Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 832
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Amanda ,аз съм същата.Напоследък отгоре на всичкото съм много демотивирана.Гледам си снимки от миналото лято,краката са ми видимо по-стегнати,както ти каза - прибрани ,но имам чувството ,че сега мазнината още си стои и мускула на бедрата ми расте,което не е желателно при мен.Гледам си и снимки от по-миналото лято и се чудя на какъв акъл съм започнала да се тъпча с толкова много джънк ,че съм надебеляла чак толкова много.Това допълнително ме демотивира,имам чувството ,че каквото и да правя няма да съм пак така.
От месеци вече се моря да смъкна 1 килограм,всеки ден съм на калориен дефицит,признавам си ,че понякога хапвам нещо по-така ,но и аз душа имам.В тренировките давам всичко от себе си и пак не се получава. Confused
Вчера отчитам почивка и 7км бързо ходене.
Забравих да кажа колко са сладки на Агентката децата,слънчица Heart Eyes

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 11:18 от *white angel*

# 106
*white angel*, ние искаме мазнини, трупани с години, да ги премахнем за по-кратко време. И аз се изнервям и съвсем леко демотивирам, въпреки че си давам сметка, че това е дълъг процес. Но ми е странно как приятелки успяват толкова бързо да свалят само с хранителен режим и то режим от сорта - махнах сладкото, като се има предвид шоколади, вафли и подобни глупости. Аз такова нещо никога не съм яла, пък пак мога да се похваля с доволно количесгво сланина.
Има и друго - човек като почне да тренира, се оглежда повече в трениращи  и еститеческите му критерии, представи за хубаво се променят. Ако преди съм се възприемала нормално с подобен вид, то сега смятам, че съм направо ужас....А не осъзнавам, че останалите тренират с години, хранят се супер изчистено и т.н Защото не е само да махнеш кофти сладкото, но и да не ядеш плодове, въглехидрати изобщо .

# 107
  • София
И аз съм от топлолюбивите и слънцелюбивите  Mr. Green Зимата ме мъчи, депресира и отвращава. Ненавиждам я. Лятото живея, душата ми живее. А е толкова кратко Sad
Игги, край, ще я пробвам тази тренировка  Heart Eyes блягодаря ти.
Учудващо, но днес имам МТ на дупето от Кросфита вчера. А съм на Дупемания. Ето какво значи да се сменя вида тренировка, веднага има различен ефект.
Мацки, понеже искам ръцете на Аник  Heart Eyes дайте хубава тренировка за ръце. Да натоварва раменете (как се казва красивия мускул на Аник?)  Mr. Green Набирания? Имам лост.

# 108
Е, айде сега като ръцете на Анник. Вив, аз до сега тренирах само с Руми, и сега дори, във фитнеса продължавам с нейните упражнения с гири, и разни идеи от Зузка. Може би, лесно трупам мускули. Ех, ако бях мъж, щях да съм една нацепена батка Simple Smile Баща ми е бил доста масивен, тренирал е хвърляне на чук.
Вив, що не пробваш тази мацка, мен ми харесват и упражненията и темпото и: https://www.youtube.com/watch?v=PHWPYX6fdKk
Има безплатен канал с доста тренировки.

Понеже много се интересувам за хранене (и спорт разбира се), последните новости са, че невъзможността за отслабване е поради хормонален дисбаланс. Като под хормонален се има в предвид инсулина. Така наречената инсулинува резистентност саботира, и дори и да сте в калориен дефицит, пак сне се отслабва, напротив метаболизмът се забавя, и се въртите в омаг*осан кръг. Изхода е фастинг. Ако към него прибавите и високо интензивни тренировки, успехът е реален. Разбира се останалото хранене трябва да е изчистено, а не малко като количество. Силно препоръчвам книгата The Obesity Code na Jason Fung.

# 109
Скапа ми се настроението с този пореден атентат, горките хора...  Sad

И поради тази причина вчера не се отчетох. А как чудесно се раздвижих с един Body Combat 30, Les Mills  Crazy
Днес трудно ставам и сядам, замислила съм за по-късно едни ластици, които от вчера искам да вкарам в употреба. Агент, нащипи тези сладури където свариш от мен  Hug

Не искам да мисля в края на седмицата какъв багаж ме чака. Имам чувството че трябва да пренеса къщата или поне основното и съдържание  Mr. Green

Свети явно пътува или е затрупана в багажи и тя  newsm78

След толкова години атинска жега нося на топло като пехотинец, само морето ми липсва  Whistling

# 110
Здравейте, може ли да ми препоръчате упражнения за гръб, търся в нета но ми излизат повече за мъже. При по стегнато бельо изкачат едни неприятни нещица, които искам да махна.

