С какво ви дразнят свекървите- 66

• 88 941
  • 793
  •   1
Отговори
# 630
Трябва да се видя с него, колкото може по-скоро и да прекратя тази връзка, че вече ще полудея наистина!
Защо ще се виждаш!? Бягай с колкото можеш!

И аз се чудя защо ще се виждаш.Само за да чуеш неща от които ще те заболи и ще ти е болно и обидно.
Я му тегли една и не се занимавай с него повече.Той буквално те е разкарал ти ще се виждаш с него.

# 631
  • Ямбол
Тази история вече няма нищо общо със свекървите и става леко досадно.

# 632
Не леко, а доста.

# 633
  • София
Да, може би вече не е уместно да се оплаквам, то няма и от какво, при положение, че слагам край!

Има много общо със свекървата - той доказа, че е послушал съвета й. Наистина е поредния мамин синковец.

Извинете, няма да ви отегчавам повече. Надявам се да се видим в някоя по-приятна темичка. Simple Smile

Hug

# 634
Толкова страници се изписаха и още от началото се разбра, че проблема не е толкова в свекървата, колкото факта, че Вероника има прекалено ниско самочувствие и никакви топки, за да може да защити себе си от видно подиграване с нея! Сега обаче не разбирам защо след като ужким е разбрала в що за ситуация се е вкопчила продължава да се се държи и гледа да е доброто момиченце! Мацка, я се съвземи и се дръж като човек на годините си, а не като инфантилно дете! Ако толкова ти харесва да те тъпчат и ти единствено да мрънкаш колко зле се отнасят с теб, докато ти си ближеш раните и играеш ролята на света вода ненапита- дай да те запозная с някои хора, че да си изкарват нервите на теб! То бива-бива да си наивна (не че аз не съм), но твоето е просто мазохизъм! Аз съм сигурна, че като се срещнете ти ще му се примолиш и пак ще се лепнеш за него и тъпото е, че не те съжалявам теб, а разбирам него и семейството му- ти се даваш готова на тапсия и оставяш всеки да прави с теб каквото си иска! И не се извинявай, че си живяла под похлупак- такъв си ти е характера! Човек, който иска- намира винаги начин!

# 635
Цитат
Вероника има прекалено ниско самочувствие и никакви топки,
Joy Трябва ли да има?
П.П. Не се сдържах.

# 636
Трябва, трябва! Ама невидими!

# 637
Историята на Вероника звучи все едно е написана от пишман писател с лош вкус за публика с още по-лош вкус. Грам реалистично не звучи. За доброто на Вероника се надявам това да е само безвкусно скалъпена измишльотина.

# 638
И по-странни има. Но тя е много наивна някаква, не знам.

# 639
Сигурно и е влязла муха в главата, че ако не е този, край, остава си неомъжена!

# 640
  • София
Трябва да се видя с него, колкото може по-скоро и да прекратя тази връзка, че вече ще полудея наистина!
Добре, защо искаш да се видиш с него?
Малко ти е унижението по телефона, та трябва да седнеш очи в очи да те срине със земята?
Мазохистка ли си?
Нямаш с какво да го засегнеш, освен да го изтриеш от телефона си и да го блокираш отвсякъде.
И ако успее да се свърже някакси, да му изсъскаш "  Марш от тук, боклук!
Това, ако имаш капка самоуважение, разбира се!

# 641
Все още има момци, свободни и с големи топки. И аз търся да си гризна златната  ябълка.  Да може да прави мусака, по дифот  Simple Smile

# 642
Все още има момци, свободни и с големи топки. И аз търся да си гризна златната  ябълка.  Да може да прави мусака, по дифот  Simple Smile

т.е.  да прави като мусаката на маминка, но не със същото ЕГН?  newsm78

# 643

т.е.  да прави като мусаката на маминка, но не със същото ЕГН?  newsm78
Е свекървичката ще си я носим на ръце, за мусаката. Ако готви и гювеч, ще е златна. Мдам.

# 644
  • Ямбол
А ти още ли живееш при мама?

Общи условия

Активация на акаунт