С "ВЪТРЕ" се завръща ЧААТАЙ, и пак настава УЛУСОЙски рай - ТЕМА 214

• 55 652
  • 717
  •   1
Отговори
# 480
# 481

Чачи и Пончикова  Grinning Grinning

Бойче, хубаво си я изсветлила...  Hug Hug

аз нищо не виждах на моята... само солетите на Чачи...

и какво държи, тубус някакъв..  newsm78 newsm78

# 482

hahaha hahaha hahaha  изживявало се наЩУ като каубой  hahaha hahaha

# 483

и двамата като гледам... са в дивия запад  hahaha hahaha hahaha

https://www.instagram.com/p/BHm2FNWAoSR/?taken-by=enginaykanat

то не било тубус, а краката на някакъв човек на заден план...  hahaha hahaha hahaha

да му имам на пончика съншайна...  Crossing Arms Crossing Arms

# 484

и двамата като гледам... са в дивия запад  hahaha hahaha hahaha

https://www.instagram.com/p/BHm2FNWAoSR/?taken-by=enginaykanat

то не било тубус, а краката на някакъв човек на заден план...  hahaha hahaha hahaha

да му имам на пончика съншайна...  Crossing Arms Crossing Arms

вярно беее  hahaha hahaha hahaha
еле десния съншайн   Sick Sick

# 485
Скрит текст:
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  Чекай да налазИм алергозана...............дорде не е станало късно.................. hahaha и да си останем само с онова у лево.............. Mr. Green Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahahaщо бе, дЕсното не е за изпускане  Blush Blush  питай Еличка  Whistling Whistling Joy

Blush Blush

Бойчее Hug Heart Eyes Че ти отговорим само на лично, ако..... Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

newsm09  Ма може ли да ми пишеш таквиз неща на ЛС бе................... Crazy Crazy Crazy  чак лаптопа ми се изчерви............... Blush Joy Joy Joy Joy Joy Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Нали беше Мара- подробната ooooh! Не те устрои кратката версия  Sunglasses Кажи, та кажи....па какво, па как, па къде....па колко ....  Blush Blush Laughing Laughing
И после Трайков ли го отнесе  newsm78  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

“My lips my kiss"  Heart Eyes Heart Eyes

то не било тубус, а краката на някакъв човек на заден план...  hahaha hahaha hahaha

да му имам на пончика съншайна...  Crossing Arms Crossing Arms

Crazy Crazy

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 486
Скрит текст:
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  Чекай да налазИм алергозана...............дорде не е станало късно.................. hahaha и да си останем само с онова у лево.............. Mr. Green Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahahaщо бе, дЕсното не е за изпускане  Blush Blush  питай Еличка  Whistling Whistling Joy

Blush Blush

Бойчее Hug Heart Eyes Че ти отговорим само на лично, ако..... Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

newsm09  Ма може ли да ми пишеш таквиз неща на ЛС бе................... Crazy Crazy Crazy  чак лаптопа ми се изчерви............... Blush Joy Joy Joy Joy Joy Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Нали беше Мара- подробната ooooh! Не те устрои кратката версия  Sunglasses Кажи, та кажи....па какво, па как, па къде....па колко ....  Blush Blush Laughing Laughing
И после Трайков ли го отнесе  newsm78  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

“My lips my kiss"  Heart Eyes Heart Eyes

то не било тубус, а краката на някакъв човек на заден план...  hahaha hahaha hahaha

да му имам на пончика съншайна...  Crossing Arms Crossing Arms

Crazy Crazy

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

А такаааа  hahaha hahaha

Елии  Hug Hug  Heart Eyes  дай дългата дясна версия насам де,  Peace моята клавиатура лесно не се зачервява...  Mr. Green че тук дремуцам като монахиня и обсъждам братати съншайни докато вие се хихикате...  Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

# 487
Добро утро, ято!
Усмихнат, забавен и приятен уикенд ви пожелавам!

Crazy  Party Party  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Много сладурско това!  Grinning Grinning Grinning  Стели,  Hug Heart Eyes

Добро утро  Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

https://youtu.be/1Acf8Sfld8U

Grinning Grinning

# 488
  • София

Добро утро, ято  Hug Hug Hug Цяла сутрин тази песен ми е в главата и нямаше как да не я споделя с вас  Heart Eyes Heart Eyes "Любовта и времето не спират нито миг..." Heart Eyes

Стели  Hug Heart Eyes
Лу  Hug Heart Eyes

# 489

Добро утро, ято  Hug Hug Hug Цяла сутрин тази песен ми е в главата и нямаше как да не я споделя с вас  Heart Eyes Heart Eyes "Любовта и времето не спират нито миг..." Heart Eyes

Стели  Hug Heart Eyes
Лу  Hug Heart Eyes

Вивчо, стана ти навик...  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Grinning Grinning Grinning Grinning

# 490
Привет, момичетаааа Hug Hug Hug Hug Hug

Лулче Hug Heart Eyes Laughing за дългата версия се обърни към Бойче.... Hug Heart Eyes Laughing

Вивче Hug Heart Eyes тешекю за споделянето Crazy Crazy

Последна редакция: сб, 09 юли 2016, 13:45 от Елия777

# 491
  • София
Скрит текст:

Стели  Hug Heart Eyes
Лу  Hug Heart Eyes
Вивчо, стана ти навик...  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Grinning Grinning Grinning Grinning

Лу, ако знаеш колко музика имам в главата си и колко е несправедливо, че не може да се търсят песни и композиции по тананикане  ooooh!

Ели  Hug Heart Eyes

# 492

ай, че е слабичък  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

добър дееееееееен  Hug Hug Hug

Стели  Hug Heart Eyes
Лу  Hug Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes много любимо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes чок мерси  Hug Hug Hug Party Party Party

Последна редакция: сб, 09 юли 2016, 16:15 от Ани (Aniska)

# 493
 tiptoe tiptoe tiptoe tiptoe tiptoe

Толкоз дълга ми бе версията днес................ Mr. Green че едва ли на Лу ще и се иска да я чуе............. ooooh! Joy Joy Joy Joy

Като нЕма нови фотки по бански............. Crazy Crazy Crazy Crazy  ще го бодваме по шапка и шалче................... Party Party Party

# 494
tiptoe tiptoe tiptoe tiptoe tiptoe

Толкоз дълга ми бе версията днес................ Mr. Green че едва ли на Лу ще и се иска да я чуе............. ooooh! Joy Joy Joy Joy

Като нЕма нови фотки по бански............. Crazy Crazy Crazy Crazy  ще го бодваме по шапка и шалче................... Party Party Party

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бойче Hug Heart Eyes ....всякак става, да е боднат е важно Crazy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт