Сватба 2017

• 114 852
  • 869
  •   1
Отговори
# 375

Ние сме на сватба на 24.06, другата година се очертава само една. Sad . Обожавам сватби  Heart Eyes

И аз така! Че даже и булченски рокли разглеждах hahaha Но пък много модели, много чудо, много красоти, брей!
Само дето тука чета за едни цени... мама миа. Че има ли хора дето наистина ще дадат три бона за рокля за една нощ #Crazy  На мен и 500 ми се струва много. Моята (ама преди 10 години) струваше 150!
Явно много съм изостанала от света Joy . Добре, че сте вие, бъдещи булки, та да си сверявам часовника Heart Eyes

# 376
  • София
Моята миналата година беше 470 лв, максимумът ми беше 500, 600 лв. Не бих дала няколко хиляди лв за рокля, но моята кума като се омъжваше например даде 2500.  Rolling Eyes Всеки сам си преценява.  Simple Smile

# 377
Имам проблем с ДЖ...всички добри са заети за моята дата..и Стоян и Емил
....
От къде си? Мога да ти препоръчам добър (според мен) DJ от Варна. Ние него сме избрали и сме присъствали на негови сватби, много е готин - DJ Дидо (Даниел). Wink

# 378
  • София
....
От къде си? Мога да ти препоръчам добър (според мен) DJ от Варна. Ние него сме избрали и сме присъствали на негови сватби, много е готин - DJ Дидо (Даниел). Wink
От София съм...отчаяла съм се

# 379
Ее, малко далечко ти идва тогава..Ами булките от София да се включат значи. Успех с търсенето!

# 380
  • London, UK
....
От София съм...отчаяла съм се

Аз резервирах DJ Бедрос. Имах среща с него, стори ми се готин и точен човек с много идеи. Четох и добри коментари. Предстои да видим как ще е в действителност.   

# 381
Здравейте! Включвам се и аз, тъй като ми предстои сватба през 2017 (може би! Praynig) ако успеем да се организираме. Изтекоха ми очите, но изчетох и миналогодишните, и тази тема и вече съм в не много тиха паника, тъй като нямям нищо  Mr. Green Нито дата, нито ресторант....абе нищо освен желание.

Освен разбира се смътната представа как ни се иска да изглежда сватбата. Та търсим подходящо място за сватба на открито с резервна опция и на закрито в случай на апокалиптично време. Условието е да не е на повече от около 150км от София. newsm78 Като дата - края на Август, началото на септември.

# 382
Имаш време до август другата година Simple Smile
Но датата трябва да си я изберете сами, защото има сантиментална стойност.

# 383
Здравейте! Включвам се и аз, тъй като ми предстои сватба през 2017 (може би! Praynig) ако успеем да се организираме. Изтекоха ми очите, но изчетох и миналогодишните, и тази тема и вече съм в не много тиха паника, тъй като нямям нищо  Mr. Green Нито дата, нито ресторант....абе нищо освен желание.

Освен разбира се смътната представа как ни се иска да изглежда сватбата. Та търсим подходящо място за сватба на открито с резервна опция и на закрито в случай на апокалиптично време. Условието е да не е на повече от около 150км от София. newsm78 Като дата - края на Август, началото на септември.

Аз писах по-назад, ние ще сме във Вила Екатерина. Това е май единственото място за сватба на открито, където няма проблем с музиката за и около София.
Относно датата,  е добре да се ориентирате, за да може и да запазите ресторант. Ако имате църковен брак, виж кои дати са позволени от църквата за него и действайте. Аз засега само дата, ресторант и рокля имам...Wink

# 384

[/quote]
Аз писах по-назад, ние ще сме във Вила Екатерина. Това е май единственото място за сватба на открито, където няма проблем с музиката за и около София.
Относно датата,  е добре да се ориентирате, за да може и да запазите ресторант. Ако имате църковен брак, виж кои дати са позволени от църквата за него и действайте. Аз засега само дата, ресторант и рокля имам...Wink
[/quote]

Това лято бях на сватба там на братовчдка ми и много ми хареса, наистина. И мястото, и гледката, абе всичко. Единственото, което ме притеснява, е че половината ни гости ще са едни и същи и не знам дали искам да повторя локацията. Confused Тяхната сватба беше страшно скъпа. Аз не бих могла да си позволя всички детайли, те са хора без ограничения  в това отношение. И есествено си представям, че неизбежно гостите ще сравняват. Не че не вярвам, че моята сватба ще е прекрасна за мен си, но не ми се иска и това да мисля някак... ooooh!

# 385
Света Екатерина Рибарица.
Мога и да дам насоки са София , но в София градинските партита са разрешени до 23.00часа, после се местиш вътре

# 386
Мога и да дам насоки са София , но в София градинските партита са разрешени до 23.00часа, после се местиш вътре

Благодаря за предложението, изглежда добре, а и особено много ми се иска да е сред природа. За София не съм си и помисляла честно казано. Все си мисля, че е хубаво подобни събития да са откъснати от ежедневната и работна атмосфера. Simple Smile Ако някои има още идеи в тази насока, да подсказва  Laughing След Нова Година тръгваме на огледи  newsm44

# 387

Благодаря за предложението, изглежда добре, а и особено много ми се иска да е сред природа. За София не съм си и помисляла честно казано. Все си мисля, че е хубаво подобни събития да са откъснати от ежедневната и работна атмосфера. Simple Smile Ако някои има още идеи в тази насока, да подсказва  Laughing След Нова Година тръгваме на огледи  newsm44

Там  също не е лошо, зависи и от бройката на гостите. Някои места ги елиминирах заради това, че вместимостта на ресторантите и/или хотелите не достигаше за планирания брой гости. Зависи ти колко хора ще имаш на сватбата. А ти смяташ ли да поемеш нощувките на гостите, защото това също не е малко перо, особено ако гостите ще са на място, от където няма да имат възможност да се приберат.
Относно Вила Екатерина, благодаря за хубавото мнение.
А това, че братовчедка ти е правила сватба там, не е от чак такова значение, защото всяка сватба си носи различни заряд и емоции.
Ако са ти малко гостите, може да видиш и в Пирин Голф Клуб.
Другият вариант е Хидропарк Вятърните Мелници в с. Горна Малина.
Пожелавам ти успех!

# 388
Здравейте момичета, аз да попитам а халки харесахте ли си? Ние да и сега ще ходим да ни ги направят.

# 389
Здравейте момичета, аз да попитам а халки харесахте ли си? Ние да и сега ще ходим да ни ги направят.
Браво на вас. Simple Smile От къде ще си ги вземете?  Колко пари e грама?

Последна редакция: пт, 02 дек 2016, 11:56 от Sania07

Общи условия

Активация на акаунт