Нашите кухни - 64

• 125 639
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Ние си взехме от друга фирма (Роси), но трябваше да си купим 1 брой,  а не метража, който ни е нужен.

# 571
  • Раковски
 Плот се реже с надмерка и се напасва на място, което значи, че ако ви са криви стените и си го правите сами ще се заиграете много и може да се допусне грешка, другия вариант е да го поръчате на точен размер с допустима фуга, канта едва ли е обърка нещо предвид, че се води 0,6 или 0,8 според производителя.
 В салекс дават на метър, но се оскъпява а в роси дават цели и половинки плотове, съответно и гърбове.

# 572
  • София
Здравейте момичета,
моя приятелка ще обзавежда апартамент и е пратила запитване за цена  от  http://sofiamebeldesign.com/index.php
Дали са и много добра оферта, но се интересува, ако някоя от вас е ползвала услугите им да сподели менение:)
Благодаря

# 573
  • Раковски
Има неща които на мен нещо не ми харесват, но пък те са главно в начина на работа пък то всеки си работи по начин по който смята, че нещата стават добре. Пише, че бачка сам, но най-вероятно някой му реше и той сглобява и монтира (както повечето от хората занимаващи се с това). По снимките горе-долу разбирам, че обкова му е евтин и съответно цената на дадено нещо ще е и по-евтино.

# 574
shadowman , относно Salex  и оскъпяването какво имаш предвид?

Идеята ни е че кухнята се намира в ниша с размери 180мм. Като в момента дори още къртим старите плочки и тн, т.е. правим ремонт в тухлено жилище има варианти да се намести.
Реших да поръчваме от Salex, защото само там видях цвета, който ми се връзва най-близо до желанието, а именно-дъб сонома (любимия ми цвят). Отворена съм за всякакви предложения и мнения.
Избрала съм да съм с вратички ПДЧ бяло хай глос и ми се иска плота ми да е нещо като дъб сонома или подобни.

Последна редакция: нд, 07 авг 2016, 23:51 от Sisonka_bonbonka

# 575
  • Раковски
shadowman , относно Salex  и оскъпяването какво имаш предвид?

Идеята ни е че кухнята се намира в ниша с размери 180мм. Като в момента дори още къртим старите плочки и тн, т.е. правим ремонт в тухлено жилище има варианти да се намести.
Реших да поръчваме от Salex, защото само там видях цвета, който ми се връзва най-близо до желанието, а именно-дъб сонома (любимия ми цвят). Отворена съм за всякакви предложения и мнения.
Избрала съм да съм с вратички ПДЧ бяло хай глос и ми се иска плота ми да е нещо като дъб сонома или подобни.

Значи ако плота е 4,1м го делиш на цеаната му, излиза колко струва на метър и го умножаваш по 20% и разбираш за сумата която трябва да дадеш.

# 576
Добре, а къде другаде бихте ми препоръчали да си закупя плот, да ми го изрежат и кантират за нормални цени. ( от София съм)

Гледах в Роси, това което предлагат като цветове онлайн, но ми се видя много малък избора и не разбрах дали  мога да купя на метър плот и гръб или трябва целите плочи да взимам. Също така, ако ида до Роси на място имат ли по голямо разнообразие или?

# 577
Здравейте,
Моля, за препоръки и контакти на фирма за изработка на кухня във Варна. Предварително благодаря!

# 578
  • In the shadows of my mind
Ето сива, но не знам какви са размерите http://vsichko-za-baniata.com/%D0%A4%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0% … D1%83%D1%80%D0%B0
В краен случай може да помислите за алуминиева пура. http://www.luxima21.com/product/%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D1%87%D0%BA%D … 1%8F-napoli-grey/
В Luxima 21 намерих нещо подходящо и налично. Поръчах го, ще пристигне утре и в сряда ще видим дали ще ни свърши работа, сърдечно благодаря  bouquet bouquet bouquet
GG_BG, не мога да срежа плочката за сантиметър, тъй като не мисля, че въобще ще се получи нещо. В момента гръбчето изглежда така:
Скрит текст:

# 579
Josellyn, доколкото разбирам в десния край ще е мивката, а в левия котлоните. Защо не сложиш плочки и на страничните стени? Кухнята е малка и много ще се цапат стените. Иначе много добре изглеждат плочките и имам усещането, че скоро ще видим много хубава кухня  Simple Smile

# 580
  • In the shadows of my mind
Много ми е затворено, ако плочките са и отстрани, не го възприемам някак. Ако започне да се цапа много, ще мисля да сложа някакво бяло фолио или нещо подобно, но както съм писала и преди - аз готвя веднъж на високосна тааа няма вариант кипящи манджи да омацат всичко  Laughing поне засега  Embarassed
А кухнята... ох, дано успеем до средата на Септември... Sad

# 581
Момичета,
искам бяла кухня, направиха ми оферта за акрилна бяла гланцова боя, за кухня 2.20 на 2.30 ми се видя множко цената от 4300, без уреди мивки и т.н  Crazy
като алтернатива искам да проверя с какво мога да заменя този акрил, с полиуретанов  бял лак гланц, има ли голяма разлика на външен вид ?

И ако долу шкафовете са МДФ фурнировани , това  по скъпи ли излиза от акрила ?

# 582
Много ми е затворено, ако плочките са и отстрани, не го възприемам някак. Ако започне да се цапа много, ще мисля да сложа някакво бяло фолио или нещо подобно, но както съм писала и преди - аз готвя веднъж на високосна тааа няма вариант кипящи манджи да омацат всичко  Laughing поне засега  Embarassed
А кухнята... ох, дано успеем до средата на Септември... Sad

Хубаво, че не готвиш, ама и мивката ли смяташ да ползваш веднъж в годината  newsm78 Трябва да си  факир, за да изплакнеш и една чаша, без да напръскаш стената до нея. И щом сега те дразнят някакви неща, дето само ти си ги знаеш - "много ми е затворено, не го възприемам" - колко повече ще те дразни нацапотената стена след една година, дето всички ще я виждат. Няма вариант с фолио, който да изглежда добре - пробвала съм какво ли не. Имам такъв проблем и то на стената пред котлоните, т.е. там, където свършват плочките - в един момент петната дори латекса не успява да ги покрие. Фолиото пък като се зацапа и го свалиш, сваля и цялата мазилка.

Преди време и аз така бях "жертва" на дизайна - важното е да ми харесва, а пък дали лесно се чисти и дали е удобно, не ме интересуваше толкова много. Сега, след няколко къщи и офиса, на първо място в приоритетите слагам лесното почистване/поддържане, на второ - удобството и едва на трето - дизайна. Peace

# 583
  • до най-прекрасния мъж
Аз имам същия проблем - кухнята ми е като в ниши, имам гръбчета отстрани до нивото на плота и вярвай ми, стената напред е изцапана. А аз много внимавам, като готвя. Като мия, също пръскат капки вода по латекса. Като се протегнеш да сложиш чиния на сушилката и от ръката пръскат капки. Хайде, водата съхне, но мазнината пред фурната и котлоните е отврат. Днес пръсне капка, утре капка и след време всичко става кошмар. Като остана по-свободна, ще обикалям да търся тънък иносков лист, който да сложа пред фурната. Боядисвахме 1 път вече и там, където е мазното, стават вдлъбнатини, защото латексът не хваща.

# 584
Здравейте,
Термоплотовете които имитират дърво ми направи впечатление че са релефни, така не са ли трудни за почистване има ли и гладки теермоплотове които да имитират дърво?

Общи условия

Активация на акаунт