Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

"Академия за родители" във Варна тази есен

  • 4 995
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 230
Най-големият семеен форум “Академия за родители” в морската столица. Датата е 15 октомври, 2016 г. – предварителната регистрация е отворена и можете да запазите своето място тук.

Очаквайте повече информация за темите, лекторите и всичко, което сме ви подготвили, съвсем скоро! Ако има теми, които ви вълнуват и желаете да включим в лекционната програма - очакваме вашите предложения тук Simple Smile

# 1
  • Мнения: 230
Най-големият семеен форум “Академия за Родители” за първи път във Варна - ще ви очакваме на 15 октомври за да си говорим за здравето, възпитанието и образованието на децата.

20+ лектори, 25+ организации, 18+ разнообразни работилници за децата.

Ще ви очакваме в Детски Център “Мама и аз”, за да си говорим с Ла Лече Лига за първи дни с бебето, с Карин дом за ролята на родителя в ранното детско развитие, с д-р Филева от Св.Петка за профилактика на детското зрение, с Мариана Донкова от Детето Играе за родителство в дигиталния свят, с д-р Искра Капинчева за Профилактика на детското здраве с хомеопатия, а с Албена Раленкова за това Страшни ли са страшните приказки, и още много. Вижте част от програмата тук.

За най-малките посетители сме подготвили разнообразни работилници - страшни пирати от Дания, които ще покажат на децата колко е лесно да програмираш; Хлебни къщи пък ще месят хляб с малчуганите; а всички пространства в детски център “Мама и аз” отварят врати и децата ще могат да пробват музикална гимнастика, рок училище, арт ателие, занимания по музика и изкуство, и какво ли още не.

Събитието е безплатно, с предварителна регистрация.

# 2
  • Мнения: 230
С все по-голямо нетърпение очакваме първото издание на най-големия семеен форум в морската столица!

През последните месеци екипът ни усилено работи за да направи пилотното издание на Академията във Варна, възможно най-полезно и приятно преживяване за всички гости - малки и големи, и ще се радваме да се запознаем с Вас.

Не забравяйте, че всеки предварително регистриран участник е с предимство и има възможност да спечели страхотни награди от нашите приятели и партньори - Очна клиника "Света Петка", CryoSave Bulgaria, Детски център “Мама и аз”, Chicco България, Lavera, Red Paper Plane, Devin Изворна, Тео Бебе, Pufies, Издателство "Фют", Списание "9 месеца", Raya Toys и Моето бебе и аз.

15 октомври, 09:30 - 19:00 часа
Място: Детски център “Мама и аз”, ул.Димитър Икономов 36, Варна

Пълната програма на събитието можете да откриете тук. Освен полезни лекции, на форума ще има кътове за консултации, много детски работилници, а също така и възможност за контактуване с лекторите и другите родители, където ще можете да се запознаете с нови хора и да обмените опит. Всичко това безплатно.

Предвидили сме паркинг за детски колички, тих кът за кърмене, както и няколко места за повиване. Ако имате бъдещи или настоящи родители сред приятелите си - доведете ги.

Не забравяйте да се регистрирате. Ще ви очакваме!

Екипът на “Академия за родители”
www.parentacademy.bg


# 3
  • Мнения: 230
Вижте финалната програма и всички лектори на форума във Варна тук

и тук:В кътовете ще можете през целия ден да се консултирате с различни специалисти по въпросите, свързани с образованието, възпитанието и здравето на децата ви, през целия ден:А с най-малките гости ще търсим съкровища и приключения на етажа с детски работилнички:
Най-големият семеен форум “Академия за Родители” ще е за първи път във Варна на 15 октомври, 2016. Форумът е насочен към бременните, както и към родителите на деца до 7 годишна възраст.

Събитието е напълно безплатно за родителите, благодарение на официалния домакин “Мама и аз”, както и на спонсорите Света Петка, CryoSave, Девин и Genoma. Местата са ограничени и при достигане на капацитета на събитието няма да бъдат допускани хора без предварителна регистрация.Общи условия

Активация на акаунт