Звездни компромати - 290 част

• 132 375
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • Вестерос
Яснооо

# 571
  • Варна
Интересно ми е кой я снима, едва ли е детето  Joy

Има едно фризьорче ли е, гримьорче ли е, което се мъкне навсякъде с нея. А тя за благодарност му дава да се фръцка с белия ѝ джип.  Laughing
Това е толкова унизително.
Мъж да се фръцка с чужда кола,
на някаква жена,
дори и тя да ти е "най-добрата" му дружка...

Толкова е...педерастко...

# 572
Толкова е...педерастко...
Ей сега ше те набият! Mr. Green  hahaha Crazy

# 573
  • bad@ss
Значи е мургав  Joy Joy

едит: Мургав е, разбира се, сетих се кой е. Дето се беше снимал с Ана... Говналдо във фензоната на Бернабеу  Peace

# 574
  • Gotham City
Калина Паскалева, силно фотошопирана, некадърен фотограф е вършил тази работа
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205547547163136&se … ype=3&theater

Едва познах, че е тя

# 575
И въпреки фотошопа... Tired  - поза, стойка, аутфитче. Въх!

# 576
О Никиту в Мадагаскар. Браво, браво. Само не знам доколко ще се наслади на красотата на това място. Rolling Eyes

Марго Роби(26) и Линдзи Лоън(30) празнуват рожден ден днес.

# 577
  • Rock & Roll feeling ...
Краката на Николета ми създават усещането,че като ходи може и да може да си подритва з*дника . И ми е супер гнусно да си слага снимка в стил "начук*й ми го" , редом до снимки и клипчета с малката  Tired

Бижу:
Скрит текст:

# 578
Ей, златни сте, начи! Heart Eyes Hug Просълзих се! Laughing

# 579
  • Вестерос
Калина Паскалева, силно фотошопирана, некадърен фотограф е вършил тази работа
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205547547163136&se … ype=3&theater

Едва познах, че е тя

Но пък се снима с Малдини   Laughing
Скрит текст:

# 580
Джиджи Хадид е една от най-известните сега модели и манекенки. Снима се в клиповете на много хитове, реклами и т.н. Ходеше със Зейн - някой по-назад питаше коя е.  Peace
Аз много я харесвам. Единствената идеална за мен, и в лице, и в тяло. Пък за Кристи - ама хич не ми харесва.  Naughty

А Николета, Николета си е намерила мекото. Каквото и да си говорим, тялото й е хубаво, дори и направено. В смисъл слаба е, няма мазнини и т.н. Наричате я каква ли не, циганка, гном, но е факт, че обиколи света /не, че аз бих преспивала с кой ли не, за да ми подари почивка някъде  ooooh!/. Със сигурност живее по-охолно и интересно от повечето от нас тук.
Само наистина да не е с Роналдо /имаше коментар под една от снимките, по-точно въпрос дали е с него  Crazy/, че ще го утрепам  Crazy Laughing с тази мухла не давам да се хваща, а и честно казано, не вярвам да я одобри.  Crazy

# 581
Странни съвпадения, изкефи ме за Мел Гипсън  Crazy http://m.div.bg/%D0%97%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%BE/8-%D0 … 422_i.518617.html
И едни мои любимци от Аква  Mr. Green
http://www.radioenergy.bg/article/pomnite-li-aqua-s-barbie-girl- … k-izglezhdat-sega

# 582
Не се притеснявай, 6tastliva, Роналдо си пада по по-мъжествени. Защитен е от чара на Николета.

# 583
  • Вестерос
 hahaha hahaha

Рийз  Crazy

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 23:43 от Tiffany Aching

# 584
  • Rock & Roll feeling ...
  Това моделско  недоразумение   Алесандра Амбросио

Doutzen  Kroes   1   2  3  Тук отдясно,на крака има нещо,като стрии  А тук почти не си личат.

Анджелина с  Ейми Паскал ,на която Скот Рудин писа за Анджелина :
Скрит текст:
"Няма да провалям кариерата си заради една глезла с ограничен талант, която предпочете да пренебрегне ангажиментите си (за филма "Клеопатра"), за да може да снима собствения си филм", пише в имейл той. "Тя пристига с целия си двор, прави се на херцогиня... Но тя изобщо не е голяма актриса и не виждам смисъл да падам в краката на една непораснала жена, безотговорна, капризна и лош колега."
 Засекли са се на някакво събитие- "Ако погледът можеше да убива"

А тук почти не я познах. Може би,защото е в различен от обичайния си стил. И за първи път ми се стори дребничка.

Общи условия

Активация на акаунт