PrettyBox & Pinks Beauty Box & Good Box - 8

• 128 566
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
Някой може ли да сподели какво съдържа FullBox? Simple Smile

# 526
Лак за нокти
Спрей за коса  за изсушаване със сешоар
Палитра коректори за лице с огледалце
Маска
Овлажняващ лосион за лице

# 527
  • София
Съжалявам, но съм на работа и ми е сложно да пиша.

Скрит текст:

# 528
  • София
Скрит текст:
Честно казано , съм разочаронвана от ГБ
Поредния душ гел на Санте , и масло за лице и тяло..  еднообразна му работа.
От мобилния не ми дава да кача снимка, по -късно пак ще пробвам.

# 529
Момичета,напишете по един отзив тук в темата за мостричката на Wooden Spoon.И само на мен ли ми направи впечатление,че техниката им за масаж е абсолютно наобратно??
Както и да е,ще се радвам да напишете по един отзив.Аз моята мостра я използвах вече,и се чудя дали да взема пълноразмерен продукт.Чакам отзиви Hug

# 530
Здравейте, някой получи ли вече pinks box за април и може ли инфо за съдържанието? Моята ще мога да си я взема чак в събота, а ще се пръсна от любопитство дотогава. Blush

# 531
Аз си получих Кибрита, чудесен е този месец!

# 532
  • София
Утре ще взема кутията на Кибрит. Може ли да я покажеш?

# 533
Да, разбира се.

Скрит текст:

Десертчето вече е в историята...

# 534
  • София
Благодаря.

Скрит текст:
И този месец кутиите на GB и Кибрит имат един и същ продукт. Чашката не е лоша, имам друга разцветка. А десертчетата ми харесват на тази марка, особено браунито и ментата.

# 535
То е мостричка, така че им прощавам. Като цяло се стараят да разнообразяват доста, харесва ми, че няма душ-гел и лосион/масло за тяло през месец. Но те са сравнително нова кутия... надявам се с времето да не отслабят нивото и да продължават да са все така разнообразни.

По-късно ще си пусна кутиите на LipBalm и Pick N Dazzle за април.

# 536
Здравейте, някой получи ли вече pinks box за април и може ли инфо за съдържанието? Моята ще мога да си я взема чак в събота, а ще се пръсна от любопитство дотогава. Blush
Днес ми донесоха Пинкс кутията - ето клипче от отварянето https://youtu.be/TI4WZD-YbiI. Честно казано, намирам кутията за... някак вяла. Абонирана съм от поне 4 години и рядко съм била разочарована, но този път изненадата на Пинкс не беше на ниво.
Кутията е без тема, пълна еклектика... 😀 Просто насъбрани и - някак оставаш с усещането, че са и поизостанали от предни кутии тестери...

Липсва и малката брошура с описания на продуктите и цените им в оригинален размер...

Този месец за мен кутията не оправдава нито бранда, нито цената си. 😣

# 537
Олее много слаба кутия.Аз само искам да те питам с какъв лак си,много ми харесва Heart Eyes

# 538
😀 ОПИ, Miami beet😍 на дъното на шишенцето ми е вече.

# 539
Мерси много,сега ще го търся да го поръчам.Много е хубав този цвят.

Общи условия

Активация на акаунт