Ти сериозно ли

Страхотен аргумент за брак!

И нямам грам помощ от родители. И са боледували децата, и съм ги водила по болници и всичко каквото трябва. Ако се наложи, бащата ще поеме нещо също в такава ситуация, не е чужд човек на децата си, само защото сме приключили един с друг. На всичко отгоре вече не ги гледам сама, понеже имам нов съпруг и има кой да гледа едното, ако аз водя другото някъде. Не че можеш да си го представиш де, разбирам, че не ти стига въображението дотам, но и такива неща се случват
Просто съм краен оптимист и да правят трагедии там където няма тежка болест или загуба на близък, просто ми се струва излишно. На никой животът не е винаги лесен. Крис и жена му и всички семейни двойки също имат своите предизвикателства и трудности, ама едва ли реват от сутрин до вечер колко им е трудно. Действат и това е. Като ти се е наложило да гледаш сам дете/ деца - бориш се, щом се е стигнало дотам. Но да си семеен, без раздяла и да наливаш акъл на разведен човек колко си по-добре от него
- ами на мен лично ми е противно.
Просто съм краен оптимист и да правят трагедии там където няма тежка болест или загуба на близък, просто ми се струва излишно. На никой животът не е винаги лесен. Крис и жена му и всички семейни двойки също имат своите предизвикателства и трудности, ама едва ли реват от сутрин до вечер колко им е трудно. Действат и това е. Като ти се е наложило да гледаш сам дете/ деца - бориш се, щом се е стигнало дотам. Но да си семеен, без раздяла и да наливаш акъл на разведен човек колко си по-добре от него