Естетична корекция на зъби

• 6 077
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Това е 100 процента случай за брекети. Ако постовяте корони, ще трябва да се изпили доста от зубите ви. Освен това самата ви захапка най-вероятно е дълбока, съдейки по начина ма разположение на предните зъби. Това също ще се подобри с брекетите. Ако сложите металокерамичнинкорони, дори при най-добрия зъботехник те щенса ужасни на фона на останлите зъбй. Ще изглеждат мъртви. Циркониевите обикновено изглеждат много бели. Опция са изцяло керамичните. Само те биха изглеждали нормално..но не правете тази грешка. Вие сте за брекети. Казвам ви го като човек, който се занимавам много с корони и подобни възстановявания.
Поздрави!

# 16
Здравейте,имам подобен на Барелина проблем и от доста време се двоумя между това да се изпилят е да се поставят коронки,имплант или брекети. Не ми се носят брекети 2 години,но и същевременно не ми се иска здрави зъби да ги похабя за едната естетика,а и не се знае дали резултата ще е това което бих искала. Та от скоро почнах да мисля по въпроса за лингвиалните брекети ( тези които са от вътрешната страна на зъбите),поне няма да се виждат и съответно притеснението ми ще е по-малко. Искам да попитам дали има някой от вас който знае по-подробно за този вид брекети и дали ги е носил. Надявам се да получа по-подробна информация,понеже красивата усмивка е една от най-важните за доброто самочувствие на човек Simple Smile Wink Grinning

# 17
Лингвалните брекети са добри само за леки деформации. С не е по-удобно от това да бъдете с нормални брекети, напротив, по - неудобно е за самата вас, защото са към езика ви. Най-доброто решение е метални брекети, макар и не толкова естетични според някои хора, на второ място ви препоръчвам безцветните брекети, а тези лингвалните на последни място. Да уточня - те са хубави, но при леки деформации. При тежки е невъзможно напасването на отделните челюсти една към друга и крайният резултат е лошо лечение,  след което идва време за видими брекети. Общо взето неприятна ситуация. Тук трудно някой ще ви даде правилен съвет какво да направите със зъбите си без да ви е видял. Според мен се нуждаете от анализ на захапката, който ще покаже кое е крайна сметка е по-добре за вас

Общи условия

Активация на акаунт