Голямата тема за малките масла - 15

• 123 723
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте предложете ми хубаво качествено базово масло което сте доволни и да е  подходящо за лице и за зоната около очите. На 22 години съм

# 616
  • Пловдив
Момичета помощ препоръчайте ми био шампоани балсами маски и масла.
Имам много суха коса а в корените бързо се омазнява. Естествения ми цвят е тъмно кестеняв но се боядисвам в нюансите към русо и косата ми стана без обем сплъстена без живина суха изтощена и без мекота и блясък. ПОМОЩ  Hug

От скоро ползвам шампоан и балсам от тази марка и много ми харесват: http://www.zoya.bg/shop/%D0%9A%D0%BE%D1%81%D0%B0.54/2

# 617
  • Пловдив
Момичета, какво рициново масло ползвате? Чудя се това, което се продава в аптеките добро ли е за косата или да си поръчам Био мио Wink

# 618
аз купувам от аптеката
щом става за вътрешна употреба, значи става и за външна  Grinning

# 619
И аз купувам от аптеката. На кожата на лицето добре влияе, на косата още не мога да кажа, защото се цапотя едва от една седмица.

# 620
  • Пловдив
Бубанка и аз същото си мисля Simple Smile ама реших да питам. Благодаря,  момичета  bouquet

# 621
Момичета,пробвали ли сте някакви маски с хума? newsm78

# 622
  • София
pacolina_, преди време ми бяха доста любими маските с хума - домашно приготвени. За моята смесена кожа правех такава с кисело мляко или смесена хума с малко мед и вода. Когато бях хлапе майка ми миеше косата ми само с хума - беше гъста и бухнала.
от купешките маски с хума съм доволна от тези на Cattier (напр. https://www.beauty.store.bg/p149834/cattier-white-clay-scrub-alo … ki-tip-kozha.html)

# 623
Мегислава, благодаря за отговора!Мен точно маските за коса ме интересуват bouquet

# 624
  • София
Това, което аз съм правила е миене на косата с хума. Достатъчно количество се залива с топла вода и се "гаси" с оцет. Маже се скалпа и косата, около 5 мин. се стои (докато текат други процедури в банята) и се изплаква. Не е маска, замества шампоана. Първите един - два пъти косата е като недоизмита, но после свиква и пълноценно замества миене с шампоан. Особено е подходящо за чувствителни, раздразнени скалпове и по - мазни коси, защото хумата изсушава.

# 625
Благодаря ти много!Ще пробвам да видя как ще се отрази на моята коса  Blush

# 626
Това, което аз съм правила е миене на косата с хума. Достатъчно количество се залива с топла вода и се "гаси" с оцет. Маже се скалпа и косата, около 5 мин. се стои (докато текат други процедури в банята) и се изплаква. Не е маска, замества шампоана. Първите един - два пъти косата е като недоизмита, но после свиква и пълноценно замества миене с шампоан. Особено е подходящо за чувствителни, раздразнени скалпове и по - мазни коси, защото хумата изсушава.
Тъкмо го пробвам, но малко по друга версия /видях я в един сайт/ - хума, запарка от лайка, малко зехтин и няколко капки масло (ако имате) - стои се 30 мин. до 1 час.
Косата ми е още влажна и не знам още дали се е "измила" хубаво, но от сега я усещам по-суха. Ще пиша като изсъхне...да не се наложи да я мия на ново. Laughing

# 627
Някоя добра душа ще ми даде ли конкретни имена на дълбокопочистващи шампоани. Фрея ме заинтригува с това и напоследък усещам, че има нужда да сложа маска, но искам да го направя когато трябва и правилно. Благодаря Simple Smile

# 628
  • Варна
Някоя добра душа ще ми даде ли конкретни имена на дълбокопочистващи шампоани. Фрея ме заинтригува с това и напоследък усещам, че има нужда да сложа маска, но искам да го направя когато трябва и правилно. Благодаря Simple Smile

# 629

Доколкото разбирам всички са много доволни от ДПШ на label.m.Аз лично все още не съм го пробвала,защото чакам ЧП Joy

Общи условия

Активация на акаунт