Сватба 2017

• 114 665
  • 869
  •   1
Отговори
# 60
 newsm44 newsm44

Супер!

# 61
  • Варна
Здравейте, момичета!
Записвам се и аз. След две деца и дълго съвместно съжителство моя човек ме изненада с годежен пръстен, на връх рождения ми ден,  с падане на коляно и аплодисменти от хората в заведението, в което празнувахме  Heart Eyes
По-добре късно отколкото никога Simple Smile Сватбата едва ли ще промени нещо в отношенията ви, но защо пък да не покажете на всичките си роднини и приятели колко много държите един на друг?!

# 62
Exee! Записвам се за темичката, защото всичко свързано със сватбите живо ме вулнува. С приятелят ми все още не сме сгодени, но много сме си говорили за сватба и мисля, че скоро ще дойде момент за организацията й. Изненадах се много, когато видях, че вече има тема за 2017, но като гледам как кипят вашите подготовки и всичките ви оригинални и интересни идеи, имам чувството, че може да останем и за 2018.. Grinning С милия си мислихме, че е за два три месеца работа...  Flushed

# 63
Exee! Записвам се за темичката, защото всичко свързано със сватбите живо ме вулнува. С приятелят ми все още не сме сгодени, но много сме си говорили за сватба и мисля, че скоро ще дойде момент за организацията й. Изненадах се много, когато видях, че вече има тема за 2017, но като гледам как кипят вашите подготовки и всичките ви оригинални и интересни идеи, имам чувството, че може да останем и за 2018.. Grinning С милия си мислихме, че е за два три месеца работа...  Flushed
Има и такива, които успяват и за месец да вдигнат сватба - всичко зависи от това колко претенции/изисквания имаш Simple Smile

# 64
Здравейте, момичета! И аз се записвам за темата. С приятелят ми сме заедно 4 години, предложение получих на 06.06.2016, а сватбата е планирана за 23.09.2017г. Приготовленията започваме от сега , защото сме студенти и предпочитаме да подготвим всичко предварително Simple Smile За сега сме запазили ритуална зала, ресторант и DJ. Предложения за зветове на сватбата (мислехме да е зелено, но не мисля че ще изглежда добре на фона на започващата есен)  newsm78

# 65
И аз се записвам!  Ние планираме сватба в края на април, но още не сме запазвали нищо. Имаме дата и сме направили запитване до два ресторанта като засега сме се спрели на единия, но си мислим зимата чак да капарираме и да решаваме окончателно. Сватба ще вдигаме в Плевен, понеже в момента живеем тук и си мислим, че даже сме подранили с приготовленията, но ме успокоява факта, че има и други започнали (че даже и по-напред с материала) Simple Smile

# 66
Момичета, не питайте, но аз трябва да организирам сватбата си за януари 2017, леко ще съм бременна в 6ти месец, и в момента съм в тих ужас. Виждам, че вие имате много време до вашите сватби и може би още се сте се захванали сериозно, но моля ви, дайте ми съвети откъде да започна. Освен датата за ресторант, ритуална и църква, кое следва? Халките колко време ще отнемат?  ooooh!
Всеки съвет ще е добре дошъл!  Praynig Hug

# 67
Здравейте момичета,

Отново се включвам в темата бях доста заета последните седмици.
Относно Рачков наши приятели го бяха наели за тяхната сватба тази година за шоу програма, но останаха доста разочаровани от него. Гости от сватбата коментираха, че шегите му са плоски и заучени от рода на - "Изпуснахме хубавото момче" и тем подобни сел́янии.

Аз в момента се прибирам в България за сватба след 2 седмици точно за 3 дни и трябва да запазя фото, видео и декорация. Естествено съм в пълха паника защото не съм се спряла на конкретни хора все още. Страшно много харесвам работата на Красимир Ламбов но тои ми даде оферта за София от 4,000 лева което ми се струва прекалено. Някоя от вас знае ли за видео в София с подобен стил на неговия. Доста ми харесва идеята за клип със забавни моменти от сватбата.

# 68
4000 лв уауууу - това за цяла седмица снимане ли е ? Ужас.  Shocked Shocked

# 69
И аз се записвам. Мн се радвам, че попаднах на тази тема. Не сме насрочили още точна дата, но мислим за края на май.

# 70
Момичета, днес обиколих няколко магазина за сватбени рокли, просто така ориентировъчно. Много съм разочарована от отношението на почти всички места. Пробвах единствено в Bridal House, където бяха много учтиви. На всички останали места едва ли не ме изгониха, когато разбраха, че сватбата е юли месец, с думите,  "Най-добре е март да търсите". Ми дали ще се върна март според тях? Особено в Paloma - посочих 3 рокли, които ми харесват, нито една от консултантките не ми предложи да пробвам.  #2gunfire

# 71
Абе тия па, я у лево. Когато искаш ще ходиш. То заради елементарно възпитание бизнеса куца.

# 72
Здравейте,
И аз ще съм булка другата година. Датата е 11.06.2017.
От два три дни съм  се вдъхновила и съм започнала проучване. Тъй като решихме да е изнесена сватба, се спрях на Вила Екатерина. Другата седмица ще ходим да я видим на място и да уточняваме детайлите. Надявам се да ми допадне и на живо. Гледах снимки на няколко сватби и останах очарована. Дори не съм звъняла в други ресторанти.
Също така харесах много работата на една сватбена агенция, но все още не съм решила дали да ползвам услуги на такава. Вие какво мислите по въпроса с ползването на сватбена агенция?
Само не знам как ще стане с църковния брак. Казаха ми, че църквата не позволявала църковен брак  на открито, макар че аз съм присъствала на такава сватба. Най-вероятно ще го правим преди да идем там. Но все пак ще се консултирам. Трудно ми е и с избора на DJ и фото и видео, особено DJ.
Аз роклята ще си я купувам малко преди сватбата.

# 73
Аз съм твърдо За сватбена агенция. Ще си спестиш куп главоболия.

# 74
Здравейте и от бъдещата булка от Пловдив  bouquet Ние вече запазихме хотела и сега започват мъките. Имахме среща и с един DJ Георги Петров (Dj Jeryco), моля ако някой има отзиви за него да ги сподели.

Общи условия

Активация на акаунт