PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 7

• 76 340
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Тай има непрекъснато луди фенове, които успяват да пробият охраната в къщите и.
В началото на годината за една седмица двама пробиха в Роуд Айлънд.
За друг охраната и вика полиция в Ню Йорк.
Същото и за Лос Анджелис за някакъв, който седял в колата си до портата и.

Не знаем, какви са им причините, това казвам, ясно е само, че са много, не е само за пари.
Тай е показала че макар и страхотен бизнес-мениджър е и доста щедра с даренията си.

# 271
Така е, добре, че все пак има хора, които действителни достигат до много хора и които решават, че понякога има каузи, които ти вредят, но е добре да се бориш за тях.

Не, че искам да натоварвам Тайлър и Карли с непосилни за тях самите каузи.

# 272
Джоди Фостър преди да се аутне, е била основен спонсор на Trevor project гореща телефонна линия за гей-хлапета, които мислят да се самоубият, това се разбра доста по-късно когато направи поименно дарение на същия проект за 100 хиляди долара.

Не знаем какви анонимни дарения прави Тайчето и за какви каузи, но съдейки по инфото на тези които получават дарения за мен няма съмнения, че налива достатъчно пари и за гей-каузи, просто го пази в тайна ... засега.

# 273
Аз не искам да омаловажавам евентуалните дарения.
Но статистиките за % самоубийства, изгонени тийнейджъри и т.н. за САЩ са плашещи. А за Бг, където масово хора, които се имат за начетени и интелигентни, използват изрази " нямам нищо против гейовете, ама да не ми навират лайфстайл, който са избрали, в очите." И дори не осъзнават на колко много нива има проблем това изказване, дори няма статистики. Има само понятие hate crime без то да се ползва дори. Абе толкова е дълбоко проблемът ни тук, че даже не подозираме, че съществува.
Да, признавам, че гледам на тези игрички не само като интересни ПР похвати, но и през призмата на това, което изброих горе.
Ни и осъзнавам, че никой не е длъжен да бъде role model дори и да е светлината на прожекторите.
Сори, сигурно е доста объркано, но за мен тази тема никога не е била само за "сеира", та се паля понякога ненужно Simple Smile

# 274

Снимки да ви засипвам ли?

Дам, моля...  Blush Whistling Flutter bouquet

# 275
Снимките на Тайлър с Карли на пързалката не изглеждат по различно от останалите и снимки с момичетата на пързалката. Whistling
Нищо не коментирате за личните снимки,които се появиха в интернет пространството на Тайлър и Том и Карли и Джошуа. Rolling Eyes
На тях си се вижда,че двете двойки са си заедно. ooooh!
Там те не позират за пред папараци а са в естествена среда. Party
Ето и изказването на чичко Том относно връзката му с Тайлър. 
Колкото и да ви се иска да е фалшива,то тя явно не е.
Човека просто си я е харесал изглежда и тя също него и са се събрали.
Нищо странно или не нормално няма в тая история.
Не е като да не се е случвало до сега мъж и жена да се влюбят един в друг.
И още нещо,агресията от ваша страна с разни гифове показва колко сте не сигурни във връзката на Тайлър и Карли  Laughing

http://heatst.com/entertainment/exclusive-tom-hiddleston-telling … wift-is-for-real/

# 276
Но в никакъв случай не бих го извъртяла изведнъж, че ги е страх от луди. Всъщност вече имат може и това да е намесено, но нека не изкривяване нещата, цинично е, водещият страх при тях не е този за живота им.

Много съм съгласна с това. Хидълстън никога не ми е бил в полезрението, е, навря се доста успешно и изтри създадената представа за изтънчен английски джентълмен. Поредният клоун, готов на всичко за слава и пари.

# 277
Снимките на Тайлър с Карли на пързалката не изглеждат по различно от останалите и снимки с момичетата на пързалката. Whistling

Мислиш ли  hahaha hahaha hahaha
наистина никаква разлика  Whistling

Благодаря за снимките, гледам си пропуснала от най-хубавите.

Тези двете заслужават специален коментар  Mr. Green Twisted Evil

А
Прегръдката с гей-милионерчето е, защото миличкия е загубил милия от нея играта на американски футбол, която са играли, та Карли го утешава, няма лошо,
Eто ги всички снимки http://www.atlanticopress.pt/search?utf8=%E2%9C%93&author=&a … erms=karlie+kloss

Стойката му е умопомрачителна, потърси, потърси, но целувка няма да видиш  Mr. Green

Последна редакция: ср, 06 юли 2016, 13:53 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 278
Но в никакъв случай не бих го извъртяла изведнъж, че ги е страх от луди. Всъщност вече имат може и това да е намесено, но нека не изкривяване нещата, цинично е, водещият страх при тях не е този за живота им.

Много съм съгласна с това. Хидълстън никога не ми е бил в полезрението, е, навря се доста успешно и изтри създадената представа за изтънчен английски джентълмен. Поредният клоун, готов на всичко за слава и пари.

Въобще не говоря за Хидълса, а за Тай,
тя си има достатъчно причини да се страхува.
Не е случайно, че плаща безумни пари и за охрана, не само за ПР

# 279
Откачен фен може да я гръмне и без да се е аутнала, там, знаем, не подбират. Така че този довод в защита на стоенето в килера не е много състоятелен.

# 280
Не е така, като се аутне, как мислиш, че ще реагират зомби-суифтитата като нашето тук?

Тай никога не би лъгала феновете си  ooooh! ooooh! ooooh!

Точно тогава може да стане страшно.
Само тази година има 4 нарушителя в имотите и.
Селена имаше един, Кати Пери също един.
За други не се сещам, не, че съм проверявала

# 281
Троле, още нещичко за теб, нищо, че четенето с разбиране ти е проблем, останалите в темата може да ти го дообяснят

# 282
# 283
  • Разпиляна във въображението
Щом Том категорично е отпаднал от Бонд, онзи малкия с ушите ли е останал?

# 284
Eйдън сигурно ще е.

Общи условия

Активация на акаунт