Играйте и спечелете с предложение за нов билков вкус в „Лукчета“

• 21 678
  • 345
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Лукчета с вкус на маточина.

# 76
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
С бъз мисля,че биха се получили вкусни лукчета  Peace

# 77
аз съм за ягода ,любим вкус на много хора

# 78
  • София
С вкус на джинджифил, мед и канела.

# 79
  • Телиш/Плевен
Страхотна инициатива! Heart Eyes Включвам се с четири предложения.

Върбинката е любимата ми билка. Heart Eyes Има нервоуспокоително и общоукрепващо организма действие, помага при температура, простуда, кашлица, главоболие и отпадналост. Освен това намира приложение и при борбата с лошия дъх. Смятам, че свойствата ѝ биха били полезни и под формата на лукче. На мен определено това би ми бил любимият вид лукчета. Heart Eyes

Бял равнец. Също помага при настинка, температура и отпадналост, но като цяло има широк спектър на приложения. Обичам белия равнец от дете, още си спомням как с баба ми, лека ѝ пръст, ходехме да берем точно по това време на годината. И до днес обичам чай от тази билка, а ако има и лукчета с такъв вкус/аромат, определено бих купувала с удоволствие.

Липата също ми е любима от дете. Незаменим помощник при температура и болести на дихателните пътища, но свойствата ѝ далеч не се изчерпват с това. Освен това има страхотен аромат, който лично на мен ми действа много успокояващо. Дори в момента усещам аромата ѝ - точно до терасата ми има огромно дърво. Heart Eyes

Невенът има противовъзпалително и нервоуспокоително действие, намира широко приложение в народната медицина при сърдечно-съдови, стомашни и жлъчни проблеми. Също така успокоява главоболието и понижава високото кръвно налягане. Смятам, че ще бъде интересно предложение под формата на лукче.

# 80
Много биха ми допаднали лукчета с вкус на фенел (див копър, резене). Освен всички полезни действия такива лукчета ще оберат овациите и с отслабващият си ефект. Simple Smile

# 81
Лукчета с вкус на маточина.Успокояващи преди сън.

# 82
Лукчета с вкус на ябълка и канела  Laughing

# 83
Аз предлагам с вкус малина Simple Smile

# 84
  • някъде там
Диня и пъпеш Simple Smile

# 85
Зелен чай с лимон - има отслабващо/изгаря мазнините/ и тонизиращо действие.. Peace Peace Peace
Също така зеления чай облекчава стреса и стимулира мозъка, подмладява и предпазва сърцето... Grinning Grinning Grinning

# 86
Предлагам с вкус на диня или канела.

# 87
  • Перник
Моето предложение е комбинация от три съставки, а именно:
-мед
-лимон
-мента
Според мен би се получил страхотен вкус, който става за консумация от малки и големи.

# 88
С коприва, алое, вишна   Simple Smile Simple Smile

# 89
С липа. Липата действа добре при болки в гърлото, ангина, пневмония, в същото врее има страхотен аромат.

Общи условия

Активация на акаунт