Нашите кухни - 64

• 125 294
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
МДФ на Морато. В шкафа ще бъде долу пералня, а горе сушилня, но засега е все още празен. От другата страна на мивката ще има съдомиялна за вграждане

# 76
  • Бургас

Прекрасна е!  Heart Eyes

# 77
МДФ на Морато. В шкафа ще бъде долу пералня, а горе сушилня, но засега е все още празен. От другата страна на мивката ще има съдомиялна за вграждане
Браво и честито!
Прекрасна кухня! А долните шкафове с тези крачета са толкова елегантни.

# 78
  • Бургас
Vipp, много е хубава кухнята.

# 79
  • до най-прекрасния мъж
Vipp, много е хубава кухнята.
+1  Peace

# 80
А долните шкафове с тези крачета са толкова елегантни.
На тези нивелиращи крачета със скоби се прикрепва челото. Simple Smile
Скрит текст:
vipp, кухнята е прекрасна!

# 81
  • Варна
Vipp, и от мен браво за кухнята ти.
Харесва ми.Simple Smile Какъв цвят са вратичките?
Ние още не сме започнали нашия ремонт, чакам оферта от майстора за стените първо.
Още съм в чуденка какъв гръб да избера. Няма вариант за плочки, не искам да е като плота/избрала съм много тъмно кафяво/ и остава да е с цвета на корпуса и вратичките т.е бял.

PAV1, и твоя проект е много хубав. За пода ти си мечтая но няма шанс за промяна на нашия теракот.
Можеш ли да препоръчаш майстори за ремонт на стени? Панелни, искам хубава замазка за да ги боядисам с латекс, изграждане на една стеничка от гипсокартон/където са вертикалните щрангове/ - такива неща.

# 82
Вип, поздравявам те, че си успяла да сложиш всички тези уреди в кухнята!
Единственото, което не ме грабна е плота, гърба на кухнята и този оцедник(ако така се казва) на мивката.
Фуната е супер. И аз съм я харесала. В тази жега искам да изместя кухнята на терасата. Няма да стане сега, но след година се надявам да се преборя.

# 83
За пода ти си мечтая но няма шанс за промяна на нашия теракот.
Можеш ли да препоръчаш майстори за ремонт на стени? Панелни, искам хубава замазка за да ги боядисам с латекс, изграждане на една стеничка от гипсокартон/където са вертикалните щрангове/ - такива неща.
Flash*,
Има винаги шанс. Налепих гранитогреса в/у стария теракот (грунд).
Махнах ламината. Всичките 28кв.м. направих с този гранитогрес.
Относно стени, гипсокартон и перфектни шпакловки препоръчвам с две ръце:
Неждет GSM: 0887 303 123
ПП Дано съм била полезна.

# 84
  • Бургас
PAV1, много ми харесва гранитогреса ти! Ние сложихме подобен, но само в кухненската част, т.е. 7 кв.м. - http://www.hikovi.bg/bg/series/%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BE. При нас също кухнята е заедно с хола, но за осналата част избрахме ламинат в подобен цвят. Обикаляхме магазините с плочката от Хикови, докато намерим същия цвят. Laughing
Не се ли притесняваш, че ще е студено навсякъде с плочки? Или сложи подово отопление?

# 85
  • Den Haag
Здравейте!
Предстои ми нова кухня и се записвам при вас за идеи и съвети  Hug
Много искам шкафчетата в кухнята да са бял гланц, но се чудя за плота и гърба, какви да са?
Моля дайте идеи  Praynig
Мисля си за гърба дали да не е стъкло или плочки, еднакъв цвят ли да е с плота.
Знам само, че не искам черен плот.
Другото, което искам е да няма студено излъчване  Grinning

Последна редакция: пт, 24 юни 2016, 15:19 от diana lobodova

# 86
  • Варна
Здравейте,
някой да си е купувал мивка BLANCO NAYA 6
http://www.evroset.bg/products/mivki/silgnaya.html
струва 468лв,което за такъв тип мивка е много добра цена,а и размера й е повече от идеален за мен.
Притесняваме обаче ниската цена,защото друга мивка пак на BLANCO -> DALAGO 6 е с цена 629лв.

Също така се интересувам от мнение за тази мивка : МИВКА SCHOCK NEMO N100
http://veto.bg/bg/product/%D0%BC%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B0-schock-nemo-n100

Взимай по-евтината, освен това е 1 см по-дълбока, автоматичния сифон е екстра която може и без нея ( Вместо с ръка да запушиш мивката го правиш с врътка). Този вид мивки се предлага от много производители  и ако не робувате на марка може да я вземете за по-малко пари.

имаш предвид да взема по-евтината Blanco ли? Ти имаш ли преки наблюдения върху двете марки shadowman? По принцип не държа точно на марката,а на размера и уж на качеството.

# 87
  • Бургас
Много благодаря на всички за отзивите. За цвета ще питам другата седмица фирмата, която ми прави кухнята. Аз проста казах, че искам ретро кухня Simple Smile Надявам се скоро да покажа и завършения вариант.
Сега започвам следващата серия от борбата - спалните. Знаете ли дали има тема подобна на тази за кухните? При проектирането на кухнята много ми помогнаха мненията и съветите на всички пишещи тук.

# 88
  • до най-прекрасния мъж
Много благодаря на всички за отзивите. За цвета ще питам другата седмица фирмата, която ми прави кухнята. Аз проста казах, че искам ретро кухня Simple Smile Надявам се скоро да покажа и завършения вариант.
Сега започвам следващата серия от борбата - спалните. Знаете ли дали има тема подобна на тази за кухните? При проектирането на кухнята много ми помогнаха мненията и съветите на всички пишещи тук.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=911502 - заповядай  Hug

# 89
  • Бургас
Много благодаря

Общи условия

Активация на акаунт