Звездни компромати - 290 част

• 132 356
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • Вестерос
Аз съм за, по ми се вписва от Том

# 616
Този нали се беше пребил с мотор и оцеляваше за пореден път, че и май беше доста зле. Дано се е възстановил. Едва ли му е до Джена...

# 617
  • Варна
Хубавец е Джон Хам, може и да му се отвори парашута.

Жонката Деп.
https://www.instagram.com/p/BHXWq3hB8Gj/?taken-by=dailyjdepp

# 618
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Като каза Джони, какво става с прословутия развод? Забогатя ли вече девойката или още сълзи трябва да лее пред фотографите на "Дейли Мейл"?

Аз съм за, по ми се вписва от Том
Елегантен е Том, подходящ и чисто британски избор, но толкова се натяга за ролята, че опротивява на зрителите още преди да я е получил. От действията му в последните седмици блика някаква супер нездрава амбиция- бляк.

# 619
# 620
Наскоро и една позната пускаше live снимки от сватбата си...  Rolling Eyes
Тези хора защо не се наслаждават на момента, пък на следващия ден ще качат 100000 снимки наведнъж?  Thinking  То вече само по време на с*кс не се излъчва директно.  ooooh!

# 621
  • Има много детски смях.
Този нали се беше пребил с мотор и оцеляваше за пореден път, че и май беше доста зле. Дано се е възстановил. Едва ли му е до Джена...

Мисля, че пак си е в Бг.  Peace

# 622
С тази масивна верига на врата ми е като принцесата на ма'алата.

# 623
  • Sofia
Защо не се усмихва тази Джена...все сериозна

# 624
  • bad@ss
Тая булка що гледа като хипервентилирана?  Rolling Eyes

# 625
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Съвсем извън циганския контекст, двойна доза Том Харди
Скрит текст:
Скрит текст:

# 626
Докато сме на джипси вълна, да пусна и аз нещо, което ме впечатли днес  Laughing
С носталгия към индийските филми от едно време... Знам, че Боливуд още бълва, но не очаквах да са така... хм... еротично насочени:
http://www.dailymotion.com/video/x2es4d2_jab-se-tere-naina-hd-fu … ywood-songs_music

# 627
  • Варна
Златото трябва да е в тон на свеки и свекър.
Така съм ги запомнила. Засенчват слънцето със златни накити

# 628
  • Once there was a Hushpuppy...
И аз това си помислих.
Но, не само заради веригата, от трите показани снимки лъха, не направо си вее на нещо мангалско..

Оо, Том на хоризонта Heart Eyes припаднал емотикон, наколко пъти...от телефона не мога да изкарам опциите.. newsm78

# 629
Не ми харесва визията на Джена. Rolling Eyes А предполагам не се усмихва, защото сигурно има комплекси от зъбите си.

Здравко, Катя, Моника и Светлана

Общи условия

Активация на акаунт