С какво ви дразнят свекървите- 66

• 88 941
  • 793
  •   1
Отговори
# 690
И аз ще съм и свекърва, и тъща и си знам- снахата ще ме размята във форума, а зетят ще си купи пушка с оптичен мерник.  Mr. Green
Не е задължително, да ти кажа!
Зетьовете не са такива гадове като снахите. Mr. Green
Те може и да не са, ама аз съм.  Laughing

# 691
доста по научих тук. Добруджанки и поръчах, по рецепта от тук, да направи мамето

А твоите ръчички къде са заровени, рожбе?  newsm78
Пробвай някоя рецепта и ти, изненадай мамето.

# 692
доста по научих тук. Добруджанки и поръчах, по рецепта от тук, да направи мамето

ЕЕЕЕ ти пък, да си развали рахата! Първо Мама, после жената!

# 693

имам време, ще науча. Животът е пред мен.

# 694
Не знаех, че тъща и свекърва са две различни.

О, много са различни. Ще го научиш от жена си.

# 695

И ще му е като обица на ухото!

# 696

Различни са я.Тъщата е МАМА, а свеки е онази вещица дето примамва синчето с мусака и докато той плюска като невидял тя му се жалва и го настройва срещу жена му Joy hahaha Joy

# 697
Абе, нали знаете вица "За тебе баба, сине, за мен- тъща. Подай ми другия пълнител!"  Mr. Green

# 698
А когато до една свекърва седи един син - муньо и положението съвсем се скапва. Вчера на една детска площадка станах свидетел на мини драма, точно заради подобен индивид. Седи Муньо на пейка до мама, докато жена му търчи след дете на около 2г. Детето - инзнервено, реве и се тръшка за щяло и нещяло, майка му - видимо се владее, но очевидно не й е приятно. По едно време реши, че прекали и го отстрани от децата. Поведе го към пейката, а мъжът само изкоментира пред мама - "Виж как ми плаче детето!". Мама скочи, пое детето и започна да го разсейва. А Муньо остана да трие сол на жена си защо не го пускала някъде си. Видимо обясненията й, че там не е подходящо за него, не стигнаха между ушите му.

# 699
Аз пък станах свидетел,как две баби почти се сбиха,кой да бута количката с внучето.Едната хваща дръжката на количката,другата и бута ръцете и се опитва тя да поеме управлението с думите "мой ред е,мой ред е!"  Joy
Не видях кой спечели,отминах.

# 700
Аз пък станах свидетел,как две баби почти се сбиха,кой да бута количката с внучето.Едната хваща дръжката на количката,другата и бута ръцете и се опитва тя да поеме управлението с думите "мой ред е,мой ред е!"  Joy
Не видях кой спечели,отминах.
Laughing Трябваше да останеш, можеше да стане още по-забавно

# 701
А това съм го преживяла с мойта свекърва на времето-така ме избутваше от количката, че тя трябвало да гледа бебето.

# 702
  • София
А това съм го преживяла с мойта свекърва на времето-така ме избутваше от количката, че тя трябвало да гледа бебето.

Да, аххаха  Joy. А мойта нищо не казваше - само ми теглеше един г_з и ме запращаше нанякъде, за да бута тя. А веднъж много ме хвана яд, че постъпва така и нарочно не пусках количката. И я гледам как вече ми чопли пръстите, за да пусна количката. Ама плеснала една тъпа усмивка, гледа ме, говори ми и ме прибутва. Естествено аз не съм някой звяр, а просто исках нормално отношение - има уста и може да ми каже.

# 703
Е то и нашета ситуация долу-горе така беше. С г_з, с ръце, с думи, всякак се опитваше да ме избута и да се докопа до количката. И това у дома, на двора, не на улицата или на разходка. Добре, че се върна мъжо и ни разпрати всяка да си гледа работите... Laughing

# 704
Ама вие заедно със свекървите ли се разхождате?

Общи условия

Активация на акаунт