# 111
Свети през кое летище трансферираше, да ги вземат мътните и терористи и ... Тя тръгна в понеделник, нали - трябва във вторник да е била вече в София! И Ир*** се гласеше да тръгва във вторник....

# 112
Ох, от сърце се моля всички, които пътуват да са добре  Praynig

Нашият син-пътешественик не се отказа от минаване през Истамбул преди да си дойде в България в края на юли, и ние със съпруга ми ще ходим да го вземем от там за Бургас. Тъкмо се бях поуспокоила и сега този атентат  Confused Свил ми се е корема от стах. Дано се успокоят нещата.

Агент винаги се радвам на слънчовците ти. Много са лъчезарни  Hug

Анник благодаря за написаното. И аз мисля, че хормоните поне при мен са основната причина да не мога да изчистя пустите мазнини по бедрата. Но при мен и възрастта вече оказва влияние на хормоните сигурно. Голяма борба с тия мазнини сестрици, ама няма да се дам  Laughing

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 17:13 от tqna

# 113
Ох, дано наистина всички са живи и здрави! Сърцето ми се е свило с тези атентати...

# 114
  • here, there, everywhere
Надявам се Свети скоро да се обади. Какви времена настанаха.... Вместо да се радваме, че пътуваме ние се притесняваме.

Анник, и аз в момента чета точно тази книга. Интересно четиво е.

И за да не е само спам се отчитам с Шон сутринта, а след малко ще се дораздвижа с Джилиян.

# 115
  • София
Днес отчитам почивка поради женски причини.
Да споделя, че в последните два месеца и повече се храня абсолютно чисто НВ - палео, т.е единствената ми захар идва от плодове. Резултата е, че този месец нямам никакъв ПМС, никакъв. Много съм доволна.  По същия начин ми изчезва всякакъв ПМС, когато съм на ВМ-НВХ, но рядко държа толкова ниски В и предпочитам НВ - палеото. Зимата, когато понякога ядях боклуци, беше много неприятно преди цикъл.

За Светето, дано е добре  Praynig Лошото е, че докато е из БГ не пише и не знам как ще разберем дали е добре. По новините казват, че няма пострадали българи, дай Боже  Praynig ooooh! Ох, няма мир в историята на човечеството, това е. Cry

# 116
Отчитам ден с ластици - 30 min Total Body Resistant Band Workout и довърших с 20мин. от  24 Exercises For A Round, Hard Booty пак с Кристин или по-точно казано тя ме довърши с по 100 повторения на крак  Crazy

# 117
Отчитам кардио 3 за днес и 3 часа готвене.  Mr. Green Дано родителите ми харесат нещата, които приготвих за вечеря.

Дано Свети се включи скоро.

На 22 март трябваше да летим за Ирландия през Завентем Брюксел. Бяхме на летището в Лисабон, когато се случи атентата и съм благодарна, че не излетяхме тогава. Затова и сега, когато пътувам съм на тръни и не мога да се отпусна, докато не мина проверката. Кошмар!

Агент, прекрасни боксьорчета си имаш  Heart Eyes

# 118
Отчет 8 км бягане.

Агент, прекрасни деца и снимки!

Свети, надявам се и вярвам, че е добре!  Тя каза, че няма да има нет, така че дълго време ще я чакаме да се появи!

Бесито, радвам се, че са ви се променили плановете, но моля те, не си причинявай този постоянен стрес! Събитията в глобален мащаб са ужасяващи, но в голяма степен ние сме безсилни да променим нещо.  Важното е ние да правим най-доброто, на което сме способни; да възпитаваме децата си да са добри граждани и да са толерантни.  Останалото е късмет и шанс ...  Hug

# 119
Мерси за милите думи за моите маймунчета  Hug

Аз да кажа, че не вярвам в абс. изключване на нито една хранителна група, както Свети скоро споменаваше във връзка със сестра си и всичко е въпрос на баланс и разумни ограничения. Но да, има и хора с инсулинова ресистентност, има и хора с други проблеми, които дават отражения, изобщо не може да се подведе проблема с излишните кг под един знаменател (по мое скромно и абс. непрофесионално мнение, което надявам се, не налагам на никого).

Отчет Сряда, 29/6
4/22 - 9.3 км ходене + Ballet Beautiful: Lean Hips & Outer Thighs Workout + Lean & Firm Inner Thighs Workout

Общи условия

Активация на акаунт