С какво ви дразнят свекървите- 66

• 88 941
  • 793
  •   1
Отговори
# 600
Дано само не те омотае отново на тази среща.
И да кажеш после какво е станало. Laughing Joy

# 601
Някак много бързо се решиха нещата Laughing

Наигра се девойчето.  Laughing

# 602
  • София
Трябваше да закарам колата през блока на техните, за да я мине утре баща му на технически преглед. Приятеля ми не можеше, защото е на работа 24ч, което не е оправдание, защото може и на следващия ден да се направи тоя преглед.
Техните вършат голяма част от неговите задължения, включително и прегледите на колата му и плащането на битовите сметки и т.н.

# 603
Ти в техните си ходила неведнъж, не си млад шофьор, за какъв зор му е да те навигира?!

Странно ми е. Thinking

# 604
Аз до колкото схващам, ти си в момента в неговия апартамент, а той е на работа.
Направо си събери нещата. Остави му бележка и му пусни ключа в пощенската кутия.
После се прибираш, изключваш си телефона и си пускаш музика или хубав филм.
Въобще не го чакай да се изяснявате. Като не може да те понася, да си стои сам. Добре ще му дойде да разбере, че действията му имат и последствия.

# 605
  • София
В интерес на истината, имам книжка от 12 години, но не съм карала много. Затова щеше да ме напътства по телефона.
Не, не съм в неговия апартамент. У нас съм си. Щях да ходя до работата му да взема колата и тогава да я закарам.
Ще се видя с него утре или в други ден и ще говорим. Ще го видя как ще се държи. Като се знам каква съм мека мара...... ама дано да удържа фронта, че вече ми писна от глупости.

# 606
  • София
Честито, Вероника!
Да почерпиш виритуално мамите и бабите тук за отърваването от мамин Мунчо.
Ако ми беше дъщеря щях да те посъветвам да не се виждаш повече с него по никакъв повод.
Какво да си говорите и изяснявате? Ти си наясно с характера му и зависимостта към мнението на Мама. Май подсъзнателно не го одобряваш. Защо да си го причиняваш? А за оставените при него твои лични вещи - просто бих те спонсорирала да си купиш нови, по-хубави, ако си ми дете.
Имаш си дом, имаш си работа/предолагам/. С времето и мъж ще си намериш, няма да си все сама.

# 607
Какво ще му гледаш как се държи...
От сега мога да ти кажа - ще се държи сякаш нищо не е станало. Просто ще очаква да си забравила, щото той си такъв и така си говори...
Ако повдигнеш въпроса, веднага ти ще излезеш виновната.

Както писах и преди, аз вече този филм съм го гледала лично и просто те съветвам да се спасяваш от тази връзка. По-добре няма да стане, само по-зле. Както една друга съфорумка писа, просто те обработва както се вари жаба, малко по малко. И като види, че си приела едно, почва с друго да ти се налага и така до безкрай...

# 608
Не  вярвам да си занесла кой  знае какво  и  да не може да го прежалиш.Или отиди след много време,поне месец два за нещата.Ако има човещина ,сам ще ти ги даде.Но  ми се струва че  не искаш скъсване.Не  си наясно със себе си.Имаш ниска самооценка и този ти се струва   готин батко.И не акцентираш на важното,както и почна,остави впечатление за съвсем друг проблем..
Но  животът си е твой  и можеш да го проваля ш както си искаш.

# 609
  • София
Боряна, в апартамента му нямам нищо кой знае какво - малко дрешки, козметика. Мога да прежаля всичко. Не ми е зор да ги взимам, но искам да се видя с него, дори да е по-добре да е някъде навън, по-далечко от блока му.
Основния проблем беше само един - отношението към заболяването. Имах подозрения, че не само майка му го е съветвала да се позабавлява с мен, мисля, че и той самия това е искал. Това ме човърка още от началото, но не можех да съм сигурна, че е така.
За мен е по-добре да си тръгна сега, а не да чакам да реши, че се е наиграл.

# 610

За мен е по-добре да си тръгна сега, а не да чакам да реши, че се е наиграл.

Подкрепям те напълно!  bouquet

# 611
И защо искаш да се видиш с него.
Какво ще го питаш и сигурна ли си че това което ще ти каже е истина.
Ще те залъже с нещо за да поддадеш и да не го оставиш , а може и да чуеш неща от които много ще те заболи и ще те разстрой.
Дали си заслужава.

# 612
Най-добре наистина да се видите на неутрална територия.Изясняваш му ситуацията и бягаш.Не му давай шанс за манипулация отново.
Имах връзка някога с такъв манипулатор,почна да се държи зле,но постепенно,като жабата дето дадохте пример.Минаха месеци докато се усетя.Уж скъсах с него,но той пак успя да ме подведе да се съберем.После беше дори по-лошо,почти се стигна и до физически конфликт-удари стената,но видях в очите му колко иска да удари мен.Плюх си на петите и скъсахме по телефона.На 1000км. разстояние,за по-сигурно  Mr. Green
Дълго ми звъня,то не бяха молби,то не бяха заплахи...Накрая му казах че имам нов приятел и затворих телефона.Получих СМС "Мразя те,не искам никога повече да те видя" И най-после бях свободна.

Мисълта ми е,че знам от собствен опит как може да те преметне и да останеш с него.Внимавай!И повярвай,дори да останеш,по-зле ще става.
Успех  Hug

# 613
Някак много бързо се решиха нещата Laughing
Мдам, преди 1-2 страници Veronika писа, че е мил, усмихнат и се чувства добре с него. Изведнъж нещата ескалираха до подобен драматичен финал. E finita la commedia.

Veronika, тук преигра:
В интерес на истината, имам книжка от 12 години, но не съм карала много. Затова щеше да ме напътства по телефона.
Кой идиот ще си повери колата на човек без опит в шофирането? И щял да дава напътствия по телефона??? Дори опитен шофьор се разконцентрира докато говори по време на каране, какво остава за някой, който няма опит?

# 614
Вероника, ти си обсебена от този човек и не искаш да скъсаш с него.
Сигурна съм, че ако срещата се състои очи в очи, където и да е, ти ще напишеш, ами той не бил такъв, съжалявал и отново сме заедно.
Бягай от този мухльо с колкото можеш. Толкова много хора ти го написаха, не защото ти завиждат, повярвай им!
След време и ти ще срещнеш някой добър младеж. Този го остави в миналото.

Общи условия

Активация на акаунт