Играйте и спечелете с предложение за нов билков вкус в „Лукчета“

• 21 678
  • 345
  •   1
Отговори
# 15
С лимон - ободряващ вкус, подходящ за цялата година. Харесва ми и идеята за пакетче билкови бонбони с различни вкусове  Peace

# 16
Предлагам джинджифил и канела, мента и лимон или портокал. Полезно и освежаващо.

# 17
Моето предложение е диня и/или бъз Simple Smile Може и нещо цитрусово - портокал/грейпфрут/лимон Simple Smile

# 18
  • при късмета
Лукчета с мащерка не съм опитвала и бих ги пробвала. Харесвам аромата на тази билка

# 19
  • Велико Търново
Предлагам лукчета с вкус на Джинджифил - любим вкус и много полезен. Simple Smile

# 20
Моите предложения са анасон или черен бъз - те са известни с лечебните си свойства при болки в гърлото.

# 21
Обожаваме лимоновите и грейпфрутовите лукчета
Лайката и мащерката са много полезни, мисля че добре биха се съчетали с аромат на бъз

# 22
Моите предложения са 2
а) подправка карамфил (ползвам отвара от няколко зрънца за успокояване на червено гърло)
б) мастиха или т.нар медицинска дъвка (сакъз)

hahaha последното да не се бърка с мастика хаха

# 23
  • софия
Виолетки, виолетки  Simple Smile

# 24
Лукчета мащерка - винаги пием в нашето семейство чай от мащерка при кашлица. С лукче мащерка ще се съчетае полезното с приятното  Simple Smile

# 25
Представям си нови лукчета с билката ехинацея.Пила съм смесен чай с тази билка и останах наистина доволна.Ехинацеята подсилва имунитета,облекчава симптомите на хрема,грип,кашлица.

# 26
Щях да напиша салвия, но видях че има, не съм го намирала по магазините. Много ми помага чая за гърлобол.
Също така при грип микс от лимон, мед, лайка и джинджифил ако има бих си взела.
Бих прибвала и лукчета от липа, даже и нищо да ми няма.
Плодовите предложения на останалите също ми харесват. Ако има лукчета от бъз цвят или плод също бих пробвала.

# 27
Аз бих предпочела с вкус на лимон и алое, децата биха харесали всички плодови вкусове без изключение. Simple Smile

# 28
Може би лукчета с вкус на маточина,жълт кантарион или джинджифил?

# 29
  • София
Боровинка, защото е вкусна и с антисептично и противовъзпалително действие.

Общи условия

Активация на акаунт