С какво ви дразнят свекървите- 66

• 88 942
  • 793
  •   1
Отговори
# 510
Той е на 40 г.а ти на  колко си.

# 511
  • София
На 30г съм, но нямам особен опит. Малко съм расла под похлупак.

# 512
И за апартамента е лъжа.Не може да му е наследство от бабата , а да предписан на сестра му.
Апартамента явно си е на сестра му.
От такъв бих избягала не с 200 ами с 20000.

# 513
  • София
Да, има логика. Щом е на името на сестра му, значи е нейн.
Аз не искам апартамент, имам апартамент.
Просто искам нормални отношения с приятеля ми и семейството му.

# 514
Как въобще попадна на тоя? Брат ти какво казва за тая история?

# 515
Да, има логика. Щом е на името на сестра му, значи е нейн.
Аз не искам апартамент, имам апартамент.
От това което описваш не виждам как ще се получат тези отношения.
Единствения начин да има мир е да слушате и двамата каквото ви каже майка му и да се подчинявате.
Той го прави сега е важно да принудят и теб.
Това обаче не са нормални отношения.

# 516
  • София
Брат ми е на 2000 км и не знае нищо за тия неща. Само знае на колко години е. Нищо по-подробно не съм му казала. А и не виждам смисъл. Нито аз съм се бъркала в личния му живот, нито той се е бъркал в моя.

# 517
А какви положителни черти има приятелят ти, за да търпиш досега. Не твърдя, че няма обич между вас, но щом се разписа тук, явно си даваш сметка, че така не може да се живее. Мъж на място не е при всички положения.

# 518
Мило момиче, зарежи ги тези нещастници. Звучиш като интелигентно и чувствително същество, а тези хора са в другата крайност. Няма как да вирееш сред тях. Този твоят е като излязъл от наръчник за кофти мъже. Млада си, не се хващай за този, той да си търси последните пътници.

# 519
  • София
Успя да привлече вниманието ми още в началото, когато се запознахме. Забавен е, усмихнат е. С него ми е интересно. Има за какво да си говорим. Умен човек е.
Има хубави черти на характера, но с тия проблемни родители и тия наши караници заради тях... не знам как ще я караме вбъдеще.

# 520
Това няма да стане и ти го знаеш, иначе нямаше да го споделиш.

Понеже съм без родители от доста години, хваща ме яд как се отнасят с теб.Не позволявай на никого да се държи по-този обиден начин, сякаш без тях си загубена.
Това, че сега сме без родители не заличава факта, че някога сме ги имали и те са ни възпитали и научили на много неща.Не е необходимо някакви си ненормалници да те учат как да се държиш, обличаш или мислиш.
Покажи им го ясно и категорично, ако не им изнася да си търсят друга която да "обучават", ти заслужаваш много повече. Hug

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 20:41 от Genuine

# 521
.

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 22:48 от percepolis

# 522
  • София
.

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 23:54 от Veronika*

# 523
Вероника, ще ти пиша за последен път - бягай с двеста от простотиите, в които те вкарват. bouquet

# 524
Същата си като него - ама твойта мама ... сутиен, нам какво си. Какво искаш да каже - мама е идиотка.

Общи условия

Активация на акаунт