Новите ни козметични похождения - 75

• 173 517
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
# 196
  • Велико Търново
Веси, честита придобивка bouquet Откъде купи Лалик?

# 197
# 198
bubanka, кое олио на Матрикс взе? Аз купих онзи ден в началото на промоцията за всеки тип коса и имам чувството, че е тотално копие на старото оригинално Митично олио. Дори на миризма. Харесва ми като ефект, но съм малко разочарована - ама така е като и двете марки са на Лореал.  Crazy Stop Blush

Иначе днес минах през Дългас в Сердика - купих един хидратиращ сет на Кларанс - имаше останали още два около 15 ч.  Peace Бързах и не съм питала дали има още налични, но вчера търсих в Дъглас дъ мол и там нямаше изобщо.

# 199
Хриспа, базата за нокти на Катрис я бива засега. Досега не съм ползвала бази за нокти, но наскоро отидох на маникюр за първи път на дърти години, и лакът ми издържа много  Crazy Та си взех и аз. Не ми се бели така лака, както обикновено.

С удоволствие се подхлъзнах по някои ревюта във форума - само извинение ми трябваше и не ме разочарова този парфюм - божествено летен!

Последна редакция: вт, 19 юли 2016, 21:35 от rockyraccoon

# 200
Много здраве и любов да ти донесе, честит! Heart Eyes Party Hug bouquet

# 201
babyeyes,извинявай за какво промо става дума?  Crazy  Blush

# 202
# 203
Попаднах на един уникален душ гел, който автоматично ми стана любим аромат !
Препоръчвам, миризмата остава за дълго !
http://www.yves-rocher.fr/bain-e-douche/envie-de%E2%80%A6/sensua … nesie/p/yr.R87592
Прощавайте, забравих как се прикачват снимки, затова слагам линк.

# 204
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
La Roche-Posay Anthelios 60 Ultra Light Sunscreen Lotion Spray

Coola Makeup setting spray SPF 30

Coola lip balm SPF 30

Covergirl the Super Sizer mascara

AHAVA bright nights cream (който комбинирам и със серума от снимката) - разкошни.

# 205
bubanka, кое олио на Матрикс взе? Аз купих онзи ден в началото на промоцията за всеки тип коса и имам чувството, че е тотално копие на старото оригинално Митично олио. Дори на миризма. Харесва ми като ефект, но съм малко разочарована - ама така е като и двете марки са на Лореал.  Crazy Stop Blush

и трите /снимката е моя/
преди това бях взела тази и ми харесаха, за това реших, че искам и трите
имам и Митик Ойл за всеки тип коса от новите, но не съм ползвала стария и не мога да направя сравнение

babyeyes,извинявай за какво промо става дума?  Crazy  Blush

в понеделник имаше -25% /поне маслата бяха на толкова/ на Матрикс в ЗР
купих доста неща на Мартикс в последно време, имам попадения, но като цяло съм по-скоро разочарована - не установих с нещо да са по-добри от супермаркетната козметика за коса

# 206

http://kozmetikabg.eu/anesi-mnogofazen-termoaktiven-anticelulite … nosel-p-2244.html
Това е най-добрият антицелулитен крем, който съм ползвала!!!!! Crazy

http://blog.selenaprofessional.com/2016/01/25/%D0%B1%D0%BE%D1%82 … 0%B2%D0%B5%D1%80/
Ботокс терапия за коса с хайвер...малко е скъпичка (поне на мен така ми идва), но също съм изключително доволна Simple Smile)))

# 207
А някой ползвал ли е този продукт за коса. Притеснява ме дали не омазнява много косата?

# 208
  • София
Момичета, знаете ли какво става с доставките до България на Колорпоп?  newsm78

Iveta, аз го ползвам, не омазнява, разбира се ако не прекалиш. Фризьорката ми настоява да се ползва всеки ден дори. Моята коса е с третирани краища. За съжаление не съм никак редовна в ползването му за да кажа дали има някакъв ефект или не  Confused

# 209
А някой ползвал ли е този продукт за коса. Притеснява ме дали не омазнява много косата?

въпросът Ви е подходящ за тази тема:
Професионални серии за коса - тема 108

Момичета, знаете ли какво става с доставките до България на Колорпоп?  newsm78

има тема за марката

Общи условия

Активация на акаунт