С какво ви дразнят свекървите- 66

• 88 945
  • 793
  •   1
Отговори
# 255
Ех, на времето на 23 са имали по две деца, работили са по нивата и са шетали нощно време. Сегашните 23 годишни.. Mr. Green

# 256
Миии, тогава обявявам конкурс за снаха. 23-годишен самостоятелно живеещ дипломиран архитект, който работи като IT ( ooooh! ooooh! ooooh!) търси добра душа да се прежали да го вземе. Като бонус предлага свекърва, летяща на метла и 10-годишна сестра-кифла от класа. Младежът има и допълнителни умения- мине се не мине и взриви я кафемашина, я тенджера под налягане, в резултат на което стените и таванът в кухнята му имат уникален иновативен дизайн. За награда маминка Уишмастърова ша купи диван, т.е. Диванът!!! Laughing

# 257
  • Пловдив
Ех, Уишмастър, тук не е най-правилното място, тук сме средно над 30-годишни с 1-2-3 ремаркета. И хубав ли е?

# 258
Ех, Уишмастър, тук не е най-правилното място, тук сме средно над 30-годишни с 1-2-3 ремаркета. И хубав ли е?
Целокупното фемили сме УбаФФФци!

# 259
Той на 23, на 23 ама като видят момите какъв диван имаааа... аууу, не мож' го отървеш!

# 260
Той на 23, на 23 ама като видят момите какъв диван имаааа... аууу, не мож' го отървеш!
А като видят следите от кафе, боб и телешко по тавана в кухнята му след взривовете, направо възнак ще паднат! Mr. Green Аз си признавам, че не съм ги виждала наживо. Помолих за снимки. Нямам нерви да му посещавам кочинката и да гледам свинския празник, който той твори там.

# 261
И моят син е на 23. Викате – да купувам диван и аз, че да не вземе да остане стар ерген?  Crazy

# 262
И моят син е на 23. Викате – да купувам диван и аз, че да не вземе да остане стар ерген?  Crazy
Къде спиш досега? Къде?! Безотговорница такава! Laughing

# 263
Събирам пари, как къде? Че като си знам златото, само диван няма да стигне. И фотьойли ще трябват...  Thinking

# 264
Ще паднат, ще паднат, колко да паднат? Ще се свестят след час-два, че като скокнат на крака, като почнат да чистят и пренареждат, като ти изхвърлят дивана и тропнат с крак за нов, щото коя си ти и какво разбираш от дивани, ще видиш ти  Laughing После да не те четем в криминалната хроника "Намериха остатъци от проекто снаха по тавана в дома на свекървата, обитаван от сина й."  Mr. Green

# 265
Ох, сърцето ми се къса за Янтра. Цели три дивана!!!

# 266
Знаех си аз! Права е била Популе, че ДИВАНЪТ не е шега работа и жалки любители не трябва да се захващат с него.

# 267
  • Варна

А като видят следите от кафе, боб и телешко по тавана в кухнята му след взривовете, направо възнак ще паднат! Mr. Green

Малко объркваш поредността на събитията. Първо трябва да паднат възнак /под младежа/ и чак тогава ще им се открие гледка към тавана. А ако младежа си върши работата както трябва, това ще им е последната грижа Simple Smile

# 268
  • Пловдив
Ох, сърцето ми се къса за Янтра. Цели три дивана!!!
Горката аз, ама като не случих на момиче сега ще купувам дивани.

# 269
ама като не случих на момиче

Ама изобщо не е късно още  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт