29 СОУ "Кузман Шапкарев"-София

• 6 757
  • 6
  •   1
Отговори
Има ли бивши ученици или майки на ученици в това училище? Моля за мнение, защото чувам противоречиви коментари.  Thinking

# 1
Живеем близо до училището-от сутринта ги гледам с цигара в уста,без раници,без учебници,хилят се,блъскат се по улиците,псуват-и това са деца 2-3 клас.Трева пушат-събота и неделя може да се ползва игрището до училището-има всякакви находки.През седмицата като излизам по-късно за работа съм ги виждала и карти да играят на улицата.
Директорката е за  #2gunfire

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 21:12 от Не се сърди, човече

# 2
Моля за актуална информация за 29 СУ "Кузман Шапкарев" на бул."Раковски". Синът ми иска да кандидатства там след седми клас заради компютрите. Отвън училището ми изглежда много добре, а и ни е много удобно като местоположение, близо е до метрото. Някой знае ли дали се учи на една или две смени? Ако може и малко инфо за учителите. Благодаря предварително Simple Smile

# 3
Здравейте! Детето на моя близка учи там. Като цяло е доволна. От първи клас изучават английски и информатика, класовете са малки и учителите работят индивидуално с всяко дете, а и доколкото съм запозната, екипът е доста млад.

# 4
Здравейте! Моето дете също бе прието в това училище. Аз много настоявах , защото знам от познати , че там дисциплината е много добра, преподаването е на ниво и изискванията към учениците са доста високи. Към момента очакванията ни се оправдаха, имат хубава компютърна база. Успех и на вас!

# 5
 Абсурдни са тия реклами,дето ги пишете уж като отзив.Достатъчно е човек да влезе в двора на училището за час-два и ще стане ясно за каква дисциплина става дума.За нивото на преподавателите не знам-чувала съм,че всяка година се назначават нови преподаватели,за да се плати за щат,а по няколе време на годината се освобождават,а парите,отпуснати по щата сигурно отиват за компютри,знам ли.

# 6
Следя темета, проучвам училищата в район Сердика

Общи условия

Активация на акаунт