Сватба 2017

• 114 852
  • 869
  •   1
Отговори
# 75
Това с непробването на роклите - да и аз като ходих с една булка и на нея така. Много тъпо. Наистина ще си купиш рокля, когато искаш.  Можеш ли да споделиш на Палома - как вървият цените?

# 76
Аз съм твърдо За сватбена агенция. Ще си спестиш куп главоболия.
Благодаря за съвета. Ще проуча какво могат да ми предложат. Simple Smile

# 77
Това с непробването на роклите - да и аз като ходих с една булка и на нея така. Много тъпо. Наистина ще си купиш рокля, когато искаш.  Можеш ли да споделиш на Палома - как вървият цените?

Роклите, които аз харесах, бяха между 1000 и 2500 лв., като моделите в целия магазин са наистина много нежни и разнообразни. Аз огледах само тези по моделите, защото не ми извадиха или препоръчаха други, нито пък си направиха труда да ми направят място и да разгледам сама, когато опитах.

# 78
Страхотно, че 2017 ще има толкова много булки. Мойта сватба беше тази година, но се включвам да ви дам предложение за Видео - Сашко Георгиев. Страхотен професионалист. Също така, ако искате да имате танцов ансамбъл ние използвахме услугите на Играджии. Прекрасни са и забавляваха хората от сърце. И най- накрая да не забравя грима за булките - Иво Андреев. Уникален е! Момичета, ако имате нужда от съвет питайте Simple Smile

# 79
Здравейте, и нашата сватба ще е през 2017г. в град Варна. За сега сме доникъде с организацията. Аз много искам да е сватба на открито. Гледах Бриз 2, но нещо не ми харесва обстановката. И днес случайно попаднах на ресторант La Mer, намира се в к.к.Чайка, който е преди Златни Пясъци. Дали някой има мнение за този ресторант?

# 80
Здравейте, и нашата сватба ще е през 2017г. в град Варна. За сега сме доникъде с организацията. Аз много искам да е сватба на открито. Гледах Бриз 2, но нещо не ми харесва обстановката. И днес случайно попаднах на ресторант La Mer, намира се в к.к.Чайка, който е преди Златни Пясъци. Дали някой има мнение за този ресторант?
Освен че и на мен ми харесва писах им във фейсбук и обещаха да ми се обадят, но не го направиха друго - не. Моля те, ако имаш информация да пишеш. Кога ще ви е сватбата?

# 81
  • Dobrich, Bulgaria
Здравейте дами! С удоволствие се присъединявам и аз към темата за бъдещи булки. Simple Smile Искам да споделя с вас, че съм отчаяна... от Добрич съм и сватбата ще е там. Положението с ресторантите в града е повече от потресаващо и отчайващо. Някой друг от Добрич, който да сподели мнение и впечатления?! Sad

# 82
Здравейте дами! С удоволствие се присъединявам и аз към темата за бъдещи булки. Simple Smile Искам да споделя с вас, че съм отчаяна... от Добрич съм и сватбата ще е там. Положението с ресторантите в града е повече от потресаващо и отчайващо. Някой друг от Добрич, който да сподели мнение и впечатления?! Sad
То освен ресторанта Green life ли беше или спорт палас и уж новия Лебед. Друго място не се сещам за ресторант там.

# 83
Освен че и на мен ми харесва писах им във фейсбук и обещаха да ми се обадят, но не го направиха друго - не. Моля те, ако имаш информация да пишеш. Кога ще ви е сватбата?

Все още обмисляме за датата. За сега сме се спрели на Юни (10ти или 17ти). За сега съм проверила и хотел Оазис на Ривиера, които ми отговориха, че не организарат сватби между 15ти Юни и 31 Август и ми предложиха дати за Септември.

# 84
  • София

Все още обмисляме за датата. За сега сме се спрели на Юни (10ти или 17ти). За сега съм проверила и хотел Оазис на Ривиера, които ми отговориха, че не организарат сватби между 15ти Юни и 31 Август и ми предложиха дати за Септември.

Ние понеже се женихме май месец от ресторанта,който си бяхме харесали казаха,че ако в по време на баловете не може да стане.Нашата дата беше преди да започнат,ама не ми стана приятно изобщо. 

# 85
  • Dobrich, Bulgaria
То освен ресторанта Green life ли беше или спорт палас и уж новия Лебед. Друго място не се сещам за ресторант там.
Да... за съжаление базата на тея двата е добра, но в Лебеда "приключват" сватбите в 12 и дори и пари не приемат за оувъртайм... (това с очите си го видях). А на Green palace/life или Чифлика или както и да е (все едно и също), базата им е огромна и си позволяват да правят по 2 сватби на един път - една в затворената зала и една вън. Sad

# 86
За хотел Оазис някъде прочетох, че куверта е 75 лв и е до 80 човека  някъде.

За Добрич - а ресторант Резиденция? или вариант е Балчик разни голф клубове.

# 87
Здравейте!Включвам се и аз за сватба 2017 от Варна.Нашата дата е 03.06.2017 .Някой ако може да ни даде предложения за ресторант за 70 човека.Благодаря!😊😊😊

# 88
Ето ме и мен тук ,булка през 2017. Дата още нямаме ,но ще е втората половина на годината ,есенна или зимна. Живеем в чужбина и зависи от прибирането ни. Харесала съм Света София голф клуб. Ориентирам се от булките през 2016 за фотограф ,видео ,агенция иии бюджета разбира се Joy Joy Joy Joy Joy smile3533 1dating

# 89
Момичета, имате ли идеи за видео и фото заснемане. Краси Ламбов от Варна и Димитър Димитров от Пловдив като че ли са с най-голям отзвук Simple Smile Сватбата ще бъде или на 26.08 или на 09.09  Hug
Също ми се иска водещият да бъде Димитър Рачков.. чували ли сте мнения от хора, чиито сватби е водил Simple Smile

Интересувам се също от добри агенции в Бургас. Възможно е от Сливен, Ямбол..
Благодаря на всички и се надявам да организираме перфектни сватби през 2017  bouquet
Води сватбата на моя приятелка през май и е било невероятно забавно, аз живея в чужбина и не можах да се прибера за събитието. НОООО от чутото горещо ти го препоръчвам. Аз няма да имам бюджет за водещи , ще разчитам само на диджей.

Общи условия

Активация на акаунт