Звездни компромати - 290 част

• 132 283
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
Джена ми прилича на булка, която се омъжва насила. И без никакви положителни чувства, да не говорим за любов.
И за да няма сърдитки на кой да е Заки имам компромисно решение- той да изиграе следващия Джеймс Бонд.

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 18:55 от mariat

# 736
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Уууу, пак доизписахте темата за часове Shocked. Какво нещо са сватбите Laughing

# 737
  • Благоевград
Гледам масово се коментира навсякъде намусената Джена. Аз не виждам нищо лошо. Има хора, които просто не обичат да се усмихват, макар и на собствената си сватба с любовта на живота им. Имам приятелка, която още от дете не се усмихваше никога с отворена уста, а масово на снимки е сериозна или съвсем лека усмивка, загадъчна. В последствие ня продължава да се усмихва по същия начин. Питала съм я хиляди пъти защо не се усмихва и тя казва, че просто сериозна се харесва повече на снимки. Така че не виждам нищо лошо, че Джена не се усмихва на снимките от сватбата си. Красива двойка са, харесват ми. И да не е само спам, ето една усмихната Джена от преди време  Mr. Green

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 738
Много ми е противня тази Джена. За нейното съществуване разбрах от Вип брадър заради историите с Джино. Разгледах и няколко снимки и останах потресена от клоунската и визия на събития. 😁 Няма такъв кич. Поне на сватбта е спестила малко от обичайната си визия. Обаче хич не ми хареса роклето, загладената прическа и ланеца. Много кич. Младоженецът ми изглежда 10 годинки по-малък, а Джена му е като леля в моите очи. Относно усмивката и.. Еми ако не усмивката, то очите би трябвало да излъчват щастие, а тя е с един празн поглед и излъчва досада, а не щастие. Джино се отърва навреме според мен. 😁 Живи и здрави да са де..

# 739
Тя дето не е усмихната, но си изглежда направо тъжна....

# 740
Може да е бременна и да не й е съвсем добре.
Скрит текст:
Да дам малко хляб на жълтурите Mr. Green

# 741
Гледам масово се коментира навсякъде намусената Джена. Аз не виждам нищо лошо. Има хора, които просто не обичат да се усмихват, макар и на собствената си сватба с любовта на живота им. Имам приятелка, която още от дете не се усмихваше никога с отворена уста, а масово на снимки е сериозна или съвсем лека усмивка, загадъчна. В последствие ня продължава да се усмихва по същия начин. Питала съм я хиляди пъти защо не се усмихва и тя казва, че просто сериозна се харесва повече на снимки. Така че не виждам нищо лошо, че Джена не се усмихва на снимките от сватбата си. Красива двойка са, харесват ми. И да не е само спам, ето една усмихната Джена от преди време  Mr. Green

В булката Джена няма никакъв живец! Ако не се харесва усмихната- ми ок, но при нея и очите й едни такива меланхолични, тъжни, без тръпка.

И давам жокер- след малко по Нова започва Черешката на тортата. Ще готвят деца на популярни личности.
Ще има мат,риал!
ЖениП, публикувала съм без да те прочета- на същото мнение съм!
Булката е 10 години по- големичка, познала си!

# 742
И давам жокер- след малко по Нова започва Черешката на тортата. Ще готвят деца на популярни личности.
Ще има мат,риал!
Деца не коментирам. Но няма и да ги гледам. Досада... Close Майките им са предостатъчни, сега и деца. Айде, нема нужда!  ooooh!

# 743
  • Пловдив
Младоженецът ми изглежда 10 годинки по-малък, а Джена му е като леля в моите очи.
Не само ти изглежда, ами е факт.

# 744
Ще има мат,риал!
Деца не коментирам. Но няма и да ги гледам. Досада... Close Майките им са предостатъчни, сега и деца. Айде, нема нужда!  ooooh!
Да де, ще коментираме майките им! Mr. Green

# 745
  • вятър в маслините, вятър над хребета
НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт