Нашите кухни - 64

• 125 691
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
От кой модели на пирамис сте доволни, само на картинка съм ги гледала и не мога да ги видя на живо за да преценя дали размера щ е удобен, че съм бременна и трудно стигам до магазини

# 511
От кой модели на пирамис сте доволни, само на картинка съм ги гледала и не мога да ги видя на живо за да преценя дали размера щ е удобен, че съм бременна и трудно стигам до магазини

Моята е тази: http://www.geraka.com/47-kuhnenski-mivki-s-plot/5666-kuhnenska-m … 100x50-1b-1d.html Огромна е, ама аз такава исках. Удобна ми е много.

# 512
  • Раковски

Фактически почти всички мивки на пазара са еднакви (ако говорим за гранитни), ся имат някакви разлики като те зависят от производителя и едва ли са ясни на нас. Вие трябва да решите каква мивка искате, с корито и плот или само корито.

# 513
  • Раковски
jully20 , честита да ти е красивата нова придобивка! Със здраве да си я ползуваш Имам един въпрос, ЛЕД осветлението ленти ли са или неонови тръби и защо предпочетохте да ги монтирате по средата на шкафовете?

Осветлението е лед лента, тя не е на средата а на 10 (или 12) см от предната част на шкафа (без вратите). Монтираме я по-напред за да свети по-напред.

# 514
  • Раковски
Благодаря ти! Принципно, ок, но къде може да има проблем и въпросителни?

За да се получи както трябва и да се използва цялото пространство е хубаво всички маркучи и тръби да са събрани на едно място и използвайте механизми който са по къси, ако използвате на 500мм за под мивката сложете 450мм.

# 515
А този плот до коритото нужен ли е , за каво се ползва или само корито е напълно достатъчно като плота на кухнята ми ще бъде термоплот ? Там мокри неща за да се изсушат ли се слагат за да не се мокри плота ?

# 516
Благодаря ти! Принципно, ок, но къде може да има проблем и въпросителни?

За да се получи както трябва и да се използва цялото пространство е хубаво всички маркучи и тръби да са събрани на едно място и използвайте механизми който са по къси, ако използвате на 500мм за под мивката сложете 450мм.
Благодаря, важно ми беше твоето мнение, защото и аз си мисля, че няма начин да няма начин Joy но майсторът нещо явно не му се занимава.., а пък едва ли е чак толкова трудно..

# 517
 tileva.baldjieva87 ,  http://www.geraka.com/47-kuhnenski-mivki-s-plot/4686-kuhnenska-m … 2b-1d-100x50.html това е моята. Исках да е с 2 корита, за да поставя на второто мелачката за боклук. За сега съм много доволна, но все пак съм я шползувала само няколко месеца. Плота към нея ми е удобен особено когато мия зеленчуци и плодове, макар,че плотът ми е изкуствен гранит  мисля че крилото е полезно.
Шедоумен благодаря за информацията. А от къде би препоръчал да се закупят такива ленти? 

# 518
Моята мивка е с едно корито  и имам мелачка за боклук,така че не е проблем и в мивка с едно корито да се постави мелачка за боклук.

# 519
  • Раковски
А този плот до коритото нужен ли е , за каво се ползва или само корито е напълно достатъчно като плота на кухнята ми ще бъде термоплот ? Там мокри неща за да се изсушат ли се слагат за да не се мокри плота ?

Мивката дали с плот или без плот зависи от вашето желание и колко е голяма кухнята ви. Ако е голяма взимайте по-голяма, ако не малка. Плота на мивката се ползва от някой хора за изсушаване на измитите, но пък почти всеки има съдомиялна и малко неща се мият на ръка.

# 520

Използвам го като измия плодове или зеленчуци за салата най-вече, да се отцедят там или за някоя по голяма тенджера, която съм измила на ръка, а не в съдомиялната. Всеки си избира мивка по свой вкус и нужди.

# 521
  • Варна
jully20 , честита да ти е красивата нова придобивка! Със здраве да си я ползуваш Имам един въпрос, ЛЕД осветлението ленти ли са или неонови тръби и защо предпочетохте да ги монтирате по средата на шкафовете?

Осветлението е лед лента, тя не е на средата а на 10 (или 12) см от предната част на шкафа (без вратите). Монтираме я по-напред за да свети по-напред.
Предполагам, че ще изглежда глупава молбата ми, но моля, посочете ми линк с такова осветление! Защото в Икея видях такава ЛЕД лампа и някак не ми хареса - много е увиснала от шкафа. В други магазини съм виждала само ЛЕД лента като светещи точки, а такава в канал май не съм срещала. Никой от моите близки няма такава летнта, за да добия престава.

Благодаря много предварително  bouquet

# 522

Плотчето на мивката се ползва, когато не искаш да се разливат води или разни мръсотии по големия плот. Аз например, като мия съдове на ръка, сапунисвам чиниите и ги слагам там, докато ги изплакна. Особено ми е полезен при транжирането на месо, чистенето на риба и всякакви подобни кървища, които не искам да ми се разливат по плота и да капят по земята.

# 523
  • Пловдив
Каква мивка да избера за район с много варовита вода? Не искам да я почиствам буквално след всяко миене на ръцете. Rolling Eyes

# 524
Каква мивка да избера за район с много варовита вода? Не искам да я почиствам буквално след всяко миене на ръцете. Rolling Eyes
Като гледам, от един район сме горе долу  Wink Та разбирам от личен опит терзанията ти. Ама каквато и мивка да вземеш - котления камък си се отлага ... На някои просто им личи малко по малко от на други ... Медикс за котлен камък един път седмично върши чудеса  Peace  Поливаш примерно в неделя, оставяш за 10-15 минути да постои, поизтъркваш и изплакваш. До следващата неделя няма да имаш проблем. След измиване с препарата за няколко дни се получава нещо като филм върху мивката или фаянса и не позволява натрупването на варовика. НО само за няколко дни. Другия вариант е филтър за водата веднага след водомера. И редовна подмяна на филтъра.

Общи условия

Активация на акаунт