Преди на старата версия на кинотеатр.ру пишеше кой на коя държава е гражданин, сега в новата версия това го няма .
но наистина не всички са с руско гражданство - например Михаил и Любава са си с украинско, Антон Пампушный също никога не е сменял гражданството си от Казахстан.
има такива, които наистина не снимат в руски филми, за Горбунов и за Анатолий Пашинин много ме е яд, особено за втория. Ада Роговцева няма никак да ми липсва, не я понасям изобщо, само като я видя във филм ми призлява, нямам идея защо ми е толкова антипатична
аз напоследък започвам да се обърквам в градските пейзажи, защото все гледам по няколко сериала едновременно. в неделя направих пълен преговор на Синдром дракона, гледам и Нюхач по Первый, че и по някоя серия напред, сега и филмът с Воловенко е в Киев, а започнах и един друг с Алексей Гуськов и Дмитрий Ратомский - На глубине. Той пък е в Москва, и на моменти като превключа от един на друг филм почвам да давам заето къде точно се намирам - в Москва или в Киев

Само Питер няма как да го сбърка човек и Слава Богу !
отивам да видя дали има нова серия на Такая работа
четвъртата главна филмова дестинация след Москва, Питер и Киев е Приморск, сега се сетих и за него
От хубаво да се не отървем, както казва народът.