Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 827
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте на всички  Hug Чета, чета и ми е трудно да се ориентирам Simple Smile Така че моля за съвет - бихте ли ми препоръчали упражнения за начинаещи? Имам нужда да се стегна и да сваля 5 кг., в момента съм 60 кг., при ръст 163 см. Като цяло не мога да отделя много време за спорт, но ще се постарая 3 пъти в седмицата да спортувам. Ще се радвам да ми отговорите, може и на лични  Simple Smile Blush

# 661
Да се отчета - миналата седмица изкарах първата седмица на Т25. Прецених, че ми е прекалено подскачаща и интензивна за лятото. А и си начесах крастата и си купих Фит 30, така че считано от днес започвам хибридния календар. Днес трен 5 от Дупемания + мини 5.
След това мисля да се хвърля на Фит 30( доста Хард ми се струва+ това, което съм чела тук) и след това на Т25(зимата) Та горе долу до пролет програмата е пълна Laughing Само мерак да има.
Между другото Руми бе така добра да коментира едни мои снимки преди/след и въпреки, че аз не виждам почти никаква разлика, тя ме похвали, че съм оформила гръбчето и съм стопила малко мазнинки на корема. Но за по-видими разлики си требва режимче  Embarassed Rolling Eyes

# 662
Отчет БР 11 и малко плуване, че бяхме на басейн с децата
 merym16, виж тук http://fitnesinstruktor.com/nachinaesti-20-min/
Руми има много и различни като трудност тренировки, можеш да си избереш.
Мускулната треска на прасците при ходенето на планина обикновено се получава от слизането надолу. Спомени от времената, когато ходех редовно Simple Smile

# 663
  • София
О, Иванита, чакам редовни отзиви за хибридния календар  Heart Eyes
Планирала съм го, но вероятно ще е зимата.

Т25 не е за сега. Никой Шон не е за сега, освен ако не тренирате на климатик, поне по мое мнение де.

merym16
, бих ти предложила да започнеш с Руми, програмата за начинаещи, която Аманда е дала като линк.

# 664
Отчет 1/8
27/33 - 11 km ходене + FREE Inner Thigh Mat Workout - Inner Thigh Burner

# 665
Здравейте отново!Днес трябваше да ми пратят ден 8 от 30 дневното предизвикалство на Бети Рокер,но така и не получих мейл.На някой случвало ли му се е? newsm78

# 666
Ден 8 е йога.

1- Begin with your feet together and firmly planted on the ground.

2- Raise your arms above your head to mountain pose, palms together. Then bring them down into prayer post at heart center.

3- Fold forward over your feet, hinging at the hips. Feel free to bend your knees.

4- Place your hands on the ground and step back into a tall plank, hands just below shoulders, good core engagement (don't arch your back).

5- Lower down in a chaturanga push-up (which means keep your elbows hugging in close to your sides). Feel free to drop your knees down.

6- As you reach the earth, flip your feet over and press yourself up to an upward facing dog, feeling a gentle stretch through your core. Lift your head.

7- Press your hands into the earth and send your hips to the sky, pressing into a downward facing dog. Allow your heels to sink toward the earth, elongating through your hamstrings.

8- Step your feet back to your hands and rise up to mountain pose. Repeat.

# 667
Много ти благодаря! Hug
Само дано утре ми пратят следващата,че много ми допаднаха тренировките.

# 668
Аз ги прескачам дните с йога и правя нещо друго. Йогата нещо не ми допада като натоварване.
Ако ти липсват други пиши, аз си пазя всичките.

# 669
 hahaha и аз така правя.Скучна ми е тази йога.Ще пиша,мерси.Но все се надявам да няма повече такива пропуски.На теб случвало ли ти се е?

# 670
И на мен не ми пратиха вчера Ден 8. Писах им и снощи съм получила мейла с тренировката. Надявам се да е било нещо инцидентно, че и на мен ми допаднаха. Имам мускулна треска още от Ден 7 Laughing
И аз прескачам йогата и правя нещо друго. Снощи правих 15 мин. горна част.

# 671
На мен ми се струва, че я имам тази мускулна треска вече трети ден, защото се катерих и слизах по чехли. Не бях подготвена, но пък и не се отказах и сега си патя.  Embarassed

Вчера добавям 5 км за 15 минути на кростренажора. Не беше за бягане. Мисля да поспра с бягането засега и да го заменя с крос вкъщи, защото на 40 градуса определено не е за тичане. Ще взема да припадна и няма да има кой да ми помогне.  Rolling Eyes
Добавям и планк - 20 секунди + 50 клека. Започнах две предизвикателства за клекове и планкове.  Wink

Днес БР10, хич не ми хареса.  Peace БР9 ми е по на сърце.
+ 20 секунди планк и 55 клека.

Усмихнат ден.  Heart Eyes

# 672
  • 1st floor
Отчитам БР 11 за първи път. Хареса ми! Grinning Интересни са ми упражненията, без да са изкилиферчени и непоносими. Затрудниха ме само последните лицеви, които се правят на три части и тях ги правих на коленца. А и успях да си сцепя главата преди тренировка, като се наведох да включа в контакта вентилатора и забравих, че се намирам под отвореното крило на прозореца. Не ме заболя много, но си сцепих тиквата и потече малко кръв.
Гледам се от снимките в планината (на слънце е съвсем друго, от това да се зяпаш на лампа в коридора) - бая повече мускули по краката виждам. И сякаш се прибират бедрата странично, за сметка на широчината напред  и  назад. Прасците няма да ги коментирам изобщо! Crazy Много исках да си видя как е целулита по задните части, но нямаше как. Питам ММ имам ли, а той ми вика - Ти акъл нямаш, за целулит питаш! Mr. Green
 leia2015, къде пък ти ходиш по чехли в планината?!

# 673
  • София
Непо, това щях да ти пиша вчера, като ти видях снимките. Бедърцата ти са се оформили страхотнооооооо  Heart Eyes И с тенчето, ох, направо си кукла!  Hug  Много красив релеф  Heart Eyes Ако те види  приятеля на ММ, ще ти каже да не носиш токове  Joy

Лея, правилно е решението ти да не тичаш в тази жега. Много по-вредно е за всички системи, особено СС, просто е убийствено, а резултатите са отрицателни, според мен. Дори и кроса е излишен.

Аз днес имам МТ на перките  Heart Eyes СТрахотно  Heart Eyes

Чудя се какво да тренирам днес. Дупеманията имам три тренировки до края, но сякаш ми се прави кросфит. Ще видя, по-късно отчет.

# 674
Чудя се какво да тренирам днес. Дупеманията имам три тренировки до края, но сякаш ми се прави кросфит. Ще видя, по-късно отчет.

Ти не си у ред  Mr. Green В жегата кросфит  Whistling Ама, ако още се чудиш да ти напомня за Каталина - цял живот ще я помня тази тренировка как я правих миналия юли месец Grinning Да се бях напи*ала нямаше да съм толкова подгизнала.  ooooh! Crazy Аз си правя Дупеманията, останаха ми последните 2 тренировки по 3 пъти.

Иначе и аз го мисля кросфита за есента. Много, ама много добра програма  Peace А и откак се сдобих с кросфит маратонки (поредните  Embarassed), нямам търпение да видя има ли разлика. 

Общи условия

Активация на акаунт