ТРЕТИ клас - 1 тема

• 67 463
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
  • София
да ви запозная с учебника по музика - булвест

велики изпълнители

сватба и народни празници  Crazy

и да се похваля с вчерашната ни празнична вечер  Blush снимките са правени с телефон и не са добри Blush

Тези, Великите, моето нито ги е чувало, нито виждало някога. Wink

А от празниците... дълго време си мислех, че Герман е просто село до София. Е, научих и аз нещо полезно...  Врячето със сигурност не е чувало за арменските. И вероятно повечето от разните там ладувания, василици и пр.

# 466
  • В светлината на слънцето
Ааа, този учебник по музика е култов.  Joy Преди години го нищихме с набора на каката, даже май и по тв го обсъждаха. Нищо не се е променило.  hahaha

# 467
  • Варна
Брех, тази година се очертава мнооого интересна, дотук дори само с музиката и с ЧО забавлението е гарантирано  Flutter

# 468
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
още не смея да отворя другите учебници  Blush

миналата година се обринах от първите страници на този по английски, после Буля Гандювица ме довърши  ooooh!

# 469
Успешна учебна година на всички!  Simple Smile
Тоя учебник по музика  Sick

# 470
  • Sofia
Тоя учебник по музика  Sick
Аха... хвани единия, та удари другия...

# 471
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
а вие какво ще учите по музика?

стана ми любопитно  Blush
нали има някаква програма, значи Булвест не може да си измислят нещо коренно различно от другите издателства

# 472

стана ми любопитно  Blush
нали има някаква програма, значи Булвест не може да си измислят нещо коренно различно от другите издателства

То ме достраша да погледна  Crazy

# 473
  • Sofia

стана ми любопитно  Blush

Душата, аз ще поръчам на Гушкан утре да донесе Музиката (Просвета) и ще я прегледам и споделя впечатления. Вчера от подвързване и надписване и на мен не ми останаха цили и желание да гледам повече учебници. Общо взето предполагам, от предните две години...  ooooh!

# 474
  • София-Младост
И аз не ги разгледах, просто не остана време. На изд.Просвета са му учебниците, утре докато е на у-ще ще разгледам какво ще се учи.
При нас са сменили г-жата по АЕ...сутринта я видях, нямам специални очаквания така или иначе.
Не ми се е обадил цял следобяд, значи е харесал и г-жата в занималнята... Praynig
Това, което ме радва е че по ФВС ще имат най-после отделен учител...че това класната да ти предава и физическо беше някаква абсолютна недомислица Sad
В понеделник ще има родителска среща...дано поне не са всеки месец.

# 475
  • Варна
Влизам само да ви препоръчам тази статия http://www.novavizia.com/reviuy-zatapiyavane-skritata-cel-na-dar … ie-ot-djon-gatou/

# 476
  • Sofia
Светли, чела съм я преди 2 години вероятно и книгата съм си купила (и втора има на автора), ама така и не съм я чела... още не съм се престрашила.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2016, 18:32 от Morena

# 477
  • ГОре на черешата...
Занималнята НЕ е задължителна, ако иска може да си тръгва още на обяд.

# 478
  • Бургас
Занималнята НЕ е задължителна, ако иска може да си тръгва още на обяд.
В различните училища е различно. В едно от бургаските училища искаха бележка то родителя защо е отсъствало детето.

Като казахте занималня - има ли нормативен акт, който се отнася до учебния процес в занималните.
При нас са ги наблъскали 40 деца в една група на занималя  Twisted Evil

# 479
  • София

Нямах търпението да ги изчета тези глупости, още доста в началото бях възмутена и отвратена.

Ученето е привилегия - да, именно ПРИВИЛЕГИЯ - получена от нашите деца (и от нас, преди тях) с цената на кръвта и потта на милионите дечица, влезли още на 5 години във фабриките, на милионите, пресъхнали на полето, с цената на кръвта и потта - и хернията! - на покойният ми дядо, който до края на живота си си мечтаеше да бе завършил гимназия - и който на възраст над 50 записа вечерна гимназия - и пишеше домашни, и решаваше уравнения, които никога, по никой начин не биха могли да му бъдат от "практическа" полза, с такава любов и желание! - и накрая отново се принуди да се откаже, за да работи повече, за да помага на болната ми баба, за да помага на майка ми - за да даде шанс на нея... Произхождам от семейство на университетски преподаватели и да, намирам това за обидно. Ученето затъпявало? Че да бе пратил дъщеря си да усвои тънкото практическо умение да управлява права лопата / бел. Без "сухи теории". И кой му е крив, че е бил достатъчно тъп да наизустява неща, които не разбира? Да беше станал селскостопански работник тип ратайче. Тогава агрономката, дето е знаела защо е в университета, щеше да идва сутрин и да му казва какво и къде да се върши. А той нямаше да се докосва до страховитата математика, от която не е разбрал смисъла... Като гледам устройството, на което пиша в момента, бих казала, че е имало - и има! - такива, които са разбрали за какво служат сухите му теории - и без да ги поливат със специален сладко-кисел сос. А той просто е изгубил времето - и своето, и на преподавателите си. Може би НЕГОВОТО място не е било в училище - щом е намирал за важно да докопа заветните шестици, а не да разбере какво учи и да оползотвори по полезен начин времето си.  #Cussing out #2gunfire Sick

Общи условия

Активация на акаунт