СЕДМИ клас - I класиране - 11 - Успех!/27.06.-03.07.2016 г./

• 106 634
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
Проверявам за съученик на детето. Какво означаваше, че не е намерен ученик с посочените данни? Не му е стигнал балът и участва на второ класиране направо?

Ако е от друга област, не означава това, а че не е вкаран новият входящ номер.
Там излиза само по ЕГН.
От долу под формата за проверка се избира Кандидатстващите от друг регион могат да проверят класирането си тук .

# 136
Приети сме първо желание СМГ НЕ с бал 35.233 😇

# 137
  • Бургас
Благодаря ти dundi73  bouquet

# 138
Приет на първо желание Английска гимназия с НЕ, гр. Бургас, бал 33,500.

# 139
Статистиката май още не е излязла?

# 140
Ние сме приети във II АЕГ. Много съм щастлива. Ще се борим за Първа АЕГ на второ класиране. Поздравления за всички приети деца!

# 141
О, хора притеснявам се. Влязох си първия път без проблем показа ми къде е приета, а сега не ще и не ще. Изписва ми, че няма такъв ученик. А всички данни си вписвам точно.

# 142
О, хора притеснявам се. Влязох си първия път без проблем показа ми къде е приета, а сега не ще и не ще. Изписва ми, че няма такъв ученик. А всички данни си вписвам точно.

Спокойно, щом си видяла вече значи е приета. Просто сайта ще се бъгне скоро - всички проверяват.

# 143
  • Бургас
Приет на първо желание Английска гимназия с НЕ, гр. Бургас, бал 33,500.
Еха, заедно сме  Grinning
Гледам статистиката, стигал ни е балът при всички положения за първо желание.

# 144
Проверих на друго дете и стана. На моето не става.

# 145
  • Под гъбата
I am the same, със сигурност няма да имате шанс, ако не участвате във второто класиране.  Peace
Нищо не губите, може само да спечелите.
Ще участваме във второ класиране за така желаният немски, но ме е страх, че балът няма да стигне и ще загубим и мястото от първо класиране за английски!  Sad

# 146
  • София
Честито на всички приети !
Много труд на децата и мамите bouquet,пожелавам всички да сте доволни!

# 147
Ухаааа, първо желание - ГПАЕ "Гео Милев" - бал 32,786! Не мога да си намеря място от радост!

Честито! С НЕ или с руски сте? Ще бъдем в едно училище Simple Smile

# 148
  • Пловдив
I am the same, със сигурност няма да имате шанс, ако не участвате във второто класиране.  Peace
Нищо не губите, може само да спечелите.
Ще участваме във второ класиране за така желаният немски, но ме е страх, че балът няма да стигне и ще загубим и мястото от първо класиране за английски!  Sad

Не знам вече за кой път се обяснява, че на второ класиране или мърдаш напред, или оставаш на същото място.  Peace

# 149
Приета е НПМГ с НЕ и биология

Общи условия

Активация на акаунт