Голямата тема за малките масла - 15

• 122 051
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Хомеоплазмин също става за напукани пети, устни, ръце, пръсти.
Когато ми излизат пъпки  ги мажа с масло от чаено дърво,
Но после там кожата ми започва да се бели и хомеоплазмин оправя положението.
Мажа и върху рани, когато са спрели да кървят.
Синът ми жестоко си беше ожулил лицето на мокет,
Точно под окото, нежната част и костта.
Мазах сериозно и упорито с хомеоплазмин
И мислех, че ще му остане белег,
Но няма и следа от раната там.

# 661
  • Чукарландия
И аз купих Хомеоплазмин. Синовете ми често получават студови алергии, за това също помага. Peace

# 662
  • Варна
Момичета,днес си поръчах от Зоя масла от жожоба,бадем,таману и рициново.Както и розова вода и вода от маточина.Искам да ви попитам в розовата вода слагате масло от жожоба,нали?Какво количество се слага? newsm78 Моята вода е 100мл Peace Маслото от таману мога ли да го използвам самостоятелно върху лицето?Водата от маточина как я използвате?И като цяло в какъв ред се използват нещата?Съжалявам за многото въпроси,но за първи път ще използвам такива неща върху лицето.
Започна ли да ползваш таману?
Ако да, как ти се отразява и  каква ти е кожата?
Решила съм да го пробвам и една мила съфорумка ми каза за него, че не трябвало да се ползва дълго.
Също, че било тежко и било хубаво, да се ползва смесено с друго масло.
Някъде четох, че може да залюти на очите,
Ако го поставиш много близо.
Водата от маточина също ми е в количката.
За нея, четейки стари теми, помня,
Че момичета вечер минават лицето с нея.
Повече подробности не помня.

# 663
Привет на всички в темата!
Никога не съм чела тук, но масла ползвам. Предимно зехтин, кокосово, бадемово и олио на Кларинс за дехидратирана кожа със синя орхидея.
От известно време искам да си направя мист за лице от розова вода и някакво етерично масло, но нямам идея как и точно какво масло да избера. Това, което търся като ефект е да го ползвам през деня за освежаване и подхранване едновременно. Някакви насоки?
Благодаря ви предварително Heart Eyes

# 664

Започна ли да ползваш таману?
Ако да, как ти се отразява и  каква ти е кожата?
Решила съм да го пробвам и една мила съфорумка ми каза за него, че не трябвало да се ползва дълго.
Също, че било тежко и било хубаво, да се ползва смесено с друго масло.
Някъде четох, че може да залюти на очите,
Ако го поставиш много близо.
Водата от маточина също ми е в количката.
За нея, четейки стари теми, помня,
Че момичета вечер минават лицето с нея.
Повече подробности не помня.

Започнах,да.Не го слагам около очите.Кожата ми е суха и склонна към акне,напук на логиката Crazy Самостоятелно го ползвам,не знам какво да добавя към него.

# 665
  • Пловдив
Здравейте, дами! Пропуснах последните 2 теми, защото лятото не използвам никакви масла за коса и лице, но сега отново ще подновя маските. Страхотно се отразяват на косата ми черно ямайско рициново масло, бадемово, кокосово, жожоба. Имам пърхот и сърбящ скалп отвреме навреме и добре ми действат масло от чаено дърво и розмарин.

Виждам, че обсъждате Черния африкански сапун и искам да попитам имам един от iherb http://www.iherb.com/Nubian-Heritage-African-Black-Soap-Bar-5-oz-141-g/11242, ако може по-запознатите да кажат дали става или да взема препоръчаните сапуни от zoya. Смятам да пробвам варианта с почистване първо с масла и после със сапуна.

Какви масла ползвате преди сапуна?

# 666
  • Пловдив
Момичета, в биомагазините има ли черен петък? Спомняте ли си миналата година? Имам набелязани неща и се чудя дали да изчакам.

# 667
Здравейте момичета Simple Smile
По ваша препоръка си поръчах от Зоя.бг масло от жожоба и кайсиево масло. Редувам ги с бадемовото масло и съм много доволна. Като цяло бадемовото и кайсиевото масло най-много ми харесват как действат на лицето ми. Маслото от жожоба нещо не ми допада, но ще го използвам, докато свърши.
В Зоя.бг гледам, че пише за някои масла да се нанасят по няколко капки върху лицето след напръсване с Флорална вода. Но като разгледах то имало доста видове такава вода, та се чудя каква вода точно трябва да се вземе и дали може без нея. И за какво точно се използва тази вода newsm78

# 668
Момичета, в биомагазините има ли черен петък? Спомняте ли си миналата година? Имам набелязани неща и се чудя дали да изчакам.

Не  помня да съм засичала, зоя намаляват единствено продуктите на които им изтича до месец срока на годност

# 669
Имам нужда от пояснение - как нанасяте масла върху влажна коса, така че след изсушаване да си остане с чист вид. Аз не уцелвам количеството или начина на нанасяне. Слагам няколко капки на дланите и прокарвам през косата, но като изсъхне, си личи че има масла върху нея.

# 670
  • софия
Аз нанасям преди да суша 2-3 капки ,суша (2-3 пъти в годината),съхне сама  и пак слагам същото количество и го попива.При детето ми е същата работа.

# 671
Благодаря. Предполагам по цялата дължина на косата?

# 672
  • софия
Не  на последните 10 см слагам аз

# 673
Здравейте момичета,аз не съм писала от около година,поради натоварено ежедневие и имам да ви чета от Юни тази година всички теми.За сметка на това не спрях употребата на маслата и и ще споделя последните месеци с какви впечатления съм.
За лице ползвам шипково и рициново равни части,вечер си обтривам лицето докато е мокро и много добре се абсорбира,трябва да кажа,че ми се изчисти кожата от към лунички от слънцето и подобни петънца,на мен тази комбинация ми действа много добре.Кожата ми е нормална към суха.
Маслото от Таману ми заличи едни дупчици около устата които си бях направила сама от стискане,сега няма и следа.
За косата на мен ми се отразява идеално кокосовото ,правя маски и със ЯЧРМ,Репей,Розмарин,Жожоба,Ему,чудесни са,но трябва и търпение.
Сега съм си взела на Съни Исла ЯЧРМ със розмарин смес и предстои да го пробвам,дано е хубаво.

# 674
  • Пловдив
Здравейте момичета,аз не съм писала от около година,поради натоварено ежедневие и имам да ви чета от Юни тази година всички теми.За сметка на това не спрях употребата на маслата и и ще споделя последните месеци с какви впечатления съм.
За лице ползвам шипково и рициново равни части,вечер си обтривам лицето докато е мокро и много добре се абсорбира,трябва да кажа,че ми се изчисти кожата от към лунички от слънцето и подобни петънца,на мен тази комбинация ми действа много добре.Кожата ми е нормална към суха.
Маслото от Таману ми заличи едни дупчици около устата които си бях направила сама от стискане,сега няма и следа.
За косата на мен ми се отразява идеално кокосовото ,правя маски и със ЯЧРМ,Репей,Розмарин,Жожоба,Ему,чудесни са,но трябва и търпение.
Сега съм си взела на Съни Исла ЯЧРМ със розмарин смес и предстои да го пробвам,дано е хубаво.

Маслото от таману колко време го ползваше и колко пъти на ден върху белега?

Общи условия

Активация на акаунт