Нашите кухни - 64

• 125 600
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
За монтаж на механизъм на blum aventos hs,какво е минималното разстояние между горните шкафове и тавана?

# 151
  • Раковски
Оставете 20см, може би стигат.

# 152
# 153
  • Добрич
не е верен линка, не се отварят

# 154
в браузара напиши, но без празни места: goo . gl /photos/c6KJnyKtukEc68qv5

# 155
  • Добрич
не

# 156
в браузара напиши, но без празни места: goo . gl /photos/c6KJnyKtukEc68qv5
Закачалката за кърпи от къде е?

# 157
Здравейте, имам въпрос към тези, които са със закалено стъкло, едноцветно за гръб на кухня -не си ли личат много отпечатъци от пръсти, пръски и други замърсявания?

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 20:58 от 6tiplio

# 158
  • Варна
Здравейте, имам въпрос, който, ако ви се стори глупав - подминете Embarassed

Тъй като сами ще си монтираме нов плот върху стара кухня, ни изникна колебание: кухнята беше права, но сега ще е П-образна и съответно има места, където плотовете се припокриват - обикновено там се слага лайсна, силикон и т.н. Та, въпросът ми е: плотовете имат R /заобляне/ на лицевата част, но там където се засрещат със съседния как става номера? Нали едната част е с тясната си страна от 60 см и е равна, а какво става с този заоблен край - изрязва се, за да стане равен, или си се съединяват както си е и няма проблем. И двете такива снадки не са близо до водата, та не се притеснявам от евентуално намокряне.

Моля, ако правилно съм обяснила, колкото и да е лаишки, пояснете ми!!! bouquet

# 159
Здравейте, може ли да препоръчате силикон, който може да се използва за скриване на дефекти / отвори/ по кухнята - ПДЧ, който да не пожълтява и да не се рони. Трябва ми сив цвят. При монтажа е останало едно разстояние от  5 мм между горния шкаф и гърба и ме дразни. Лайсна не може да се сложи, заради аспиратора.

# 160
Здравейте, имам въпрос към тези, които са със закалено стъкло, едноцветно за гръб на кухня -не си ли личат много отпечатъци от пръсти, пръски и други замърсявания?
За отпечатъци - не, защото колко често си пипаш гръбчето  Laughing Ако ти е кеф да си го пипаш, отпечатъци ще имаш, но до колко се виждат зависи и от осветлението. Пръски - пак зависи... Аз си го минавам гръбчето веднаж седмично с препарат за стъкло и е достатъчно. Ако има нещо мазно с обезмаслител и общо взето поддръжката е изключително лесна. Също така зависи и от цвета и смесителя може би... Аз съм със светло синьо гръбче и ако не си дръпна изтеглящата глава на смесителя - ми го пъска, но дори да не го забъша след това, пръски не си личат. Надявам се помогнах  Grinning Имай предвид, че съм голям привърженик на стъкло за гръб на кухня, може и да не съм много обективна.

# 161
  • Раковски

Тъй като сами ще си монтираме нов плот върху стара кухня, ни изникна колебание: кухнята беше права, но сега ще е П-образна и съответно има места, където плотовете се припокриват - обикновено там се слага лайсна, силикон и т.н. Та, въпросът ми е: плотовете имат R /заобляне/ на лицевата част, но там където се засрещат със съседния как става номера? Нали едната част е с тясната си страна от 60 см и е равна, а какво става с този заоблен край - изрязва се, за да стане равен, или си се съединяват както си е и няма проблем. И двете такива снадки не са близо до водата, та не се притеснявам от евентуално намокряне.

http://rosi.bg/svarzvashta-lajstna-za-plot---aglova-1415.html

# 162
  • Варна

http://rosi.bg/svarzvashta-lajstna-za-plot---aglova-1415.html
Много, много благодаря! Hug Успокоих се, защото чаках отговор до 15 ч. и след това отидохме да дадем поръчката. Оттогава го мисля, уж ми е леко, че едното нещо отпадна, но като не ми е ясно и все ми беше свито. Сега остава правилно да сме взели размерите и ... Peace Дано да си намеря и някоя, различна от алуминий, че никак не ги понасям тия. Но, това е "бял кахър"

Благодаря ти, майсторе, още веднъж! bouquet

Последна редакция: чт, 30 юни 2016, 22:18 от galenaa

# 163
За отпечатъци - не, защото колко често си пипаш гръбчето  Laughing Ако ти е кеф да си го пипаш, отпечатъци ще имаш, но до колко се виждат зависи и от осветлението. Пръски - пак зависи... Аз си го минавам гръбчето веднаж седмично с препарат за стъкло и е достатъчно. Ако има нещо мазно с обезмаслител и общо взето поддръжката е изключително лесна. Също така зависи и от цвета и смесителя може би... Аз съм със светло синьо гръбче и ако не си дръпна изтеглящата глава на смесителя - ми го пъска, но дори да не го забъша след това, пръски не си личат. Надявам се помогнах  Grinning Имай предвид, че съм голям привърженик на стъкло за гръб на кухня, може и да не съм много обективна.
Много благодаря за мнението и опита bouquet, сериозно се замислям за този вариант..

# 164
  • Варна
Изчетох доста, намерих стари мнения на shadowman от 2007 година в други форуми, но питам: все още ли един от добрите и лесни начини за закрепване на кухненски гръб е силикон? Ще го лепим към гипскартон, минат с фасаген, ако има значение.

Общи условия

Активация на акаунт