Сватба 2017

• 114 795
  • 869
  •   1
Отговори
# 645
Moля, моля Simple Smile A другата ти идея за цветята ми се струва доста по-лесно осъществима, особено ако избереш мини кактусчета или кактусоподобни растения, които не изискват много грижа - в Ikea например продават такива, а предполагам, че и в градинските центрове.

# 646
По-скоро си мислех за цветенца от типа на теменужките - от тях има тъмночервенички Simple Smile А че е по-лесно, така е, просто другата идея май ми е по на сърце.. Heart Eyes

# 647
  • София
Освен наистина да ги пълниш сама,  Thinking ама не знам колко време ще ти отнеме. На мен идеята с шоколада ми допада повече.  Simple Smile

# 648
И не само на теб, sea.sea, една близка приятелка каза за нея да предвидя по-солиден буркан!  Laughing Laughing Laughing

# 649
Поздравления за идеята с шоколада! Наистина много оригинално. За съжаление не съм виждала никаде такова нещо и не мога да дам съвет. Дано успееш да го направиш, успех!  Simple Smile

# 650
Благодаря, момичета, дано успея! Simple Smile bouquet

# 651
Момичета, ще съм мнооого благодарна, ако някоя от вас знае къде мога да си поръчам малки бурканчета за гостите, но не с традиционния и леко клиширан вече мед, а с течен шоколад /тематично е, и двамата с ММ сме луди по него, а датата на сватбата ни по случайност е Световният ден на Шоколада/! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Отдавна търся и не мога да намеря.. Може и да е домашен, едно време продаваха такъв "наливен" по минимаркетите. Иначе другият вариант е да си купя Нутела и да пълня в бурканчета със спринцовка, но ще е голяма играчка! Grinning Благодаря предварително! Hug

А ако попиташ някоя сладкарница или кетъринг агенция? Най-вероятно ще могат да ти направят.

Някъде нагоре бяха питали за фотограф за Варна - много харесвам снимките на Яна Пенева, доколкото знам снима повече във Варна.

Аз купих хартията за поканите днес. Ще си ги правя сама с квилинг. Пазарувам от Идея и Слънчоглед.  Heart Eyes

# 652
Ако сложа шоколадите в хладилник, ще побелеят и ще изглеждат стари.. Ако не ги сложа и се разтопят.. голям срам  Grinning
Затова избрах течното състояние, някак най-безопасно е  Grinning
Другата опция, за която си мисля, е малки саксийки с цветенца в цвета на сватбата - винено червено Simple Smile Така хем ще има красива украса по масите, хем всеки ще си тръгне с нещо живо от сватбата Simple Smile Въпросът е, че не знам колко са трайни такива миницветя и дали ще оцелеят впоследствие:) Вие какво бихте избрали - шоколад vs. цветята?  Heart Eyes
Това беше и моят цвят пред месец Simple Smile Между другото на 12.02.2017 се омъжвам.
Взимах кардинални решения и всеки път се чувствах щастлива Simple Smile Лудост са тези сватби, колкото и да ги отричах!

# 653
Аз винаги съм се вълнувала, когато съм била гост на сватби, но никога не съм мечтала за собствена такава, не съм си се представяла като булка от малка и т.н. Бях готова на скромна церемонийка с 20 души макс, нищо задължаващо и грандиозно, а и съм доста зает човек и само мисълта за подготовката ме побъркваше, но ММ ме натисна да вдигнем сватба с мотива, че някога съм щяла да съжалявам, че не съм се видяла в бяла рокля. ooooh! Thinking Мъже, все теб да обвинят и да излязат чисти като момина сълза!  Laughing

# 654
И аз не съм си представяла сватбата си от малка, нито роклята, нищо... Разбира се, много се вълнувам на чуждите сватби, но точно като теб цялата организация и лудост просто ме побъркват, затова и толкова отлагах. Е, все още не съм напълно убедена, че искам да правя сватба, още повече, че ММ се изприщва при мисълта, че ще бъде център на внимание  Crazy и изооообщо не иска да имаме сватба като сватба. Продължава с предложението да си направим една хубава екскурзия с парите, които ще дадем за сватбата, но аз си мисля, че сега не я ли направим, занапред в годините наистина ще съжалявам. Затова се спрях на най-щадящия вариант - в деня на самата сватба ще имаме изнесена церемония и след това тържество в ресторанта, църковния брак ще сключим след това, ще отидем с кумовете някъде на хубаво място и там ще се венчаем и пред църквата. Така ще си спестя главоболия с нагласяне на часове за всички стъпки от сватбата, обикаляне на гостите като луди наляво-надясно (нещо, което мен много ме натоварва по сватбите) и мааалко ще облекча любимия.
П.П. За сватбено пътешествие още дума не смея да отворя, защото ММ и да пътува не обича и все насила го карам и сега ще излиза с номера, че ето, ще направим сватба, но толкова  ooooh! Mr. Green Та по този въпрос съм на полусъединител все още  Mr. Green

# 655
Moля, моля Simple Smile A другата ти идея за цветята ми се струва доста по-лесно осъществима, особено ако избереш мини кактусчета или кактусоподобни растения, които не изискват много грижа - в Ikea например продават такива, а предполагам, че и в градинските центрове.

Мини кактусите или както им казват pet tree, са доста скъпи - най-евтините, които аз намерих са по 6.50. Ние имаме идея да сложим по едно такова кактусче в стара електрическа крушка с някаква аранжировка вътре, но много трудно ще ни се получи (ако изобщо стане).

На мен доста ми хареса идеята с течния шоколад. Нещо различно е на фона на едни и същите подаръци. Подкрепям с две ръце. Може да впрегнеш приятелки да ти помогнат с пълненето на ръка, ама не се отказвай Wink

# 656
Момичетаааа много много ви моля споделете ми някакво хубаво основно ястие за сватба, защото ММ ми иска да е мешана скара кебапче, кюфте, пържола и шишче, а аз не искам това е сватба изглежда ми не на място и направо си умирам хем от смях, хем от ужас............

# 657
На последната сватба на която бях се сервираше пържолка (много добре изглеждаше ) със нещо като гъбен сос но беше много красиво залято и по чинията а като гарнитура имаше зеленчуци и малко пюре. Пак е типично народно , но може да бъде поокрасено за да има по представителен вид.

# 658
Момичета, малко бях изоставила темата, но ме събудиха! Та сега ще ви събера по дати и градове, коя кога е. Ще ви помоля за малко помощ, докато оформям всичко Simple Smile Просто напишете датите и в кой град ще се омъжите Simple Smile

Моята сватба ще бъде на  23.04.2017 в Пазарджик  Heart Eyes

# 659
А сценарии за сватбата измислихте ли? В тих ужас съм, защото си нямам ни най-малка идея как трябва да протече събитието. Утре вечер имам среща с един DJ и очаквам той да ме светне по темата.
Основното ястие при нас ще е свинска вратна пържола със сос, гъбки и картофи. А преди това има предястие кашкавалчета в бекон.

Променихме датата на 29.04.2017 Стара Загора 

Общи условия

Активация на акаунт