Сватба 2017

• 114 708
  • 869
  •   1
Отговори
# 825
Би трябвало, навсякъде го правят. Ние ще използваме старо злато за халките, така че смятам да звънна да ги питам.

# 826
Всички ли мислите да си взимате халките от Сара Трейд?

# 827
Всички ли мислите да си взимате халките от Сара Трейд?
не всички Wink аз оглеждам магазините във Варна, на този етап на Ассос най много ни харесаха халките

# 828
Е да, но.. ние първо харесахме модел, ходихме в Мол Варна и съвсем случайно видяхме същите в Асос. Цената им е 2000лв., но можело да ни направят отстъпка 45%  Laughing ако използват наше злато, в обикновено ателие халките биха ни стрували максимум 150лв.
Асос са друга работа, не ги сравнявам със Сара Трейд изобщо.
Ние решихме да отидем до Сара Трейд, защото ходихме при 3 златаря, двама от тях директно ни дават каталози на Сара, третия каза че не може да ни изработи това, което искаме.

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 18:44 от Poliiii

# 829
Нашите халки са от Жаклин Хугасян (Варна). На сайта си имат доста екстравагантни модели, но в самия магазин има и класически, изчистени модели. Направиха ми добро впечатление при обслужването, обясняват какво може да се промени по даден модел по желание на клиента, кой размер е добре да се избере, дебелина на халката, особено ако искате и камъче за дамската халка и т.н. Изработката беше стравнително бърза - за 10 дни бяха готови.

# 830
И ние ходихме в Асос, както и в Киркориян, но нищо не ни допадна от готовите модели. Киркориян имат хубави модели в сайта, но знам ли как ще стои на пръста. newsm78 Мислим да отидем и до Хугасян и вече ако и там не харесаме нищо, може би ще се насочим към Сара Трейд.

# 831
Нашите халки са от Жаклин Хугасян (Варна). На сайта си имат доста екстравагантни модели, но в самия магазин има и класически, изчистени модели. Направиха ми добро впечатление при обслужването, обясняват какво може да се промени по даден модел по желание на клиента, кой размер е добре да се избере, дебелина на халката, особено ако искате и камъче за дамската халка и т.н. Изработката беше стравнително бърза - за 10 дни бяха готови.

Как са цените в Хугасян и Киркориян  newsm78 newsm78  Казаха ми, че имало хубаво златарско ателие около Колхозен, но още не съм обикаляла района около Колхозния пазар

# 832

Как са цените в Хугасян и Киркориян  newsm78 newsm78  Казаха ми, че имало хубаво златарско ателие около Колхозен, но още не съм обикаляла района около Колхозния пазар

Цените варират доста в зависимост от примеса злато, вида камък и най-вече грамажа на халките. Нашите са сравнително тънки и съответно по-леки, тъй като и двамата не обичаме да носим пръстени и широките не бяха вариант за нас, та цената им беше около 800 лв.
Иначе около Колхозния пазар има доста златарски магазини. Направи ми впечаление, че там цените са по-ниски, но и избора по-ограничен. Предимно предлагат жълто злато, а ние определно към бялото се бяхме насочили. Но ако вие сте решили да заложите на класическите халки от жълто злато според мен си струва да отидете да разгледате там.

# 833
Ние си избрахме класически жълто злато водят ги удобни. И от вътрешната страна е заоблена и хич не се усеща,че имаш нещо на пръста. Наистина е удобна☺ цената е 840€.
Интересното е,че имаха много малко нестандартни модели. Собственикът ми каза халката е класичека винаги може по повод да ти се подари друг пръстен. Убеди ме Simple Smile, а аз не исках класическа hahaha

# 834
А ние мислим да сме съвсем нестандартни. Laughing ММ носи жълто злато /има ланец на врата, който не сваля/, а аз нося сребро и не се разделям и за секунда с годежния си пръстен от бяло злато с диаманти. Съответно мисля да вземем класически халки - за него от жълто, за мен - от бяло злато. Simple Smile Струва ми се, че това е единственият възможен вариант за нас, макар че на някои бижутери им се струва странно, че няма да сме с еднакви халки. Реално те ще са еднакви, просто цветът ще е различен. Simple Smile За мен е приемливо, вие как мислите, момичета?

# 835
  • София
А ние мислим да сме съвсем нестандартни. Laughing ММ носи жълто злато /има ланец на врата, който не сваля/, а аз нося сребро и не се разделям и за секунда с годежния си пръстен от бяло злато с диаманти. Съответно мисля да вземем класически халки - за него от жълто, за мен - от бяло злато. Simple Smile Струва ми се, че това е единственият възможен вариант за нас, макар че на някои бижутери им се струва странно, че няма да сме с еднакви халки. Реално те ще са еднакви, просто цветът ще е различен. Simple Smile За мен е приемливо, вие как мислите, момичета?

Аз винаги съм "за" за нестандартните идеи. Grinning

# 836
Може да си поръчате халките и с жълто и с бяло злато . Така ще отиват и на двамата. Simple Smile

# 837
Аз исках да са еднакви най-много на моята да има диамант. Въпреки че годежният ми пръстен е в бяло злато и халката ще стои под или над него/жълто злато/ ми харесва как стои. Масово тук носят бяло със жълто.

# 838
Опцията бяло с жълто не ми се струва подходяща, защото нито аз ще сложа някога нещо друго жълто, нито той - нещо бяло. Laughing А и мисля да си нося годежния и халката на един пръст. Затова мисля, че няма смисъл да е комбинирано. Simple Smile

# 839
Освен нестандартно, трябва да ежи пратично. Една приятелка ме убеди да не си взимам с камъни, че много падат, все пак ще се носи вовеки.
Мен също не ми харесва бяло с жълто злато, по-скоро бяло с червено.
Нашите са само бяло и ги очакваме всеки момент да станат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт