Сватба 2017

• 114 789
  • 869
  •   1
Отговори
# 660
Ние само ще се разпишем в Бг, ще се почерпим с родителите и кумовете и веднага на следващия ден заминаваме за Испания за сватба/меден месец ( всичко в едно) хахах ще си направим фотосесия в Испания, там ще се поглезим в хубав хотел
Дано плана се осъществи

# 661
Цитат на: Кети*9 link=topic=
Затова се спрях на най-щадящия вариант - в деня на самата сватба ще имаме изнесена церемония и след това тържество в ресторанта, църковния брак ще сключим след това, ще отидем с кумовете някъде на хубаво място и там ще се венчаем и пред църквата. Така ще си спестя главоболия с нагласяне на часове за всички стъпки от сватбата, обикаляне на гостите като луди наляво-надясно (нещо, което мен много ме натоварва по сватбите) и мааалко ще облекча любимия.
Кети, и аз бях твърдо против гостите да обикалят като луди из целия град /нещо, което аз неведнъж съм преживявала на сватби и ми е безкрайно неприятно/ и затова натъкмих програмата така, че всичко да е максимално близо, това ми беше основно изискване в организацията. Ритуалната зала, църквата и ресторантът са на 2-3 минути пеша едно от друго. Така че при желание всичко се постига! Simple Smile Успех!

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 16:16 от Алиса_в_страната_на_чудес

# 662
А сценарии за сватбата измислихте ли? В тих ужас съм, защото си нямам ни най-малка идея как трябва да протече събитието. Утре вечер имам среща с един DJ и очаквам той да ме светне по темата.
Основното ястие при нас ще е свинска вратна пържола със сос, гъбки и картофи. А преди това има предястие кашкавалчета в бекон.

Променихме датата на 29.04.2017 Стара Загора 

Къде в Стара Загора?

# 663
Вече и ние имаме дата - 24.06! Много исках да е тогава и успяхме да запазим  Heart Eyes Фотограф почти имам  Mr. Green , остават ди джей (мисля да нямаме отделно водещ) и видеооператор. Сещате ли се за друга важна фигура?  newsm78

Girl_on_fire, готино сте го измислили, продължава (все още) да ми минава през ума да прежаля капарото и да забегнем и ние нанякъде  Mr. Green

Алиса, разбира се, че винаги има начин и е важното младоженците да си го направят така, както на тях ще е удобно и ще им харесва  Peace

# 664
  • London, UK
А сценарии за сватбата измислихте ли? В тих ужас съм, защото си нямам ни най-малка идея как трябва да протече събитието. Утре вечер имам среща с един DJ и очаквам той да ме светне по темата.
Основното ястие при нас ще е свинска вратна пържола със сос, гъбки и картофи. А преди това има предястие кашкавалчета в бекон.

Променихме датата на 29.04.2017 Стара Загора 

И аз това го мислих дълго време, но накрая това което решихме е: мъжа отива да взима кумовете, после ме взимат мен и отиваме към църквата, където ни чакат гостите. Оттам гостите отиват на welcome drink с кафе и сладки в ресторанта, а ние с кумовете на сватбена фотосесия. След фотосесията отиваме в ресторанта за изнесена церемония и после си е купон - музика, танци, игри и ритуали, хапване, пийване.

# 665
Момичета, кажете как сте решили да процедирате с поздравленията (подаръците)? Накрая на вечерта ще минете да се поздравите с всеки гост поотделно, или направо преди влизането в ресторанта? Аз съм 50:50, не мога да реша, на повечето сватби на които съм била, давахме пликовете с пари в края на вечерта...  Thinking

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 17:44 от magic-girl

# 666
  • London, UK
Момичета, кажете как сте решили да процедирате с поздравленията (подаръците)? На края на вечерта ще минете да се поздравите с всеки гост поотделно, или направо преди влизането в ресторанта? Аз съм 50:50, не мога да реша, на повечето сватби на които съм била, давахме пликовете с пари в края на вечерта...  Thinking

При нас ще е веднага след изнесената церемония - поздравления, подаръци и снимки с гостите в едно преди да се влезе в ресторанта. Скоро ходих на една сватба на която беше така и ми хареса. Като по-малка съм ходила на сватба на която минаха младоженците по масите за получаване на подаръците, но изобщо не ми допадна. Малко ми изглежда все едно искаш да видиш всеки какво ти е донесъл (знам, че не звучи много логично, просто не мога да го обясня добре, но не ми харесва). Нямам против да мина по масите за наздраве, но не искам да си взимам подаръците тогава.

# 667
Момичета, кажете как сте решили да процедирате с поздравленията (подаръците)? На края на вечерта ще минете да се поздравите с всеки гост поотделно, или направо преди влизането в ресторанта? Аз съм 50:50, не мога да реша, на повечето сватби на които съм била, давахме пликовете с пари в края на вечерта...  Thinking

При нас ще е по време на предястието, сравнително рано. Обикновено съм го виждала по време на основното ястие, но с ди джея говорихме, че ще е по-добре да е по-рано, за да може като почне купона да не го секваме по средата.

# 668
Вече и ние имаме дата - 24.06! Много исках да е тогава и успяхме да запазим  Heart Eyes Фотограф почти имам  Mr. Green , остават ди джей (мисля да нямаме отделно водещ) и видеооператор. Сещате ли се за друга важна фигура?  newsm78

Girl_on_fire, готино сте го измислили, продължава (все още) да ми минава през ума да прежаля капарото и да забегнем и ние нанякъде  Mr. Green

Алиса, разбира се, че винаги има начин и е важното младоженците да си го направят така, както на тях ще е удобно и ще им харесва  Peace

Не е късно да заминете Wink Ние ще сме само двата в Испания, една седмица релакс и  един ден за фотосесия ( само да успея да пренеса роклята)  Сметнете си разходите и си преценете какво искате и къде Wink

# 669
  • София
Ние имахме кутия за пликове и по време на welcome drink- a хората пускаха пликовете вътре или пък ни даваха подаръци и цветя. Това с минаването по масите не ми харесва изобщо, но все пак е по- приемливо при по-малка сватба. Бяхме на сватба с 200 човека и имаше минаване по масите, отне сигурно 2 часа ( и не на преувеличавам, най-много да е било повече  Mr. Green) През тези 2 часа без танци, без ритуали - голяма скука беше за гостите, да не говорим, че заради това последният ритуал беше в 3.00 ч.  #Crazy

# 670
И на мен не ми харесва идеята да събираме пари по масите и исках да имаме кутия някъде там, където хората да пускат подаръците си, но диджеят каза, че гостите намират това за безкрайно неуважително и е чувал на много сватби да казват "Ама аз не искам да дам подарък на кутията, а на младоженците", така че май ще се наложи да минем по масите, макар че грам не ми допада идеята час и нещо да няма танци и веселба... Rolling Eyes
П.С. Какво изречение стана! Joy

# 671
Не е задължително да се остави някъде кутията и да се пускат пликовете в нея.
Аз не харесвам изобщо минаването по масите. При нас ще бъде преди влизането на гостите в ресторанта, на входа ще сме аз и мъжа ми, съответно шафери, които да помагат и може би родители. Ще си правим наздраве с гостите, ще ни дават пликовете, ние ще се снимаме с тях, след което влизат в ресторанта.
Относно сценарий, имам горе долу визия за нещата, но след като уточним как и къде ще премине църковният брак, ще мислим, кой от двата варианта:
1. Младоженецът взима кумовете, после мен, отиваме в църквата за венчавка, после към ресторанта, където ще е изнесеният ритуал. След това уелкъм дринк за гостите, а ние с кумове и шафери на снимки.
После се връщаме, поздравления и наздраве, снимки с гостите и влизаме в ресторанта.

2. . Младоженецът взима кумовете, после мен, отиваме към ресторанта, където ще се правят церемониите по граждански и църковен брак. След това уелкъм дринк за гостите, а ние с кумове и шафери на снимки.
После се връщаме, поздравления и наздраве, снимки с гостите и влизаме в ресторанта.

Ние вече ангажирахме DJ - Емил Алексов.
Сега почвам да търся фотограф. Там ще доста трудно.
Да ви питам, има ли някоя от вас, която не иска видео?
Защото ние по-скоро клоним да нямаме.
Какво мислите по въпроса?

# 672
  • София
Булки споделете на кои ДЖ сте се доверили за град София?

# 673
  • London, UK
Ние ще сме с DJ Bedros

# 674
Емил Андреев

Общи условия

Активация на акаунт