Голямата тема за малките масла - 15

• 122 076
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте ,имам въпрос относно това кокосово масло дали е добро -

# 646
Момичета,
Преди време бях чела в тази тема, че ползвате масло от кафе. Моля да ми кажете от къде го купувате?

# 647
  • софия
Biofetish магазинът е в Плевен -много е хубаво,доста са и качествени продуктите.
На мен ми допадат повече от Зоя

# 648
Biofetish магазинът е в Плевен -много е хубаво,доста са и качествени продуктите.
На мен ми допадат повече от Зоя

Благодаря! bouquet

# 649
  • Велико Търново
Може ли да ме ориентирате къде точно се намира магазинът в Плевен? bouquet
Често пътувам дотам и искам да го посетя.

# 650
Бисквитко,
Скрит текст:
не е магазин, а офис и склад. Simple Smile
Винаги си добре дошла (както и всеки друг)!
Вече няколко съфорумки (от различни градове) идваха Heart Eyes, много ще се радвам и ти да го направиш. Hug
Тъкмо ще видиш къде "живеят" продуктите Grinning, а и ще се запознаем. Heart Eyes Simple Smile

Намира се на центъра - на гърба на Окръжно управление на полицията, на бул. "Димитър Константинов", но се водим на "Катя Попова", защото централния вход на сградата ни се пада на "Катя Попова". Съвсем близо е до Общината (като ориентир), на има-няма 2 минути пеш.

# 651
  • софия
Това близко ли е до някой от моловете ,аз нямам друг ориентир?

# 652
Направих алергия от която ми се подуха очите и сега след спадането на отоците кожата ми е ужасно суха,даже на места е като на лишеи.Препоръчайте ми някакво масло, което да помага... newsm78

# 653

Троши, на 500 метра е от Central Mall Pleven (този, който е на центъра).
Скрит текст:
Скрит текст:

Денсър, на влажна кожа маслен извлек от невен. Може и зехтин, ако ти понася /на мен не/.
Вземи си и някакъв силно хидратиращ крем, ако не разполагаш с такъв /околоочният на Balea UREA е подходящо и евтино решение/. Да се оправяш скоро! Heart Eyes

# 654
  • Варна
Направих алергия от която ми се подуха очите и сега след спадането на отоците кожата ми е ужасно суха,даже на места е като на лишеи.Препоръчайте ми някакво масло, което да помага... newsm78
Понякога ми се случва, като включително и кожата на подвижния клепач и не подвижния, областта под веждите.
Масло не мога да препоръчам, защото от скоро ползвам.
Ефинственото, което ме спасява и много бързо помага е Хомеоплазмин от аптеката.
Прилича на вазелин, но попива бързо и не оставя мазно.
От него не се събуждам с подути очи,
Защото съм сложила над окото.
Пак от време на време ми излиза нещо като ечемик между миглите както на горния, така и на долния клепач.
Мажа с Хомеоплазмин и за 12-15 часа няма и помен.
Съдържа невен, фитолака, Бриония, сиамско бензое.

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 07:56 от missNoir

# 655
Благодаря ви Hug златни сте bouquet

# 656
Момичета,днес си поръчах от Зоя масла от жожоба,бадем,таману и рициново.Както и розова вода и вода от маточина.Искам да ви попитам в розовата вода слагате масло от жожоба,нали?Какво количество се слага? newsm78 Моята вода е 100мл Peace Маслото от таману мога ли да го използвам самостоятелно върху лицето?Водата от маточина как я използвате?И като цяло в какъв ред се използват нещата?Съжалявам за многото въпроси,но за първи път ще използвам такива неща върху лицето.

# 657
  • софия

Троши, на 500 метра е от Central Mall Pleven (този, който е на центъра).
Скрит текст:
Скрит текст:
Супер и аз другата седмица ще ходя до Троян  и ако остане време ще мина ,че искам някои нещица 😊

# 658
Скрит текст:
Понякога ми се случва, като включително и кожата на подвижния клепач и не подвижния, областта под веждите.
Пак от време на време ми излиза нещо като ечемик между миглите както на горния, така и на долния клепач.
+1
Аз също имам алергия и ползвам хомеоплазмин. Предписан ми е от лекар. Хомеопатичен вазелин е и на мен също ми действа много добре  Peace

# 659
Скрит текст:
+1
Аз също имам алергия и ползвам хомеоплазмин. Предписан ми е от лекар. Хомеопатичен вазелин е и на мен също ми действа много добре  Peace
Oпределено е много добър  bouquet вече съм ОК newsm44
Благодаря за бързото включване и полезният съвет Hug

Общи условия

Активация на акаунт