Африкански плитки

• 4 751
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте!
Искам да си направя афро плитки на цялата глава с прежда или канекалон.Намерих едно-две места в София,но цените са твърде високи.
Много моля ако някоя от вас си е правила или знае къде ги правят добре и на нормална цена да пише,защото вече се отчаях  #Crazy
П.С намерих за Варна,където ги правят на доста по-ниски цени,но аз съм от София и Варна ми е малко далеч...

# 1
На каква цена са в София? На мен много ми харесват, но малко се притеснявам, за състоянието, до което ще докарам косата си. Чувала съм че пада много коса след като ги разплетеш...

# 2
Здравейте Wink Рали Здравкова, може ли да дадеш малко информация за Варна - къде и какво си намерила  Rolling Eyes  тенк ю

# 3
  • София
Това за косата и аз съм го чувала, всъщност съм свидетел. Моя приятелка доста години ходи с такива плитки и косата ѝ не беше в добро състояние, когато ги махна. Но пък от друга страна и мене ме съблазнява идеята, та въпреки рисковете може би и аз бих си направила.  Grinning

# 4
Здравейте момичета,и аз търся от доста време къде в София правят плитки на нормани цени и преди малко попаднах на тази обява.
http://olx.bg/ad/afrikanski-plitki-ID68i7g.html

# 5
  • София
Години наред (и преди доста години  Sunglasses ) ходех по цяло лято на плитки, и трябва да ви кажа, че това с падането на косата е много индивидуално. Ако по принцип косата ви не е в добро състояние, а и ако добавите много изкуствена коса (или каквото там слагат в салоните), която допълнително тежи - нормално, косата няма да е в цветущо състояние след като махнете плитките. Аз като съм си плеплитала плитките или накрая като ги махна категорично не мога да кажа, че ми е падала повече коса, отколкото сумарно би паднала за месеца, в който съм била на плитки. Косата ми си е била винаги в добро състояние след 2-3 месеца на плитки. Но не съм слагала допълнително нищо (коса, прежда, химии) и може би ако има проблеми това е причината, а не самите плитки  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт