Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 807
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Еее, ти сега да мръ ме пращаш  Joy  Ни моЙ  hahaha
Нещо Влад, тва онова  Mr. Green
М/у другото днес бива времето, приятно е за трениране  Heart Eyes

# 676
Отчет БР 12.
Непокорна, първият път като правих БР 11 ми се стори доста гадна, на моменти непосилна. Явно си в супер форма. Предполагам, че мъжът ти вижда всичко това и се шегува с теб.
Лея, аз пък съм голям фен на БР10, най-любимата ми до момента.
Кросфит тренировките на Руми са супер изтощителни. Нали преди БР се занимавах с тях.... Ходиш си почти перманентно с мускулна треска навсякъде. А и са едни подскоци във всякакви положения, направо един малък физически ужас.

# 677
leia2015, къде пък ти ходиш по чехли в планината?!

Това беше една стръмна еко пътека и беше непривидено ходенето по нея. Именно и затова тръгнах с чехли. Иначе винаги съм си оборудвана с маратонки.  Peace

Лея, правилно е решението ти да не тичаш в тази жега. Много по-вредно е за всички системи, особено СС, просто е убийствено, а резултатите са отрицателни, според мен. Дори и кроса е излишен.

В повече ми идва натоварването с бягането, особено в тези жеги. Наесен ще възобновя  Rolling Eyes

# 678
И тук разхлади и днес ще има по-сериозна тренировка. А тамън ми пристигна вентилаторът. Сега чакам само новите гири да пристигнат и ще има ударно засилване - хем нова тренировка от БР, хем с повече кг.
За вчера йогичка на Ребека като спирах видеото и си задържах повече, където имах нужда, добре стана.

Непокорна, много ви се радвам на походите!

# 679
  • София
Разбих се като за последно  Crazy
Отчитам Кросфит 6 + 2х50 кика от прав стоеж ала Дупемания + 2х65 суинга (8 кг пудовка).
Брей, каква е таз енергия днес от мен, чак се чудя  Laughing

Птиче, я кажи отде взе тези мега зверски яки маратонки и удобни ли са?

# 680

Те са като на Руми, но следващата версия - Нано 5  Peace
От сайта на Рийбок в UK, бях хванала по Великден -25%. Малко са по-различни на усещане от нормална маратонка - по-твърди са подметките, почти като пластмасови, по-стегнати около глезена и ходилото изобщо. Абе баш за кросфит и балансиращи ми се струват, за да предпазва и от контузии при скоростни изпълнения. Иначе за кардио си ползвам найковете. Не знам дали ти помогнах, но определено не създават усещане за мека маратонка Simple Smile 

# 681
  • София
Даже много  Hug Винаги съм се чудила какви са на Руми маратонките, ето ти сега ме открехна. Казвала е, че са супер удобни и повече никога не иска да тренира с други  Heart Eyes
Благодаря  Hug

# 682
Отчет 2/8
28/33 - BARLATES BODY BLITZ 100 Rep Challenge GLUTES + BARLATES BODY BLITZ 100 Rep Challenge OUTER THIGHS (като 2-рата уж за бедра ми натоварва дупето много по-добре от тази за дупе се убеждавам за пореден път!)
Влязох си без каквито и да е проблеми в абитуриентската рокля (22 год и 2 деца по-късно). Изводът е ясен - хич не съм била стройна девойка Mr. Green

# 683

Те са като на Руми, но следващата версия - Нано 5  Peace
От сайта на Рийбок в UK, бях хванала по Великден -25%. Малко са по-различни на усещане от нормална маратонка - по-твърди са подметките, почти като пластмасови, по-стегнати около глезена и ходилото изобщо. Абе баш за кросфит и балансиращи ми се струват, за да предпазва и от контузии при скоростни изпълнения. Иначе за кардио си ползвам найковете. Не знам дали ти помогнах, но определено не създават усещане за мека маратонка Simple Smile  
Чак пък различно усещане ... И напротив- подметката трябва да е по мека и еластична !
Имам кросфит маратонки на Найк и това, което мога да кажа за тях, е еластични подметки, по- тънки в сравнение с тези които  имам за бягане. Стават и за бягане, но не на много дълги разстояния. Не стават и за мокра настилка.
http://media.startfitness.co.uk/media/catalog/product/cache/6/im … nt-653528-500.jpg

# 684
  • 1st floor
Агент, я ходи се скрий!!! Naughty Laughing Видяхме те на снимка, чухме, че влизаш в дънки 26 номер...не се връзваме вече! Laughing

Ако те види  приятеля на ММ, ще ти каже да не носиш токове  Joy

hahaha hahaha hahaha Ако успее да промълви нещо от страх!!!

D_ana,  Hug !

Зизу, Искър - Панега в кърпа е вързан, въпросът е кое да е по-напред...а в главата ми има още стои идеи!!! Crazy

# 685
Чак пък различно усещане ... И напротив- подметката трябва да е по мека и еластична !
Само да вметна моите не са на Найк, а на Рийбок и надявам се не искаш да ми кажеш какви усещания имам аз носейки дадена маратонка  Peace Ти си имаш твоите, аз моите. Моите не са удобни и подходящи за теб - чудесно, няма да си купиш такива. На мен са ми идеални. Продължение на дискусията не би била по темата.

# 686
  • София

hahaha hahaha hahaha Ако успее да промълви нещо от страх!!!

hahaha hahaha hahaha Щото ще види мускулестия бицепс, нали?!?!  hahaha

Агенте, ще извадя дървото  Mr. Green
И дай по едно линкче да ги видим двете тренировки.

Мацки, не се карайте, и Рийбоците, и Найковете ми харесват  Mr. Green Ако не са ви удобни може да ми ги подарите  hahaha

# 687
Аз от толкова трениране без маратонки Laughing не успях да си навехна крака, а днес от едни платформи нещо му направих. Защото ходя като кон, все бързам. Та утре ще трябва да заменям кардиото с нещо по-лежерно.

Агент, я ходи се скрий!!! Naughty Laughing Видяхме те на снимка, чухме, че влизаш в дънки 26 номер...не се връзваме вече! Laughing
А,баш така. Точно толкоз, колкото и на теб се връзваме Laughing

# 688
Само да вметна моите не са на Найк, а на Рийбок и надявам се не искаш да ми кажеш какви усещания имам аз носейки дадена маратонка  Peace Ти си имаш твоите, аз моите. Моите не са удобни и подходящи за теб - чудесно, няма да си купиш такива. На мен са ми идеални. Продължение на дискусията не би била по темата.

Разликата е, че тези за кросфит трябва да са по- меки и гъвкави в противен случай се цепи подметката. За "усещанията", няма какво да говорим. Просто маратонки за бягане не са подходящи за кросфит поради спецификата на упражненията и движенията на стъпалата!

# 689
Днес отчитам Cardio 3, хареса ми донякъде  Laughing
+ 30 секунди планк
+ 60 клека

Утре ми е последната тренировка и следват 10 дни почивка. Мислех да тренирам в хотела, но ще помисля докато стане време да си стегна багажа. Замислих се, защото по принцип целогодишно не си давам никаква почивка, освен когато има почивни дни по 3-4 дни на няколко месеца, а ние все сме някъде + почивните за седмицата 2 дни. Та, това ми е чуденката  newsm78 Тъкмо тялото ми да си почине хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт