Сватба 2017

• 114 886
  • 869
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, ние меден месец ще имаме, но някъде в България. Има време ще решим точно къде. Искам да попитам вие ще имате ли моминско парти?

# 556
  • London, UK
Здравейте, ние меден месец ще имаме, но някъде в България. Има време ще решим точно къде. Искам да попитам вие ще имате ли моминско парти?

Аз ще имам, но ще оставя кумата и шаферките да го организират. Те и без това имат желание, аз ще им дам само леки насоки.

# 557
А кой плаща за моминското и ергенското парти? Младоженците или приятелите им? И какво точно представляват - ходене на диско, караоке или просто бар?

# 558
  • London, UK
А кой плаща за моминското и ергенското парти? Младоженците или приятелите им? И какво точно представляват - ходене на диско, караоке или просто бар?

Мисля, че е различно. Знам, че някои булки си го плащат, но аз бях на едно през ноември където всички гости събраха пари и платиха всичко, като имаше и подарък за булката. Бяхме в бар, уж трябваше да има и някакви игри, но не стана. Аз като че ли ще искам първо събиране на по-тихо място и след това ходене на бар, но всеки си решава за себе си Simple Smile

# 559
  • София
Моето беше в кафе- бар. Аз платих сметката, а приятелките ми го организираха и ми подариха подаръци.  Simple Smile Знаеха какво искам и какво не.  Simple Smile

# 560
Принципно би трябвало девойките да плащат, а не булката.

Като излезнаха тези неща най-често се ходеше по барове и т.н или излизаше една обикновена пиянска вечер. Ако имаш по-креативни приятелки може да ти измислят страхотно преживяване стига да те познават добре, разбира се. Бях чула за една девойка, на която й организирали спа ден с всички екстри (тя се изкефила много). На един приятел пък ергенското беше в една вила в планината, но го пуснаха с ръчно направена карта до един път и му казаха ние те чакаме във вилата Simple Smile

Общо взето не е задължително да е бар, алкохол, стриптизьор и т.н. Важно е какво може да се хареса на булката, колко креативни са всички и с какви финанси се разполага Wink

# 561
Август месец беше сватбата на сестра ми, както и преди нея моминското парти. Беше в кръчма, всичко огранизирахме с кумата и останалите момичета. Ние си платихме всичко, имаше много смях, игра за булката, подаръци, ядене, стриптизьор, всяка от нас написа писмо с най- интересна /смешна, тъжна/ случка с булката. Тя после си ги чете и беше много интересно. На мен пък кумата ще е самата тя сестра ми, тъй че очаквам доста забавни неща.

# 562
На меден месец мислим да отидем в Рим, но още не сме гледали оферти, хотели нищо.
За моминско парти, незнам дали ще имам. Може би кумата и шаферките ще измислят нещо. Не държа на него, така че както дойде Simple Smile

# 563
  • Варна
Моминското парти на моя приятелка беше в домашни условия,събрахме се в апартамента на една от приятелките и. Попринцип  тя ни покани и тя плати хапването съответно и пийването. От нас бяха украсата на стаята, в която бяхме. Поръчахме и торта с голо мъжко тяло, и много подаръци от сорта на тиган,точилка, кама сутра Simple Smile

# 564
Аз още го мисля този меден месец, моето момче не обича да пътува много - особено, за да гледа забележителности, та трябва да измисля нещо, което ще му бъде интересно. Аз така и така си пътувам на традиционните екскурзии с многото обикаляне. Засега ми хрумва само на море, хвърлила съм око на Хвар, но ще видим. Брюж също искам да видя, но това би било по-мързелив меден месец.  Grinning

Моминското парти ще ми е изненада, сестра ми се е заела, но не мисля, че ще е бар. По-скоро си мисля, че ще е към СПА ден, но пък тя е креативна и може нещо различно да измисли.

# 565
Момичетата, моля ви споделете към кои DJ се насочихте. Аз съм в София, но сватбата ще е извън града. Предполагам повечето DJ пътуват. Бих желала да е някой по-деликатен с присъствието си, стегната визия и разбира се добър професионалист. Какво мислите за Dj Stoyan Stoyanov, DJ Stevie i DJ Ivcho?
Стоян Петров, Емил Андреев и DJ Bedros за съжаление са заети..

Благодаря!  Simple Smile

# 566
Меденият месец и ние го мислим от сега. Много ни се искат някои дестинации ама цифрите са ни в повече, та все още умуваме, но определено търсим нещо извън Европа.
Споделяйте, който е измислил нещо, че да черпя и аз мнения Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 567
Меденият месец и ние го мислим от сега. Много ни се искат някои дестинации ама цифрите са ни в повече, та все още умуваме, но определено търсим нещо извън Европа.
Споделяйте, който е измислил нещо, че да черпя и аз мнения Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ние сме нагласили всички парички,събрани от сватбата да бъдат щедро похарчени за екзотична дестинация — Тайланд.
Цифрите изобщо не са малки, та затова решихме по този начин да сбъднем една мечта Simple Smile

# 568

Ние сме нагласили всички парички,събрани от сватбата да бъдат щедро похарчени за екзотична дестинация — Тайланд.
Цифрите изобщо не са малки, та затова решихме по този начин да сбъднем една мечта Simple Smile

Тайланд пак е сравнително достъпно, но виж Мавриций, за който ние мислихме доста дере кожата, поне нашата Simple Smile На нас ни се свидят всички да ги дадем за това изживяване, колкото и да си заслужава. Като че ли една нова кола повече си заслужава  Wink
Може би ще се насочим към Мароко, доста по-изгодно е Simple Smile Simple Smile

# 569

Тайланд пак е сравнително достъпно, но виж Мавриций, за който ние мислихме доста дере кожата, поне нашата Simple Smile На нас ни се свидят всички да ги дадем за това изживяване, колкото и да си заслужава. Като че ли една нова кола повече си заслужава  Wink
Може би ще се насочим към Мароко, доста по-изгодно е Simple Smile Simple Smile

Мароко звучи повече от прекрасно! Ако се осъществи, ще чакам отзиви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт