PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 7

• 76 360
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
При това положение Тайлър и Джиджи и те са заедно,защото на тях банските им бяха  един и същ модел. Joy
При Тайчето и Карли говорим за един и същи бански, тролче.  Whistling
              2016                                            2015

Не само за еднакъв цвят. Нали обичаш да даваш пример с приятелките си, вие менкате ли си банските?

Що се отнася до този на Тайчето и Джиджи, ето ти още едно тяхно гадже - Хайли Стейнфелд, също от тайфата на Тай също на другия бряг.  Mr. Green
Язък само, че не е в Роуд Айлънд

Последна редакция: вт, 05 юли 2016, 14:37 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 256
Ето още жокери за спонтанността на Тайчето

Последна редакция: вт, 05 юли 2016, 14:38 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 257
Мама Крис използва момента, че Лорън я няма, за да пробута нови заглавия за Кени и параван...
Пак обаче ги няма заедно в кадър.   Mr. Green
http://www.dailymail.co.uk/usshowbiz/article-3674576/Kendall-Jen … Scott-Disick.html

Руби и нейната Хейли, добре че са Тайчето и Инстаграм за да им обърне някой внимание.  Laughing

И за някои късогледи тролове ето как се държат истинските двойки
Внимание към ръцете на Райън и Руби

# 258
Почнаха да постват семейните снимки от партито в Инстаграм.

# 259
Отварям Тъмблр и ме посреща това  Heart Eyes:

и

Чакам още снимки.  Flutter

Последна редакция: вт, 05 юли 2016, 22:32 от Анонимен

# 260
Том е абсолютно почетния председател на Кайлър движението... Човекът се направи на пълен клоун с юнашкия потник с нарисуваното сърчице и с тази безумна снимка за да могат двете гълъбици да ни пуснат снимки как се държат за ръце по бански.

Райън ме кефи. Абсолютно перде.

Пп Постовете в Инстаграм са уникални, първо Тайчето тагна името на Карли на чатала и, после Карли тагна Тай на гърдата и, накрая и Тай тагна гърдата на Карли.

Има нова порция критични и саркастични статии, но ги оставям за утре.

# 261
  • Разпиляна във въображението
Том държи чашата като оръжие Laughing

# 262
Том няма да е Бонд
Явно още във Фили е знаел, че няма да стане.
Така че постановката с Тай е реакцията на Люк по въпроса.
http://www.standard.co.uk/showbiz/celebrity-news/tom-hiddleston- … nce-a3288416.html

# 263

Така че постановката с Тай е реакцията на Люк по въпроса.
А тя май основно показва, че е добре лични и служебни отношения да не се смесват. Мисля си го от известно време.
Какво ли ще " спечели" Том...

# 264
Какво ли ще " спечели" Том...

Коментирахме го по-назад, същото като с вуйчето Лимон, популярността му се вдигна поне 5-6 пъти.
Ироничните статии скоро ще бъдат забравени, за английски драми, ще го кастват заради уменията му.
Пари може да пробва да изкара с няколко ром-кома, а все пак е и част от Марвел.

Снимки да ви засипвам ли?

# 265
Ами ще видим в крайна сметка ще успее ли да "осребри" тази така желана известност. При Лимона май не се получи съвсем Wink

# 266
При Лимона ще е с вторичен ефект,
Ед обясни как е проработило при него, затова е интересно да проследим как ще е с Лимона и с Том.

Та Ед каза, след турнето с Тай, е очаквал следващият му албум да се продава по-добре, не е станало,
НО целият му следващ тур се е продал 100% и от това е изкарал дори повече пари.

# 267
Иначе всъщност най-лицемерното в цялата работа са тъкмо уж подкрепящите статуси. А най-тъжното е, ще са толкова дълбоко в гардероба, че си позволиха да напишат нещо са Орландо чак слес седмици Sad

Говорили сме и преди, аутването е много личен въпрос, те двете бяха на ръба да ги аутнат на Кисгейта... И двете се паникьосаха, личното ми мнение е, че Карли повече, защо можем само да гадаем. Затова и не се аутнаха. Скриха се. Тяхно право е.

Що се отнася до статусите, Тайчето имаше планирано параванене, ако беше постнала нещо веднага, щеше да изглежда ужасно. Карли също имаше фотооперация по-рано същия ден, скандалчето с гей-милионерчето.
Знаем, че са били заедно в неделя и част от понеделника след стрелбата това за мен е показателно.
Постът на Тай в Инстаграм за Орландо е много личен, хареса ми.
Бодигардовете на Тайчето могат да пазят от фенове, но не и от куршуми, ако някой кънтри идиот реши да я гръмне след като се аутне.

Други селебритита в килера като батко Брадли въобще не се и трогнаха да пуснат каквото и да било.

# 268
Ето поредния чуден пример от ЗК защо селебрититата си стоят в килера.

Скрит текст:
Александър Скарсгард и Марго Роби  стоят много добре заедно Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дано се случи нещо между тях Blush

https://www.instagram.com/p/BHfdAihDd85/?tagged=alexanderskarsgard
Точно и аз това си мислех докато ги гледах заедно.

Средностатистическата зрителка ще отиде да гледа Тарзан ще покопнее за Сашето, ще си помечтае колко си отиват тия двамата, ще замъкне и половинът си, който ще поцъка за мускулите на Сашето, и ще се понадърви на Марго и току виж им излезе късмета вечерта след киното.

Всичко това няма как да се случи, ако Сашето и Марго бяха OUT & PROUD

# 269
О, разликата между аутване и пиеси "не съм гей" е доста голяма за мен. Че всеки сам решава дали да се аутне е повече от ясно. Че всеки сам решава дали да де прави на клоун също. Но едното не предполага другото по никой начин.

Неслучайно съм избрала определенията, които съм дала. Да, смятам, че е ужасно тъжно толкова да те е страх да се аутнеш. Но в никакъв случай не бих го извъртяла изведнъж, че ги е страх от луди. Всъщност вече имат може и това да е намесено, но нека не изкривяване нещата, цинично е, водещият страх при тях не е този за живота им.

Общи условия

Активация на акаунт