Цистит - лечение без антибиотици - 3 тема

• 181 792
  • 1 553
  •   2
Отговори
# 135
  • някъде
В сряда вечерта пих монурал, не знам дали ще стопира нещата- урината не е мътна и не мирише. Иначе излезе резултата от стерилната урина- клебсиела пневм.>10*5. Пия царевична коса, мечо грозде доколкото мога(ужасно е), нитрофурантоин (1вечер) и ще видя....

# 136
  • Варна
Монурала не действа ли само при Е.coli? Поне така съм чела..... Аз имам чувството, че нарочно ги правят скапани лекарствата.....

# 137
Монурала не действа ли само при Е.coli? Поне така съм чела..... Аз имам чувството, че нарочно ги правят скапани лекарствата.....

И аз имам това чувство, че лекарствата, които ни предписват докторите, са скапани. Всичко за докторите е бизнес. Имам позната колежка от университета и тя ми разказа каква е схемата за предписване на лекарства от докторите. Тя е дистрибутор на фармацевтична компания и ходи по клиники, болници и кабинети да предлага лекарства, които да предписват докторите на своите пациенти. Има уговорка, че докторите получават процент от продажбата на предписаните лекарства.

# 138
Отделно фармацевтичните компании разреждат лекарствата.Максигрип с 1000мг парацетамол не ми смъкна температурата,ефект-никакъв,турски с 250мг парацетамол-свали я и ми повлия.Храната менте ни стигаше..

# 139
  • някъде
Не знам, но аз го пих още преди да излезе резултата.
Докторите ходят и по разни екскурзии и почивки, ако имат голям процент изписани лекарства на дадена фирма.

# 140
  • Варна
Абе нека си ходят където искат и да си въртят далавери. Въпроса е лекарството да е качествено, пък те нека пак да си получават премиите.После хората що се били самолекували. 

# 141
Монурала го дават при "повечето грам-отрицателни бактерии: Pseudomonas Aeruginosa, Ешерихия коли, Proteus Mirabilis, Klebsiella пневмония; Грам-положителните бактерии: Staphylococcus SPP. (вкл. Стафилококус ауреус, Staphylococcus Epidermidis), Streptococcus SPP. (вкл. Enterococcus множество видове)."
Което противоречи на показанията за профилактика при урологични процедури и неусложнени инфекции.

# 142
Отделно фармацевтичните компании разреждат лекарствата.Максигрип с 1000мг парацетамол не ми смъкна температурата,ефект-никакъв,турски с 250мг парацетамол-свали я и ми повлия.Храната менте ни стигаше..

Права сте. И храната не е изобщо качествена. Растения и животни са заразени. После как искаме да бъдем здрави. Като отидеш при доктор, предписва ти лекарства, които да не те излекуват, а пак да се върнеш при него или при негов колега. Напоследък си задавам въпроса защо не препоръчват билки за лечение?! Отговорът е, че нямат изгода от препоръчването на билколечение, тъй като ще се окаже, че няма да бъдеш техен пациент повече.

# 143
За това,че лекарствата нямат потенциала да ни излекуват,не са виновни лекарите,а производителите им.

# 144
  • София
Преди малко ми излезе и стерилната урина, пише някаква бактерия KLEBSIELLA PNEUMONIAE , май ще се пие и антиб. Дано поне минава лесно  Praynig

# 145
  • Варна
Преди малко ми излезе и стерилната урина, пише някаква бактерия KLEBSIELLA PNEUMONIAE , май ще се пие и антиб. Дано поне минава лесно  Praynig

Пуснаха ли ти антибиограма да се види към кои АБ реагира? Да не ти изписват нещо на сляпо, че при мен май от там се почна порочния кръг и със зор се излиза после....

Вземи си и хубав пробиотик и като цяло действай за имунитета!

# 146
  • София

Пуснаха ли ти антибиограма да се види към кои АБ реагира? Да не ти изписват нещо на сляпо, че при мен май от там се почна порочния кръг и със зор се излиза после....

Вземи си и хубав пробиотик и като цяло действай за имунитета!
Да, с антибиограма е, утре ще ходя до док да ми каже какво да пия. Препоръчай ми пробиотик, ако си доволна от някой? Аз пих последно Лактифорт

# 147
  • Варна
Ами от аптеката съм пила само Лактофлор, бях сравнително доволна. Само него съм пила, затова не мога да направя голяма разлика.

# 148
Оф, тази упорита бактерия.
Как си със стомаха? Имаш ли проблем в тази насока? Промяна в изхожданията, някакъв дискомфорт?
Аз пробиотик не мога да препоръчам. То вече каквото и да съм пила, реално не знам какво ми е помогнало точно от комплексните добавки и билки.
Последно бях пила Омни 10 който ми повлия на болките. Знам че се пие при терапия с Аб, но е много скъп.
Ако можеш си вземи някой с двоен-троен прием за деня. Според мен е по-добра опция, докато пиеш Аб. Или поне на мен по-добре ми действа.
Доволна съм и от Мастиха, но не знам дали мори тази бактерия.
Сетих се и за ваксините. Аз съм доволна. В състава си имат щам и от бактерията. Дано лесно се пребориш с нея.
Ваксини пих 3 месеца.
Хубаво би било да се провери щитовидната функция преди прием на ваксина.

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 19:58 от Merelenda

# 149
  • някъде
За кои ваксини говориш, Мереленда?
Венчо с една бактерия сме с теб, дано я изтрепем  Praynig
Аз писах на лекуващата ме през последните години и тя каза да пия нолицин пет дни, после монурал два месеца през десет дни, уростим три месеца по едно на ден.

Общи условия

Активация на акаунт