Лор, след твоите постове се страхувам да продължа с Черната котка. Обичам криминални, но да няма твърде много жестокост и кръв. Днес се сетих да продължа с Плохой хороший коп, че и него бях изоставила.
Научи меня жить ме заинтересува, след 1 и 2 серия.
Много премиери, не смогваме.

Вале, догледах Кошката, а днес колкото време имах почетох и от книгата макар и по диагонал

няма да разказвам нито филма, нито за книгата, после, като изгледате и вие

Плохой хороший коп ми е направо като балсам след Кошката и Мажора

засега ми допада филмът с Кирилл Кяро, макар и в по-бавен темп. не че и там нямам дразнител /отново от женски пол/, но преглъщам и гледам заради Кирилл

Подкаминская не я понасям от предния Ледников период - ужасна беше - капризна, претенциозна, ревеше непрекъснато и се правеше на ощетена жертва, а истината е, че огромното и самочувствие на звезда беше отблъскващо/ . преди това я гледах във филми, сега само като видя филм с нея се отказвам обикновено - толкова неискрена и фалшива ми изглежда.
аз в момента залепнах на Захват - с Епифанцев, Мерзликин, Миша Гаврилов, Марьянов, Женя Антропов, Денис Никифоров, Владимир Кошевой
понеже го излъчват по уикендите в Беларус премиерно, сега излязоха първите 4 серии, а предстоящия уикенд - следващите

Вечером, в конце рабочего дня, председателю совета директоров банка Почекаеву звонит неизвестный и сообщает, что одно из отделений его банка в эту минуту захватывают вооруженные грабители. На место преступления прибывают полиция и спецназ. Очень скоро и полиции, и заложникам становится понятно, что речь идет не об обычном ограблении. Гораздо больше, чем деньги, командира захватчиков интересует некие документы, содержащиеся в ячейке Почекаева.
http://bigcinema.to/series/zahvat-serial.html
Миша Гаврилов е много талантлив, винаги откривам нещо ново в играта му.
Признавам си, че с Денис Никифоров нищо не съм гледала, но ми стана много интересен и определено ще му разровя филмографията