PrettyBox & Pinks Beauty Box & Good Box - 8

• 127 126
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
Позволявам си да нахлуя и аз във вашата темичка, тъй като за пръв път си поръчвам кутия от Good box и всяко мнение ще ми е от полза.
Само дето малко се разочаровах, че доставката на септемврийската кутия ще е чак след 25.09 .Аз ще съм забравила, че съм поръчала нещо.

По мое мнение кутията е хубава, стойността на продуктите поотделно надвишава стойността, която заплащаме, особено, ако си се абонирал. НО, трябва да се подготвиш, че е доста еднообразна, т.е. работят с определени марки (можеш да видиш в сайта им), като от време на време включват и нови марки, и продуктите също са в определена категория, най-често са продукти за лице - кремове, масла, маски (еднократни), продукти за тяло - душ-гелове, лосиони, продукти за коса - шампоани, балсами, маски, 1-2 неща за хапване и нещо за пиене. Това е във всяка кутия, след време започват нещата да се понатрупват, поне при мен, но рано или късно ги използвам или за себе си, или за подарък. Ако имаш различни очаквания от това, което описах, към тази кутия, ще се разочароваш. Разгледай, ако искаш, някои ревюта в Ютюб, в канала  на AGLEU mama има за всяка кутия, като споделя и впечатления понякога за продуктите и дава допълнителна информация. Кутията винаги идва към края на месеца, независимо кога си я поръчал, освен специалните издания. То така е с повечето абонаментни кутии.

Минавам да си сверя часовника - има ли вече сполучлива кутия с декоративна козметика или още сме на stand by ?

Кутия само за декоративна козметика все още няма на бг пазара или поне аз не съм срещала. Най-новата е BelleBox, в която винаги включват лак за нокти и декоративна козметика. Във FullBox също често присъства декоративна козметика и въпреки, че в началото имах някои проблеми с тях, в момента виждам, че са си взели бележка и кутиите ми харесват. В кутиите на LipBalm също слагат декоративна козметика и са супер отзивчиви, най-вероятно ще се съгласят да ти слагат само такава или поне да е преобладаваща декоративната, тъй като всеки месец те работят с определени марки и в кутиите на всеки има различни неща от марките. В Pick n Dazzle също има декоративна козметика, най-евтиният вариант, който е 35 лв. с абонамент и доставка, обикновено съдържаше 2 пълноразмерни продукта бяла козметика и 2 пълноразмерни декоративна, както и разни мостри. При нея можеш и да си избереш сам един или всички продукти за кутията. Като цяло, не се наемам да кажа еди-си-коя кутия на мен ми харесва, купи си я и ти, защото всичко зависи от това какво ти харесва на теб и какво точно търсиш и очакваш. Разгледай ревюта в Ютюб, за повечето кутии аз съм пускала снимки по-напред в темата и в крайна сметка, по-ефективно от "проба-грешка" според мен няма.

В интерес на истината, и аз очаквах малко повече от кутиите на ФБ този месец, но всъщност не са чак толкова лоши и продуктите ми харесват. А и аз не съм поръчвала предните кутии.

Последна редакция: пн, 20 авг 2018, 18:38 от H0uSse_Baby

# 691
Ама, това е бест - ако разгледате предишните кутии ще ви бъде пределно ясно какво точно съдържа спрямо презентираните марки... няма нищо изненадващо при тази кутия.

Редовната кутия вярно съдържа само 5 продукта, но всичко ще ми влезе в употреба и ми харесва. Simple Smile

# 692
Аз имам голяма част от предните кутии и се надявах на някое кремче да бъда честна. На Кико крема ми е фаворит от вс кутии.
Снимки няма ли?

# 693
Никой не може да ме убеди, че прозрачно лакче и балсамче и молив за очи са им сред продуктите с най-много положителни отзиви.
Мицеларната вода я имам и е хубава.

# 694
# 695
Благодаря за ревюто. От това, което виждам, специалната кутия е мн хубава.

# 696
  • Варна
Едно видео за фалшива кутия.

# 697
Тези фалшивите абонаментни кутии си личат от километри, чак се чудя как някой се лъже и си поръчва...

# 698
  • Варна
Тези фалшивите абонаментни кутии си личат от километри, чак се чудя как някой се лъже и си поръчва...
И аз се чудя.

# 699
  • Варна
Само аз ли съм разочарована от Bellebox? Видя ми се леко странна. Очна линия и руж не ползвам,но не това е причината,а защото не видях нищо интересно. Отделно нямах описание на продуктите,както е с други кутии.

# 700
Какво имаше този месец, освен очна линия и руж, аз моята утре ще си я взема? Описание мисля че не слагат по принцип, което си е пропуск.

# 701
Аз затова още първия месец я върнах , когато ми я донесоха. Бяха качили предния ден какво има в кутията и бях много разочарована. Следя ги в инстаграм и не съм очарована изобщо. И това , че няма описание и цени на продуктите е голям минус.

# 702
Аз да си изкажа огромното недоволство и разочарование от Pick i Dazzle. Получих си кутията... Една част подготвена от мен (стойността на които беше 39 лв, а имам право на продукти за 58лв ) , в допълнение ми бяха сложили една маска ... за 4лв, което пак не прави 58лв и ползвах код, който при абонамент 3/6 м получаваш безплатен продукт във 2-ра и 5-та кутия, продукта липсваше... Писах им мейл и чакам отговор, но не се надявам да ме компенсират или да ми коригират нещата.

# 703
Аз да си изкажа огромното недоволство и разочарование от Pick i Dazzle. Получих си кутията... Една част подготвена от мен (стойността на които беше 39 лв, а имам право на продукти за 58лв ) , в допълнение ми бяха сложили една маска ... за 4лв, което пак не прави 58лв и ползвах код, който при абонамент 3/6 м получаваш безплатен продукт във 2-ра и 5-та кутия, продукта липсваше... Писах им мейл и чакам отговор, но не се надявам да ме компенсират или да ми коригират нещата.

Какво съдържа кутията? Много и се чудя и не знам дали си струва, а не ми се отделя голяма сума пари за по-скъпата кутия. Гледах ревю на скъпата и ми допадна.

# 704

Какво съдържа кутията? Много и се чудя и не знам дали си струва, а не ми се отделя голяма сума пари за по-скъпата кутия. Гледах ревю на скъпата и ми допадна.
Аз избрах сама продуктите за кутиите ми, имате възможност и за "изненада" и за вариант да си заявите част от продуктите, те да допълнят кутията.

Общи условия

Активация на акаунт