С какво ви дразнят свекървите- 66

• 88 945
  • 793
  •   1
Отговори
# 210
Каквито ще да са отношенията между възрастните, децата не трябва да страдат от тях.  Naughty

# 211
  • Бургас
Но тогава защо очаква нещо различно от страна на бабата и дядото! При тяхното поведение и при нейното отношение?
Защото отношението е нейно, не на детето. Детето ходи при баба си и дядо си с баща си. Смяташ, че е честно да получава такова отношение от баба си и дядо си, защото е нормално те така да си го връщащ на майката?
За съжаление децата винаги са били и ще бъдат средство за отмъщение. Само се сетете какво се случва при един развод и как децата се ползват като средство за саморазправа.

# 212
Прясно от вчера 😀. Бяхме при свекърите на гости, свекървата вече решила че е време да и давам бебето да го гледа, а аз да си ходя на работа. Понеже много пъти съм казвала че, ще си гледам детето до 3 годишно и след това на градина, тя сега търси начини да ме убеди в нейното намерение. Та вчера цял ден слушах детайли за изнасилени бебета и деца, които тя е слушала по телвизията.

# 213
  • при късмета
Аз затова казах, че се обича повече баба, която не настройва детето, против някого от родителите. Децата са много интуитивни и някой лицемер, ако ще да ги засипе с подаръци, пък няма да е обичан.

Не се учудвам на отношението на свекървите. Прочиташ Птица и ти става ясно. Написа се, че детето на Бърди е било при бабата дни преди рождения ден, няма реакция от нейна страна. Написа се, че и почерпката са й занесли на самия ден и то изморени след партито, таткото се хуква, че бабата прави физиономии като не е на деня на празника и това се пропусна. Е как и детето да тръгне по нощите, изморено? Не, гледа се, че е била пратена почерпката, като по куриер и отношението на Бърди към свекървата, а за това на свекървата и дума няма. Очаква се свекървата да е ВИП госта на детско парти за 7ми рожден ден  ooooh! И имала основания да се държи така.
На всяка свекървенска изцепка в темата ще се намери "логично" обяснение и свекървите няма да разберат, че грешката е в тях. То добре, че са тези със същото мислене иначе и измислени оправднаия нямаше да има.
Ужасно е баба да е такава само ако има към нея метани до земята иначе внучето не й е никакво

# 214
Прясно от вчера 😀. Бяхме при свекърите на гости, свекървата вече решила че е време да и давам бебето да го гледа, а аз да си ходя на работа. Понеже много пъти съм казвала че, ще си гледам детето до 3 годишно и след това на градина, тя сега търси начини да ме убеди в нейното намерение. Та вчера цял ден слушах детайли за изнасилени бебета и деца, които тя е слушала по телвизията.
Каквото е писано ,ще стане.Може саксия  да падне на глатата ти  като ходиш  по тротоара.
Няма да умираме от страх и да забравим да живеем.

Моята свекърва навремето така пожела, щото на нива не е приятно и  остана ,изритаха ме на работа ,след два месеца детето се разболя и  пак и  се доработи.
като си ходех на обяд  да се погрижа ,сутрин спи до късно,другото -голямо -водя на градина.Тя  има задача да го облече и седне  с бабите на сянка,то с вълнено елече ,аз събличам,тя облича.И трая,щото  конфликта лесен и аз глупава  и млада да знам нещата от живота.
Може да го гледа по-добре от теб.Но  това е твоя   работа  и твое решение.
Обещай   и когато има нужда да  я повикаш с благодарност, грип,ремонт ,ваканции като порасне, но за това си майка ,да си гледаш детето,то има нужда от теб. детските градини има  деца и  живи и  здрави да са,добре играят,общуват и  растат.
Вече са други времената.

# 215
  • Варна
Понеже много пъти съм казвала че, ще си гледам детето до 3 годишно и след това на градина, тя сега търси начини да ме убеди в нейното намерение. Та вчера цял ден слушах детайли за изнасилени бебета и деца, които тя е слушала по телвизията.
Ъъъъ, аз не схванах връзката...  newsm78 По телевизията са казали, че в детските градини изнасилват бебета и деца ли?  newsm78 Т.е. да не го даваш на детска градина, а да го гледа тя?

# 216
Даже детето да ходи на градина, аз ще имам нужда от  помощ. Работните часове са дълги и някой ще трябва да се грижи за къщата и детето след градината. Тя иска да прави това. Аз искам да си наема помощничка и детегледачка. От тук идват заплахите.

# 217
  • София
И в каква връзка е казала за изнасилените бебета и деца?  newsm78

# 218
  • Варна
Явно според нея такива неща се вихрят в яслите и градините. Мале, мале, как сме допуснали децата ни да посещават такива места... Че и шастливи да се връщат.

# 219
Явно не говори за градините, а за детегледачките.
Бабата иска да гледа детето след градина, а не детегледачка, за които бабата е чувала и гледала въпросните ужасии . А не за яслата и градината

Аз така разбрах...

# 220
  • Варна
Ми аз и гледачка имах. Не мога да я нахваля жената, струваше си всяка стотинка, която й плащах.

# 221
Е може, ама и от другите има. Чак за изнасилени бебета не знам де.

# 222
Разговорът вчера започна от това че техни приятели са отворили частна детска градина и то много близо до апартамента където живеем. Аз казах че, ето къде ще си водя детето.
 -Аааа как така, свекърът няма да го допусне това, аз за какво съм?!
-Ти си тук за да си му баба. Ако имам нужда от помощ има детегледачки.
-Е как ще оставиш детето на детегледачка. Всеки ден показват по телевизията за изнасилени деца от детегледачки. Х и У ( младо семейство с едно дете) си останаха хората с едно дете. Няма кой да м гледа другото ако имат такова.
-Е нали са доста богати?! Ще си наемат хора за помощ?!
Да,да! Да им изнасилат детето!
И така в продължение на цял ден. На всяка дума за дете, приказка за изнасилване, ноооо с оглеждане в страни, да не чуе мъжът ми.

# 223
Да, имат такива полети на мисълта.... Не знам колко е стара, ама и моите   ги гони параноя.

Моето дете основно бабите го гледаха, и аз предпочитам пред гледачки.
 Но зависи от човека.

# 224
"Свекърът няма да го допусне това"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт