Нашите кухни - 64

• 125 639
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • Под Сините камъни
Здравейте,
Термоплотовете които имитират дърво ми направи впечатление че са релефни, така не са ли трудни за почистване има ли и гладки теермоплотове които да имитират дърво?
Не са трудни за почистване.Аз съм с такъв вече година и нищо му няма сте така като нов си стои

# 586
Здравейте,

Искам да споделя какъв проблем имаме с нашата нова мивка Пирамис Тетрагон.

След като се измие с обикновен препарат за чинии и се изплакне, след като изсъхне остават петна. А ако се остави чиния(с чисто дъно) и тя изсъхне там, повърхността реагира с покритието и отстава петно което с обикновена гъба, веро и вода не се измива.

Когато се намокри отново изглежда добре.

Прилагам снимка http://prikachi.com/images.php?images/69/8872069H.jpg
Сблъсквали ли сте с подобен проблем? Помня и други потребителки бяха избрали този модел на тази марка.

Изглежда ужасно сега като нова, а след дълга употреба не ми се мисли.

# 587
  • софия
Здравейте,

След като се измие с обикновен препарат за чинии и се изплакне, след като изсъхне остават петна. А ако се остави чиния(с чисто дъно) и тя изсъхне там, повърхността реагира с покритието и отстава петно което с обикновена гъба, веро и вода не се измива.

Сблъсквали ли сте с подобен проблем? Помня и други потребителки бяха избрали този модел на тази марка.

Неприятно. И ние сложихме този модел, но още не сме се пренесли и не е ползвана. Само вода пускаме все още. Защо не им пишеш?

# 588
Здравейте,

И ние имаме такъв проблем с нашта мивка,но аз след всяко измиване я подсушавам и не остават петна.Просто материала си е такъв.

# 589
  • Варна
Това ми прилича на поцинкована ламарина, ужасно е с тези петна.
Дано намерите решение. Хубав, че го показа и сподели.
Моля ако някой има неприятни изненади от гранитните мивки, да сподели.

# 590
и аз избрах от гранитните мивки на пирамис за кухнята, при този модел който сте показали си мисля че просто материала си е такъв и затова остават такива петна

# 591
Обръщам се с молба, към пишещите в темата мебелисти, какво пък толкова й е по-скъпо на вратичка за кухня наречена "таблени врати мдф"? Имам чувството, че говорим за друга ценова реалност, или аз не съм била в час и съм си представяла нереални неща.
Та, ориентировъчно, макар че нямам идея дали може да се даде такава цена, но да кажем - колко би струвал 1 линеен метър такава врата (50+50 отваряеми) и съпоставимо пак 1 линеен м, ама да кажем 4 чекмеджета (нарочно правя разлика, защото вратичките имат само 1 рамка, а чекмеджетата 4).

снимката давам за пример във връзка с въпроса ми по-горе, защо разграничавам метър вратичка от метър чекмедже. Изобщо не говоря за механизми. Говоря за вратичките само.

# 592
  • Раковски
 Разликата в боядисаните врати и ламинираното ПДЧ е голяма, ПДЧ-то го взимаш, режеш и кантираш, мдф-а  нещо съвсем различно, при него има и обработка на материала, шкурене, няколко ръце пръскане (грунд, боя/лак) и между тези ръце шкурене, цената на боята е едно почти 1/3-та от общата сума (като се вземе предвид не много скъпа боя). Само за сравнения една фирма боядисва фурнирован мдф с някаква шарка за 150 лв (примерно) на квадрат едностранно, ако искаш и от двете страни умножаваш по 1,5.

# 593
Благодаря, shadowman. По тази информация, излиза направо без пари, сравнено с офертата, която имам, от 8800 лв (уж с механизмите, но и тях сметнах), за приблизително 6 линейни метра все едно, долни шкафове. Без техническия камък. И още 5000 за остров с дървен плот (трапец 120 см и 90 см основи и 45 см странИци). Кви са тия механизми, къв е тоя плот и кви са тия "златни" вратички, нямам идея. То ясно, че няма да са те, ама явно си пробват хората, пък ако мине  ooooh!

# 594
  • Раковски
Хубаво е да ви обяснят какви са механизмите понеже има от 15 и от 120 и разликата е чувствителна. Също така цената на мдф-а ватира много според цвят и релеф.

# 595
Привет  bouquet Присъединявам се към вас за да черпя идеи  bouquet

# 596
Здравейте, имате ли някой мнение за кухните по поръчка на Хит Дизайн и на Явор.
Все още съм в чуденка дали фирма да я прави или майстор

# 597
  • Раковски
 На Явор като има знам китайските мебели каква ли ще им е поръчката?...

# 598
  • Бургас
Благодаря, shadowman. По тази информация, излиза направо без пари, сравнено с офертата, която имам, от 8800 лв (уж с механизмите, но и тях сметнах), за приблизително 6 линейни метра все едно, долни шкафове. Без техническия камък. И още 5000 за остров с дървен плот (трапец 120 см и 90 см основи и 45 см странИци). Кви са тия механизми, къв е тоя плот и кви са тия "златни" вратички, нямам идея. То ясно, че няма да са те, ама явно си пробват хората, пък ако мине  ooooh!
Цената е ужасно висока.

# 599
на мен Явор ми звучат като Виденов /ниско качество/, но все пак исках да проуча
Чакам си офертата от Хит Дизайн
Някой ако може да препоръча друга фирма във Варна, ще съм благодарна

Общи условия

Активация на акаунт