ТРЕТИ клас - 1 тема

• 67 622
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
  • ГОре на черешата...
Благодаря, Лу Hug!

# 346
  • Пловдив
Аз молове не обичам особено. Дънки на децата от няколко години купувам от бг производител Сторекс http://storex-bg.com/bg/index.html
Ходя в склада им и особено за големия съм взимала дънки, които шият на ишлеме за Хакет Лондон. Уникални материи. От 4 години не са мръднали.  Peace Българските им модели не са чак толкова дълготрайни, но за малкия не ми е нужно. Доволна съм.

Искам да помоля за тестове, подходящи за входни нива по български език, английски и околен свят и разните човеци (природа и общество).

# 347
А имат ли магазин в София?

# 348
  • Пловдив
Нямам идея.
Но дънките за ишлеметата са само в склада и са ограничен брой. А те са най - атрактивни и са по 25 лв.

# 349
Аз молове не обичам особено. Дънки на децата от няколко години купувам от бг производител Сторекс http://storex-bg.com/bg/index.html
Ходя в склада им и особено за големия съм взимала дънки, които шият на ишлеме за Хакет Лондон. Уникални материи. От 4 години не са мръднали.  Peace Българските им модели не са чак толкова дълготрайни, но за малкия не ми е нужно. Доволна съм.
bouquet

# 350
  • у дома с любимите си хора
Моренка,да ти е здрава рожденичката!

Родителската среща на Рали беше още в началото на септември.Платих 30 лв за помагала.Взех и учебниците.Купих тетрадки,раница,направихме снимки.Може да се каже,че е готова за училище.Тази година извънкласните занимания се свеждат само до английски и лека атлетика.

# 351
  • Пловдив
иланг-иланг всеки ли може да си купи от склада или ти имаш познати там?
Моя син е 140 и е 30 кг,36-37 номер

# 352
  • Пловдив
Предполагам, че може. Никога не са ме връщали. Ако складчето не е отворено - отивам в централната им сграда и моля някой да отвори.
Търсим самото производство - в посока гробищата на Рогош, 200 - 300 метра след кръстовището с моста. Има табела Сторекс в дясната страна. Влизаш в отбивката, продължаваш надолу и достигаш двор с разни сервизи и други заетости.
Ако е отворен складът - ще го видиш, ако не е - в двора най-вдясно в дълбочина им е основната производствена сграда.

Уфф, обяснявам като типична жена...

# 353
Утре сме на родителска среща и ще се срещнем с новата класна.
Ще знаем и какви тетрадки да купим и други необходими принадлежности за 3-ти клас.

# 354
  • Sofia
Ние днес свършихме работа със здравната карта.
И пасувам до 15.09. Само еднин стрък цвете ще взема и толкоз.
Изобщо, изобщо, ама изобщо не ми се започва у-ще.  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 12 сеп 2016, 15:23 от Morena

# 355
Цветя ние тази година няма да купуваме. Вместо това има каса за дарения, събират се средства за лечението на ученик от 3-ти клас.

Исках да ти попитам как подвързвате учебниците? Иска ми се някакви цветни хартии да взема, ама не мога да измисля какви. С картон май ще е трудно, а опаковъчните ми се струват тънки.

Дребен е със смесени чувства за първия учебен ден. Хем й се ходи, хем не й се иска да свършва ваканцията. На мен определено не ми се започва с логистиката по водене, взимане и извънкласни занимания, ама...

# 356
  • София
Аз подвързвам вече 5 години с едноцветни тънки хартии.

Предимства: Цялата чанта става много спретната и красива. Всеки предмет е с отделен цвят. Не могат да се сбъркат тетрадка по математика с такава по БЕЛ. Етикетите ги печатам върху същата хартия на принтер. Наистина става много красиво.

Недостатъци: Трудоемко е. Като цяло тежестта се увеличава. Аз слагам на всяка единица хартия и найлонова подвързия, тежко си е.

Тази година за малката отново ще е така. За нея е по-лесно. Голямата си е избрала красиви тетрадки, иска да се виждат, а и вече носи раницата доста надалече и теглото е от особено значение. При нея - само учебниците, които ще получи от училище.

# 357
  • Sofia
Роник, да тънка е опаковъчната хартия и изисква и найлонова подвързия.
Ние с детето решихме тази година само найлонови прозрачни да ползваме, особенно за учебниците, за тетрадките може и нещо цветно, ако картинката не е по-добра.
   И Гушкан е с такива чувства относно у-щето. И тя като Бузанката на Контес ми обяви, че искала домашно у-ще.

# 358
  • София
Ronique, аз използвам календари.
Нагласям картинката да стане интересно и толкова.
Събирам стари календари по нова година.
Етикетите ги разпечатвам върху хартия за лепящи етикети.
На тетрадките слагам само найлон.

И на двамата не ни се почва.
Ей го на има няма някакви си 10 години останаха.

# 359
  • В светлината на слънцето
Аз подвързвам с най-тънките възможни найлонови подвързии, задължително безцветни. След което селектирам в цветни папки (или шарени, от онези с копче) по предмети. Така е много лесно прибирането и намирането на нещата в чантата. По-бързо и по-подредено е. Каката също хареса този начин и миналата година така караше. Не утежнява раницата, защото избирам от по-леките папки. Като се скъсат, сменям. Тези в Джъмбо са голям боклук - да предупредя. Много бързо се късат. В Ориндж са по-качествени, издържаха цяла година.

Общи условия

Активация на акаунт