Боледуване на децата ни - тема 41

• 61 706
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
Фер,този Синулан за горни дихателни ли го дават?Ти го даваш само него,нали?В смисъл,че не провеждате някакво лечение и това да е съпътстваща терапия,а си го даваш като хранителна добавка сутрин?

# 241
Оф, ние я втасахме  Sad
Дребния тамън се беше пооправил и ММ си дойде сополив и айдеее...
И тамън днес се гласих да ходим при частната ни докторица-отпуска била до 1-ви август  doh
ЛЛ го преслуша-уж нямало спазъм.
Та утре сме при нов педиатър с направление, а за всеки случай изрових в нета и още един пфф.
А ММ излиза отпуска на 22-ри и трябва да е здрав до тогава, а така хубаво си кашля

# 242
  • София
Дани, пробвай пак да се свържеш със самия доктор.

Лиси, то 5 месеца минаха, ама пак успя да запишеш час. Желязна си! Всичко ще е наред, ще видиш.

Лъки, дано не се разболее по-сериозно.

Имуностимуланти не ползваме в момента. Преди морето давах пробиотик. В момента са на планина, топло е, хранят се здравословно, чувстват се добре. Не ми се иска да им давам добавки. Може да помисля, като наближи есента.

# 243
Е аз за наближаването на есента говоря...Не,че сега сме цъфнали и вързали...храненето ни е проблемно по принцип и не бих казала здравословно,планина нямаме и затова се замислям да давам нещо края на другия месец.

# 244
  • София
Яни, нали знаеш, че и на етикетите на самите добавки пише, че не заместват разнообразното хранене  Laughing . Важно е да не му даваш джънк, пък колкото ще да яде. Нали знаеш, че и моят е такъв (ето тази вечер една риба е дъвка и премята два часа  Rolling Eyes).

# 245
  • На брега на реката
Само синулан давам сега,Яни. Бронховитал беше в комбинация с ксизал. От август ще я видя без нищо, и на есен си почвам курса с ксизал и имуностимулант.

# 246
Мерси,Фер!Мисля да го пробвам тоя Синулан.... гледам,че и той има черен бъз.Не,че държа.
Аш,не давам,ама се случва....нали знаеш.По площадките това е основното,което се размята.

# 247
  • shumen
Да се оправят всички болни скоро.
Яни,аз сега не давам нищо.На есен мисля да започна пак с Имуномикса.
Аш,опитвах се и с него да се свържа днеска цял ден,но не можах.Утре пак продължавам.
За джънк и аз избягвам и не давам,ама то по площадките все това се яде.
Лъки,Миамим дано се оправят скоро децата.

# 248
Благодаря ви , момичета  bouquet

# 249
  • Бургас
Синулан форте са пили и двете ми деца, добър резултат даде.
Бързо оздравяване на болните дечица!

# 250
Лисе, дано всичко е наред с твоето първолаче.  Hug
Дани, лятото е така, за съжаление. който и да очакваш да ти свърши работа, го раздава бавно и лежерно, дано не те мотаят с датата.
Лъки, Миа, дано се разминете с боледуванията.

# 251
  • София
Казвала съм го на страшно много хора - ще го споделя и с вас.
Дъщеря ми тръгна на ясла малко преди да навърши 2 годинки. Беше ми подробно обяснено как децата в яслата боледуват много и да си се настроя, че няма начин просто. Обаче педиатърката ни ми даде две сиропчета, обясни ми как да ги давам и да чукна на дърво - малката почти не е отсъствала по болест. Ако нещо случайно тръгнат сополи, то тя си остава само със сополи и до там - една седмица сополи и това е. Изключвам една Скарлатина, която нямаше как да се размине, защото я изкарахме всички вкъщи
Ето ги и сиропите и начина по който се дават

Самбукус - това е екстракт от черен бъз с някакви добавки в него. Първата година започнах да го давам есента, когато времето започна да се разваля и го спрях на пролет. Дава се 2 седмици, после 2 седмици се почива.
Wellkid - това са страхотни витамини - дават се в комбинация със Самбукуса по същата схема - 2 х 2 седмици.
През втората година започнах да ги давам по една седмица месечно, ако има грипна епидемия или ако тръгнат сополи. Разказала съм на много хора - до сега няма недоволни

Ето ги и тях

Самбукус

Скрит текст:

Wellkid

Скрит текст:

Дано съм успяла да бъда полезна  Peace

# 252
Вяра, мисля, че просто имаш здравичко дете с добър имунитет (и да продължава все така)  Peace не искам да се заяждам, просто ако ставаше с бъз и витамини, моето трябваше един ден боледуване да няма  Laughing

# 253
  • София
Вяра, мисля, че просто имаш здравичко дете с добър имунитет (и да продължава все така)  Peace не искам да се заяждам, просто ако ставаше с бъз и витамини, моето трябваше един ден боледуване да няма  Laughing

Не го приемам, като заяждане  Hug. Споделям моя опит. Имах една колежка, която идваше на работа по 1 седмица и после 3 седмици беше болнични милата, защото беше с близнаци, които доста боледуваха. Като й казах за това буквално се роди.
Не си натрапвам мнението - просто знам колко е тежко за една майка, особено работеща, когато детенцето е постоянно болно Peace
Искрено се надявам да успея да помогна, като разбира се не гарантирам, че на всяко дете ще действа, като на моето  Peace

# 254
Моят син изкара един бърз вирус за 2 дни. Имаше само температура. Мина и замина.

Обаче вече 5-та седмица продължавам да давам противоалергично. Почнах го с Аериус,а сега е на Зиртек. Ако го спра, почва да кашля. Надявам се да "израсте" тея алергии. Миналата година пък 1 месец капехме Кузихром ,че очите му бяха олеле  ooooh! Лошото е, че наследствено по бащина линия има алергии.... Но аз си се надявам за в бъдеще да се размине или поне минимум да прихване. Та, оплаках се...

Общи условия

Активация на акаунт