PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 7

• 76 298
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
В крайна сметка при Гага и годеник и двамата са кривнали, така ли?

# 571
Бум, ти мислиш ли, че цялата история са я почнали двамата без съгласието на mоmager?
Кание не работи с мама Крис и, ако блайндът е верен Уестови са прецакали единствения шанс мама да се разрасне отвъд Фамилията.

Действията на Тай на корпоративно ниво

# 572
Да, де, ама тя Ким почна цялата патаклама. Мислиш, че го е направила без да се консултира с мама?
Аз се чудя просто. Или мама е разбрала, че няма шанс на този фронт и е одобрила акцията?

# 573
Ким е инструмент, в дъното на всичко е Кание.
Просто щеше да изглежда супер зле, ако пак Кание беше нападнал Тай.

Ким е жена и е бяла, нищо че го раздава антибяла расистка, така изглежда доста по-различно от ПР гледна точка.

Отново отбелязвам, че смятам, че в дъното на всичко е новия ПР екип на Кание,
същият, който обслужва Бийби и Карли.  http://scooterbraun.com/
Като, ако за Карли се грижат само за медиите, при Бийби и Кание, те са в ролята на ко-мениджъри.

Отново напомням за срещата на същия този Скутър с Тай и Карли края на Април в ЛА.
Това е преди Мет Галата и интервюто на Ким за GQ.

Още има време за plot twist.

# 574
Аз се чудя дали наистина няма да се консултира с майка си преди да тръгне да води такива войни.
Кание, Кание, ама аз там в голяма и най-вече заслепяваща лИбоФ не вярвам, та си мисля, че Ким не би го направила без да пита мама.

# 575
Е то е ясно, че я е питала, те си го дадоха в последната серия.

Ето я сцената
Momager винаги, ама винаги, знае най-добре, Кимчето трябваше да я послуша  Whistling

https://vt.tumblr.com/tumblr_oahtddwy1G1uecc09_480.mp4#_=_
Също дадоха, че мама е против, дали е игра или наистина е била против, няма как да знаем.
Рейтингите потъваха, в неделя ще скочат, албумите на Кание се продават все по-зле.
Както и да го завъртим този скандал може да ги изкара пак като пяна на повърхността.

# 576
При сем. Уест важи с пълна сила поговорката "ГъЭ глава затрива"   Mr. Green

# 577
# 578
Нещо по-приятно...
Този уикенд Карли е направила фотосесия за Адидас/Стела Макартни

# 579
В крайна сметка при Гага и годеник и двамата са кривнали, така ли?

И аз така разбрах от блайндовете - той с колежка от "Пожарникарите... " (коя ли е?), а тя с женен мъж (според мен от Хорър стори)  newsm78

Определено ме изненадаха.  Confused

# 580
Не от Пожарникарите, а Халеесито Марджъри от Троновете, Емилия Кларк, Натали Дормър, снимали са филм заедно

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 16:20 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 581
Не от Пожарникарите, а Халеесито от Троновете, Емилия Кларк, снимали са филм заедно

Хм, а кой е този филм, не успях да го открия в нета?  Thinking

# 582
http://www.imdb.com/title/tt3387542/?ref_=nm_flmg_act_3

Поправка не била халеесито, а Марджъри - Натали Дормър  Peace

# 583
Ахахаха права си, MTV VMA 2013 най-забавното е, че песента не е за Хари, а е за Джон, ама
карай щом за суифтитата е ок да е за Хари и той няма нищо против, всичко е на 6, нека си се рекламират.
А, и тя се заиграва с тази версия:

Не става, би попречило на нейното собствено аутване, нали затова следим толкова сложните и схеми...

Не вярвам да се аутне скоро, а и винаги може да мине линията "Помогнах на другарче, което също е гей". Зависи как изиграят нещата, може край аутването да се шуми толкова, а и да пуснат още димни завеси и публиката ще се разсее.

# 584
Проблемът, който аз виждам с версията " помогнах на приятел" е светлината, която хвърля върху всички останали, с които е била и съмненията, които би породило това. На колко от тях е помагала също така безкористно Simple Smile както знаем малко от тях са сигурни в сексуалността си пред широката публика, за да го приемат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт