♡~ Пакетна Тема ~♡ N•41

• 98 718
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Каан нещо се е позапуснал Naughty

# 616
# 617
# 618
  • Враца
Нееежж благодаря за хубавaта песен!!! Да  е жива и здрава, все така велика!!! Обожавам я!!!  Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes
 Ето и една нейна, моя мнооoooooго любима песен:

Жулиет, Hug Hug
И моя много, ама много любима  Heart Eyes

И нещо наистина красиво - евала на художника  Heart Eyes

Нежи  Hug  Heart Eyes саол за рейтинга  bouquet

bobolina_nina   Hug   1 епизод  на "Достатъчно усмивки" с  превод на руски - https://vk.com/dizimania?z=video-95375723_456239199%2F580a928a5b … pl_wall_-95375723 .Благодарности на преводачите  bouquet bouquet bouquet

Скрит текст:

Скрит текст:

В социалните медии сериала на Памир е на  3 място. Добър старт. Успех на екипа .

bouquet bouquet bouquet

Божее, много откачено започва  ooooh! Mr. Green Mr. Green
Половината от героите са за освидетелстване ooooh! ooooh!

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 02:14 от mama_an_ji

# 619
Mаме, що не ти хареса серията на Усмивките? Rolling Eyes

Рожденият ден на Сезен мина и замина Laughing  но аз още съм на вълна Нейни песни Crazy 

Един среднощен поздрав, та сабах-сабах като отворите очи и пуснете тази песен да се разкършите с усмивка Hug

Salla, salla dancing

# 620
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утроооо  Hug Hug Hug
НеЖи аййй разденсих сабах-сабах  newsm44 преди кафето   Crazy Crazy
благодаря за поздрава  bouquet

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 08:28 от kotelina

# 621
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Mаме, що не ти хареса серията на Усмивките? Rolling Eyes

Р
Скрит текст:
ожденият ден на Сезен мина и замина Laughing  но аз още съм на вълна Нейни песни Crazy  

Един среднощен поздрав, та сабах-сабах като отворите очи и пуснете тази песен да се разкършите с усмивка Hug

Salla, salla dancing

Joy Joy
Oooo, Нежност, хареса ми и още как  Joy Joy
Само констатирах, че всички са за лудницата, като се почне от булката и майка й. Тук май ще има "укротяване на опърничавата"  hahaha hahaha
Единствените нормални засега са Д-р Кемал и Гюл, ааа и Сарп (ама май е на ръба на подлудяването и той, а още не е започнал както трябва сериала Mr. Green)
Няма такъв смях посред нощ с тези "откачалки"- добре, че всички бяха изполягали да не ме гледат като извънземно  Joy Joy
Обаче като се сетя, че и Ашка започна така забавно, а после какво стана  ooooh! ooooh! и съм тръпна за това сериалче  ooooh! ooooh!

hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 09:57 от mama_an_ji

# 622
Привет Hug

Значи все пак е имало доста смях в първа серия на Усмивките Laughing

Разгледах профила в Инстаграм на младежа, играещ ролята на Сарп - не е лошо момчето Flutter

Йълмаз Кунт - роден през 1994год. в Анкара. Баща му има рекламна агенция, а майка му работи във фармацевтичната индустрия. Има сестра, която е студентка.
Висок е 1.89м. , тежи 80кг. и през 2015 год. е спечелил конкурса "Най-добър модел на Турция" и "Най-добър модел на Света" Whistling

# 623
  • Разград

https://www.youtube.com/watch?v=eETMQ2KJeGQ

Скрит текст:

Хазал

Неслихан и Кадир на Малдивите
Скрит текст:
Constance Halaveli Resort, Maldives

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 13:06 от vania_e

# 624
Ваня Hug
Тоз Онур голям Симпатяга бе Simple Smile .
Лаве  Hug bouquet Hug мерси за линка относно "Достатъчно усмивки"...изгледах го и трея за втори епизод гледах... започна добре, доктора си е на място, много герои, много калабалък де се вика.....веселба ще има, само дано не е първите 10 епизода, както беше писал някой по-горе и Ашка започна така, но стана една.... ooooh!
Маме, аз като ги гледах все си мислих през цялото време, че те сигурно са освидетелствани всичките, просто си чакат жълтите книжки за по-голямо джамборе Joy Joy Joy хареса ми сериала и цялата лудница в него Mr. Green .

# 625
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Следобеден поздрав с един красив мъж!!!

# 626
# 627
  • Пловдив
Елчин на летището, продължава си почивката.

# 628
Още нещо от официалния им канал.. днеска са си щедрички...  Crazy Crazy Crazy

https://www.youtube.com/watch?v=eI_HgJ01hcE

# 629
Привет  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт