Сватба 2017

• 114 756
  • 869
  •   1
Отговори
# 705

За малките деца тези на 1-2 г не мисля, че е подходящ подарък шоколадовото яйце, доста майки не дават шоколад на децата си на тази възраст, а и така трябва да бъде според мен.
[/quote]

Да, права сте, но смятам, че майките ще преценят дали би могло да хапва шоколад или не. Дали ще дава играчката в яйцето, аз смятам, да компенсирам с игрите за тях. Аз давам, пък те решават. Ще има допълнителни неща.

# 706

За малките деца тези на 1-2 г не мисля, че е подходящ подарък шоколадовото яйце, доста майки не дават шоколад на децата си на тази възраст, а и така трябва да бъде според мен.

Да, права сте, но смятам, че майките ще преценят дали би могло да хапва шоколад или не. Дали ще дава играчката в яйцето, аз смятам, да компенсирам с игрите за тях. Аз давам, пък те решават. Ще има допълнителни неща.
[/quote]
Да бе, много ясно и едно време имаше яйца и сме яли Simple Smile Само дето бяха много скъпи Sad Няма страшно, а и всеки каквато и да направи и подари за дете е с добро чувство. Поне аз вярвам в това. Така, че каквато и да изберем все ще зарадваме мъничетата с чисти все още душици Simple Smile

# 707
  • София
Вие си знаете и си решавате разбира се.  bouquet

Скрит текст:
Аз никога не бих дала на дете на 1 г шоколад, причината е, че е силен алерген и е хубаво да се даде, колкото може по- късно. Казах го от гледна точка, ако не сте се замисляли над това. Играчките пък са прекалено малки и детето би могло да я глътне. Като организирах моята сватба, най-много мразех думата " трябва". Всички младоженци имат правото да си направят сватбата така, както на тях им харесва без да се съобразяват с никой друг.  Hug

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 15:56 от sea.sea

# 708
16.09.2017 Поморие  Laughing

# 709
Здравейте, като скорошна минала булка да споделя моят опит.
За ДиДжей - Бяхме с Марти Джобния -не е е сред най-популярните сватбени , но има много добро оборудване и направи страхотен купон.
За подаръците и гостите : Аз бях подготвила кутия и маса за подаръци , категорично бях отказала да обикалям по масите и да прося. Но тази ми идея се по-провали , по-възрастните хора (тези от по-старото поколение , на родителите ни напр.) държат да си ти го дадат лично подаръка и точка, ходи им обяснявай ,че трябва да го пускат някъде. Имахме изнесен ритуал в градината на ресторанта, то и тържеството си беше там де, и когато жената ни венча и каза ,че приемаме поздравления , всички вкупом скочиха ,грабнаха букети,пликове и подаръци и се строиха в стройна редичка. Минаваха, поздравяваха , някой връчваха ,аз подавах на шаферките и те пускаха в кутията и носеха на масата , по едно време се усетиха взеха само да поздравят и казаха, че ще си пуснат пликчетата. Някой пък чакаха до последно и когато минахме за наздраве и да си дадем нашите подаръци , също даваха . Хората си искат Face to face.
За децата ние имахме  8 деца - 3 бебета и 5 други. Въпреки ,че заведението имаше детски кът и аниматор, по никакъв начин не можеш да ги накараш да стоят далеч от купона и дансинга. такива танци паднаха с тези деца не е истина направо.

# 710
Alayne, точно това казах и аз - хората явно си искат face to face и това е. Simple Smile

# 711
Здравейте, като скорошна минала булка да споделя моят опит.
За ДиДжей - Бяхме с Марти Джобния -не е е сред най-популярните сватбени , но има много добро оборудване и направи страхотен купон.
За подаръците и гостите : Аз бях подготвила кутия и маса за подаръци , категорично бях отказала да обикалям по масите и да прося. Но тази ми идея се по-провали , по-възрастните хора (тези от по-старото поколение , на родителите ни напр.) държат да си ти го дадат лично подаръка и точка, ходи им обяснявай ,че трябва да го пускат някъде. Имахме изнесен ритуал в градината на ресторанта, то и тържеството си беше там де, и когато жената ни венча и каза ,че приемаме поздравления , всички вкупом скочиха ,грабнаха букети,пликове и подаръци и се строиха в стройна редичка. Минаваха, поздравяваха , някой връчваха ,аз подавах на шаферките и те пускаха в кутията и носеха на масата , по едно време се усетиха взеха само да поздравят и казаха, че ще си пуснат пликчетата. Някой пък чакаха до последно и когато минахме за наздраве и да си дадем нашите подаръци , също даваха . Хората си искат Face to face.
За децата ние имахме  8 деца - 3 бебета и 5 други. Въпреки ,че заведението имаше детски кът и аниматор, по никакъв начин не можеш да ги накараш да стоят далеч от купона и дансинга. такива танци паднаха с тези деца не е истина направо.

Много благодаря за инфото, но все си мисля, че 20 възрастни общо от 90 на възраст ненадвишаваща 60 години ще преживеят НЕобикалянето. А моите подаръци съм замислила да ги сложа на масите предварително. При мен ако това с подаръците се случи, съм загинала, защото нямам шаферки. Но предвид кучия студ все си мисля, че на топло в ресторанта ще се случват нещата Simple Smile А дано!

# 712
icey, май не ме разбра ,какво се е получило. Не те не го преживяха , а аз го преживях , те си чакаха момента и си връчиха подаръка в ръцете ми.
Всички гости си имат разбирания, които колкото и да искаш някак си не можеш да промениш. Ние имахме около 20 човека възрастни( 40-60) и 5 над 60 от 110 ,и пак се получи това. Бях казала без букети, че е излишно и т.н. ,е все едно им казах взимайте букети на семейство по 3 букета , племенниците ми всеки с по 1 и родителите им и те, братовчедите ми и те, приятелите и те, как така без букети. Как така няма да ти дадат бутилката вино в ръцете и да ти кажат да си я изпиеш на 1-вата годишнина, 1-во дете, сребърна сватба и т.н.  , нищо ,че ти ще събереш 20 бутилки мин. и ще забравиш ,коя за какво ти е наречена и от кой е. Не става ,за тях това си е някакъв личен жест и момент споделен с теб , които е хубаво и ти да споделиш Simple Smile

# 713
И какво излиза, че ние само си еъобразяваме, че планираме  Joy  Joy

# 714
  • Euskal Herria
В общи линии е така. Имате някакъв план, но просто няма гаранция, че всичко ще стане точно така, както сте си го представяли. Случват се и издънки. Важното все пак е да не си хабите нервите за глупости. Всичко минава и много неща се забравят. Остават само хубавите спомени (или прекалено грозните моменти, дано никой няма такива).

# 715

Нашата сватба ще е горска, ресторанта е на открито, като над него има шатричка. И дефакто гостите от колите, вървят 10метра и са в ресторанта. Чудя се дали е удачно по този начин да ги чакаме на входа ? Или да се настанят , да пият по нещо, да мине изнесения ритуал и така да ни поздравят с подаръците?
Love, аз не разбрах какво точно имаш предвид, да ги настаните в ресторанта да пият по нещо или отвън някъде?

# 716
Вие си знаете и си решавате разбира се.  bouquet

Скрит текст:
Аз никога не бих дала на дете на 1 г шоколад, причината е, че е силен алерген и е хубаво да се даде, колкото може по- късно. Казах го от гледна точка, ако не сте се замисляли над това. Играчките пък са прекалено малки и детето би могло да я глътне. Като организирах моята сватба, най-много мразех думата " трябва". Всички младоженци имат правото да си направят сватбата така, както на тях им харесва без да се съобразяват с никой друг.  Hug

Аз съм човек който се вслушва в хората, дори бих искала да чуя вие каква идея можете да ми дадете за дребчовците.

# 717
Момичета, купихте ли рокли?
Аз писах и по-напред искам рокля на бг.дизайнер. За тази цел съм предвидила да се прибера в бг месец преди сватбата. Как се процедира при София Борисова от нейната колекция? И в какъв ценови диапазон са?
За в Асеновград една мила съфорумка писа,че преправят бързо.

# 718
  • London, UK
Аз имам братовчед на 4 годинки на който не му дават сладки неща - шоколад, торти, вафли, но знам, че му взимат тик-так и желирани мечета понякога и тъй като ще е единственото малко дете мисля това да взема. Другите ми братовчеди са от 13 годишни нагоре и за тях ще е каквото и за другите. Не ги считам вече за деца.

# 719
Цвети , може с всичко да ги напълниш. Аз им бях взела такива за мехури

Скрит текст:

А за организацията не трябва да се прекалява. Няма как 100 човека да изпълняват стриктно всичко ,което ти си си наумил. А има и обстоятелства , които променят нещата. На мен гримьора  ми (невероятния и прехвален Цецо Андреев) ми закъсня с 45 мин за часа , ритуала в църквата продължи по-дълго от предвиденото. Така се бяхме унесли в купона ,че забравихме букета и жартиера , мятахме ги в 1 през нощта.

Общи условия

Активация на акаунт